Avlägsnandet av färg

Ta bort färg, de flesta människor tycker bara en irriterande jobb, det tar en hel del tid och resurser för att göra det är ofta mycket dyra. Ta bort färg så endast om det är verkligen synd att måla stilla, om färgen är synd att du kommer att se att det kommer att flagna över hela ytan. Det finns flera alternativ för att ta bort färg.

Ta bort färg

Färgborttagning görs vanligen endast om objektet är för dåligt skick för att arbeta med honom än. I de flesta fall är skadan på ytan inte så illa och du kan fortfarande uppdatera den med ett skikt av färg eller fyllmedel. Du kan få igenom en bit tejp testet hur illa du har invändningar mot den ökar. När du drar tejpen på ytan och färgen kommer längs denna är ett tecken på att du målar mycket dåligt skick. Det är det klokaste att ta bort färgen eller helt innan du målar över objektet.

Metoder för att ta bort färg

Det finns ett antal olika metoder för att ta bort färg. En av dessa metoder är förbränningen av av färg från ytan med hjälp av en gasbrännare eller färg. En annan metod är avdrivningen av färg från ytan med hjälp av en kemisk substans. Det är även möjligt att använda sig av en verfafkrabber.
Verfafbrander
Det snabbaste sättet att ta bort färg avlägsnas genom en verfafbrander. Den verfafbrander är en anordning som blåser mycket varm luft. Du kommer att se att det finns gupp i färgen när det värms tillräckligt för att ta bort det. Se alltid till att du har tillgång till ett modernt gasbrännare. Dessa är säkrare och enklare att använda än den gamla den.
En verfafbrander Använd endast om du vet vilken typ av färg sitter på väggen, att måla med bly i det kan bildas giftiga gaser när de tas bort. Vrid säkert alltid öppna ett fönster i rummet där du gör detta kan undvika problem! Du måste också vara försiktig med verfafbrander nära ett fönster, kan värmen hända att fönstret spricka. Se till att blåsa bort den varma luften från fönstret. Se också till att du inte alltför länge verfafbrander samma ställe. Detta kommer att hindra träet från kolning eller att du bränner hål i väggen. Om det finns platser i den skadade väggen drabbats av bränningen kan du återställa dem med spackel.
Kemikalier
Det finns olika typer av kemiska substanser är tillgängliga för att ta bort färg, finns geler, pastor ?? S, utspädda vattenhaltiga lösningar och miljövänliga alternativ. Dessa vävnader finns i nästan alla gör det själv-butiker. När du köper, alltid se till att tyget är lämplig för ytan. Vissa ämnen är endast lämplig för timmer och andra väder bara för betong. Kemikalier måla ytan stripp. En strippa har en mycket aggressiv handling. Du måste vara försiktig så att du inte får det på dina kläder eller hud.
Bär alltid skyddsglasögon och skyddshandskar när du arbetar med dessa ämnen. Vänta tills du har gjort som du får bort färgen strippa, måste ämnet dra ca 15-20 minuter. Efter detta 15-20 minuter, är färgen dränkts och där släcks mycket lätt i de flesta fall. Ta bort färgen med en vass skrapa så att du inte behöver trycka för hårt. Om du inte gör det, finns det en chans att du äger virket skjuter sönder. Skölj väggen med kallt vatten. En stor nackdel med en strippa är att träet är klar när du får färgen av trä. Kemikalien är då i själva verket dras i virket. Avfalls rester av färg bör alltid vara på farligt avfall!
Skrapa
När det finns bara några små fläckar på väggen där färgen lossna är ett alternativ för att ta bort den med en skrapa. Paint skrapning är den mest intensiva alternativet av de tre eftersom du använt en skrapa fotled. Du drar skrapan flera gånger kraftfullt överallt, där färgen är dålig, om det är bra då dessa bitar falla av. Efter avlägsnande av fläckar, är det nödvändigt att slipa dem noggrant.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha