Avgifter sjukgymnastik

Selmar Löfgren Februari 29, 2016 Miscellanea 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Det har redan ändrats flera gånger och det kommer inte att förbli oförändrad. Men när du går till en sjukgymnast måste, är det mycket svårt om du inte vet om det omfattas av sjukförsäkring. Sjukgymnastik är att inte alla i grundpaketet.

Innehåll

  • Sjukförsäkring
  • Grundpaket
  • Tilläggspaket
  • Direkt tillgång

Sjukförsäkring

Sjukförsäkringen är obligatorisk för varje holländaren. Detta är naturligtvis bara grundförsäkringen. Oavsett om du vill ha en tilläggsförsäkring, och hur omfattande är ditt eget val och naturligtvis mycket beroende av din egen hälsa. Eftersom regeringen gör sjukförsäkring obligatorisk för alla, inklusive personer med lägre inkomster, det finns också en sjukvårdsersättning. Detta är en avgift som kan begäras och skall beräknas på grundval av inkomsten. Så ingen behöver sitta blyg sjukförsäkring.

Grundpaket

Just nu kan vi inte får ersättning från grundläggande sjukgymnastik för alla.
Kroniska sjukdomar
Dock sjukgymnastik ersätts via baspaket för personer med sjukdom som visas på listan "kroniska sjukdomar". Men detta är inte helt sant. Om du har en sjukdom som visas på den här listan subventioneras bara från den 21 behandlingen. Detta innebär att de första tjugo behandlingar kommer att få betala själva. Det är sant att detta är en sjukdom och inte ett kalenderår. Så du bor decennium sjukgymnastik följ sedan behöver du bara det första året för att betala de första tjugo behandlingar. Då sjukförsäkringen fortsätter att betala tillbaka det från baspaket, under förutsättning att villkoret kvar på den kroniska listan. Ett annat alternativ till detta är att de första tjugo behandlingar kompenseras av en ytterligare förpackning.
Ungdomar
Ungdomar under 18 år får de första nio behandlingar som ersätts från baspaket. Om det är då mer behandlingar behövs dessa kan eventuellt kompenseras i samråd med försäkringskassan. Om en person under 18 år, en störning i listan "kroniska sjukdomar" har alla behandlingar täcks av grundförsäkringen.
Urininkontinens
Urininkontinens de första nio behandlingar med en bäcken sjukgymnast ersätts från grundförsäkringen.

Tilläggspaket

Många försäkringar täcker sjukgymnastik från ytterligare paket. Dessa paket kan väljas utöver din grundläggande försäkring för en månadsavgift. Beloppet varierar per paket och ju mer du betalar för extra paket, desto mer återbetalas till dig. I sjukgymnastik, det beror på ytterligare paket som du har valt, hur många behandlingar ersätts av försäkringskassan. Den dyraste paket kan till och med alla behandlingar. Men det är naturligtvis klokt att väga kostnaden för ytterligare ett paket till antalet behandlingar du behöver. Om sjukgymnastik inte ersätts du kommer att få betala ur egen ficka, naturligtvis.

Direkt tillgång

För att gå till sjukgymnast och detta också att få ersättning inte kräver en remiss från din husläkare. Sjukgymnasten är lättillgängligt och kan nog lämna in ansökningar till ditt försäkringsbolag. Så du själv har ingenting att göra med den ekonomiska bilden och du kan inte oroa sig för sjukgymnast.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha