Avgiftning, förebygga och ta itu med hälsoproblem

Mattie Schauman Februari 27, 2016 Hälsa 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
I sin bok Avgiftning flytta homeopat förklarade Christopher Vasey mycket tydligt hur vi kan förbättra vår hälsa genom hela kroppen att avgifta. För sjukdomar orsakas av toxiner, vilka produceras av livsmedelsprodukter. Behandlingen av sjukdomarna syftar till att stimulera utsöndringen av toxinerna genom de olika organen. Förutom dränering, naturligtvis, är en anpassad diet behövs. En komplett detox handbok.

Avgiftning

När Publisher AnkhHermes dök upp i april 2013 boken Avgiftning, förebygga och adress hälsoproblem av homeopat som bor i Schweiz Christopher Vasey, Paperback 176 sidor ?? s ISBN 97 890 2020 89 17 ?? 19.95. Christopher Vasey skrev många böcker om närings, avgiftning, naturliga antibiotika och förebyggande. Hans böcker är bästsäljare i Tyskland och USA. Denna författare tidigare synts i att publicera AnkhHermes Feber, vän eller fiende?.
Avgiftning är en tydlig och konsekvent arbete med hälsa och friskvård, sett från naturopati.

Gifter

Hippokrates sa det: "I huvudsak sjukdom har endast en orsak: nedbrytningen av" terräng ". Under terräng menar vi än kroppen. Sådan skada på terrängen utförs genom en ansamling av toxiner eller gifter i kroppen. De gifter som bildas i kroppen genom både riklig mat, om mat som är rik på kemiska tillsatser, men låg i viktiga näringsämnen. En balanserad kost är viktigt. Av naturmedicin behandling är centrerad i dessa gifter att rensa upp så snabbt som möjligt, både helande och förebyggande. Den traditionella medicinska krets plockar sjukdomar med läkemedel och kirurgi.
Fördelning av gifter i två stora grupper
Det finns en hel del gifter, men totalt gifter kan delas in i två huvudgrupper rivningsmaterial:
  • kolloider
  • kristalloider

Fördelningen av gifter i dessa två grupper förenklar naturläkemedel terapeutisk metod av ett sjukdomstillstånd. Kolloider har en mjuk konsistens och är inte aggressiva för vävnaderna, men kan de i antal och massa hindrar vissa kroppsfunktioner. Kristalloider har en fast struktur och är aggressiva för vävnaderna, dvs. de kan skada dessa längre vistelser i kroppen.
Utsöndringsorganen för båda grupperna av toxiner
De organ genom vilka kolloider - utan hjälp av en vätska - utsöndras är: levern, tarmarna, talgkörtlar och lungor. Och utsöndringsorganen för kristalloider - med hjälp av vatten - njurar och svettkörtlarna.

Sjukdomar relaterade till toxiner

I allmänhet är det så att inte vara smärtsamma sjukdomar genom kolloider och kristalloider sjukdomar orsakade av det.
  • Kolloidalt: sjukdomar i luftvägarna, t.ex. bronkit och astma; hudproblem som finnar, våt eksem, akne och cystor; cirkulationsrelaterade sjukdomar, bland annat åderbråck, hemorrojder, högt blodtryck, hjärtinfarkt och stroke.
  • Kristalloïdaal: Hudproblem såsom klåda, nässelfeber, torr eksem, herpes, bältros; reumatoid artrit i olika stadier, gikt; njursten, nerv inflammationer; sjukdomar i mag-tarmkanalen, inklusive karies, munsår, gastrit, kolit och lever svaghet.
  • Blandade syndrom. Dessa sjukdomar är antingen orsakade av kolloider och kristalloider efter; hjärt- och kärlsjukdomar; degenerativa sjukdomar, inklusive cancer och multipel skleros; förstoppning; gallsten; svampar och jäst; allergier och hösnuva.

Matar

Livsmedelsprodukter kan grovt indelas i två kategorier:
  • Främst produktion av kolloider: spannmål, stärkelserika livsmedel, ost, oljor och fetter, olje frukt, de flesta baljväxter.
  • Främst produktion av kristalloider: djurkött, mejeriprodukter, ägg, champinjoner, socker och sötsaker, kaffe, te, choklad, vin och vinäger.

Terapi

Den naturläkemedel terapi syftar till att avlägsna överskottet av toxiner, som har orsakat en sjukdom från kroppen. Detta är möjligt genom stimulering av utsöndringsorganen, så att gifter bort snabbare. När en sjukdom orsakad av kolloider stimulera andra organ i utsöndring så än för en sjukdom som orsakas av kristalloider.
Denna stimulering kallas dränering. Denna behandling består i huvudsak av att ta ört- och växtextrakt i te form, såsom tinktur eller tabletter. Men till exempel med dränering av tarmen kan också vara lavemang, lavemang eller hög kolon bevattning kan användas. Och sedan finns det snabbare torr behandling för eliminering av kolloider från lymfcirkulationen; det kokar ner till en patient under 24 timmar inte dricka och inte äta livsmedel som är rika på vatten. Ett annat sätt att dränera lymfan är fysisk ansträngning och lymfmassage. I utsöndring av kristalloider från njurarna dricker svagt mineraliserad vatten på flaska också hjälper. Och för att ta bort kristalloider genom huden är det bäst att bara svettas mycket kan nås via motion, idrott, badtunnor och bastu. Dränering av kristalloider kan också alkaliska mineraltillskott intas. Förutom nämnda terapier, är det naturligtvis viktigt att anpassa sig till dieten.

Inte självmedicinera go

Boken gör mycket klart vad naturläkemedel visionen om sambandet mellan mat, toxiner och sjukdomar och vilken behandling kan vara. Det erbjuder en insiktsfull strategi på grundval av homeopati, men det är verkligen inte tillrådligt att följa rekommendationerna i boken till fysiska besvär utan att först ha sökt professionell medicinsk rådgivning.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha