Avdrag som bor barn under 2012 och 2011

Se om du är berättigad till skatterabatten levande barn under 2012 och hur mycket avdrag som är. Nu kan du. Våra topp under perioden 2012 2013, 2014 och 2015 för att invänta en ytterligare gradvis avskaffande och begränsning av avdraget för levnadskostnader för barn. Den högsta ålder ett barn i 2012 har sänkts till 21 år. Stödbeloppet barn kan alltså vara för dig en skatterabatt. Se här villkoren och beloppen för avdrags levande barn under 2012 och 2011. År 2015 är detta avdrag avskaffas.

Vad är det avdragsgilla levande barnet i 2012 eller 2011?

Under 2011 avdraget levande barn är en skatterabatt för barn under 30 år. Om du spenderar mer per kvartal för försörjningen för ditt barn än den fasta tröskel som gäller för det, kan du vara berättigad till avdrag. För det första att de villkor vara uppfyllda.

Villkor avdrag bor barn under 2011

Villkoren för avdrag är:
  • Åldern är ditt barn yngre än 30 år.
  • Ditt barn kan inte försörja sin egen näring.
  • Du fick inte barnbidrag för ditt barn.
  • Ditt barn inte har rätt till en föreställning av lagen student eller andra studiestöd. Undantaget är nullening som endast består av en utlösningsanordning i form av student ov.
  • Varje kvartal, kostnaderna är högre än tröskeln, det fasta avdragsbeloppet IRS tillåter detta.

För skatte partners är att du spenderar för försörjning av barn under 30 år av dig och din skatte partner ska räknas. Den avdragsgilla beloppet kan delas mellan skatten mellan dig själv och din skatte partner.

Avdragsgilla belopp under 2011

Följande belopp är avdragsgilla under 2011:
Självrisker som bor barn under 2011 är följande:

Håll barn under 2012, 2013, 2014 och 2015

För perioden sedan 2012 fasas avskaffande planeras av regeringen. Nämligen åldersgränsen går upp till 30 år upp till 21 år. Tillsammans med andra så kallade barnarrangemang. Tänk på vårdnadsbidrag, barnet budgeten och skattesänkningar. Alla saker ansåg att en familj med barn kommer att spara en hel del pengar. Vad man ska titta fortfarande är att skattemyndigheten kommer att hålla alla de skatteregler som aviserades i 2011 levande barnet nära. Du måste kunna visa att du begär, ger ett betydande bidrag till försörjningen för ditt barn. Gärna med kvitton och uttalanden. Redan som barn kan tjäna en inkomst.
Självrisker som bor barn under 2012 är följande:
Nytt från juli 2012 var att det inte finns någon rätt till avdrag för kostnader försörjning och rätten till barnbidrag är utesluten på grund av exportrestriktioner på Fördelar lagen.

Koalitionsöverenskommelsen Rutte 2

Enligt koalitionsavtalet av Rutte Asscher självrisken är levande barn avskaffades 2015.

Lock

Gör en under 2011 med hjälp av avdrags levande barnet i din inkomstdeklaration. Inom några år har denna skatterabatt har försvunnit helt och hållet när ditt barn är äldre än 21 år.
(0)
(0)

Kommentarer - 226

Jag betalar kinderalimente för två barn, de vann moeder.Een barn på 07/07/2015 femton år, och han kommer att starta från september i år yrkeshögskoleutbildning. Att betala, undervisning han måste ta Lenin, trots mig fett barnstödbetalningar till sin moeder.Mijn fråga är: Är det möjligt att mitt barn får resrtreeks barn för egen räkning, att betala studera college pengar. Han måste vara 18 år gammal fortfarande lever med sin mamma, eftersom jag inte har någon makt över mina barn. Vi var aldrig getrowd.Al fast tack, Avdic

Till min förvåning läste jag att senast den 1 januari 2015 är det stöd barnet inte avdragsgilla sedan 2014 ?? jag betala underhåll för mina två barn. . Jag var hela tiden på antagandet att endast partner var avdragsgill underhållsbidrag och barnbidrag niet.Heb nu alla dessa år har jag många avdrag ljuga om jag inte uppfyller de villkor?

Kära vänner, Per 2015/01/01 försvinner avdrags levande barn. Jag betalar både barn och förälder underhållsbidrag. Min ex-partner fungerar bara en dag i veckan och gå till hennes system också ändra, så att de kan gå framåt financieel.Wat kommer att betyda för mig och jag är berättigad till "Single ouderkop"? Tack Tack

God morgon, har en vän som kommer till mig för information. Hans fyra barn bor med sin ex-fru. Hon får barnbidrag och 2011 arbetade hon deltid. Han dras på 2011 5840 euron, men bevis för att han har gjort totalt € 5130 till henne. Som inspektör säger att han inte har visat vilken roll var för sina barn och därför inte visat att barn som han kraftigt har upprätthållit. Han har sänt någon skilsmässa avtal eller order om att han måste betala. Han säger att beloppet är lägre än 408 euro per barn, per kvartal och kommer därför nu inte fördela hela beloppet. Min vän sa att han frivilligt betalar för underhåll av sina barn. Han betalar kvartalsvis. Det är nu möjligt att genomföra försvar som han har bara tre barn i stort oförändrad? I annat fall måste han betala tillbaka över två tusen euro. Vad mer kan du råd? Tack på förhand.

Hej, jag är 16 år gammal och jag studerar maskinteknik examen fyra. Eftersom vi kommer att emigrera till Kanada i några månader, jag skulle dessa månader som jag är här fortfarande föredrar att gå till jobbet. Kan det vara och hur ska / kan jag tjäna i.v.m. barn? Vänliga hälsningar, Björn

Skatteavdraget är mitt levebröd för cirka 2011 barn som studerar avvisas eftersom de kunde förutse att använda sina besparingar i sin egen försörjning. Det är i sig tillräckligt för att vara i brengen.Mijn fråga är huruvida skattemyndigheten kan använda andra standarder än IB-gruppen, som också är en statlig organisation: som skrev till mig i början av studien av mina barn som vi, som föräldrar, anses skulle bidra till att levnadskostnaderna, och bygger deras fall endast på den sammanlagda inkomsten för de föräldrar. Besparingar och inkomstbarn hade därmed utesluten.

Jag är frånskild, vardagsrum / arbetar i Nederländerna och min ex-fru bor med våra två barn i Tyskland. Jag betalar underhåll till barn och användning för år avdrags levande barn yngre än 30 i min självdeklaration. Nu får jag ett brev från skattemyndigheten att ett sådant avdrag på 2011 självdeklaration avslogs eftersom jag har rätt till familjeförmåner på grund av mina barn lever i Tyskland. Jag vet ingenting och har aldrig fått något. I artikeln ovan avser villkoren för "får" av barnbidrag, medan det i brevet talade om skatt på "rätt". Vad kan jag göra? Med vänliga hälsningar, Wim.

Jag har tre barn under 3 år. De lever med sin moeder.Ik inte betala underhållsbidrag till barn, men inte ta emot betalning delta i levande. Jag nu rätt till återbetalning? Med vänliga hälsningar, Michel

Min son till 20 följer VAVO. Han bor fortfarande hemma och få en ersättning på studie DUO. Den utbildning han har DUO ?? 1090 - och betalade sin skola han cursusgeld.Kan sin undervisning avdragsgill trots koncessionen, måste han tillföra bidraget dras?

Min ex få vecko vår son ett par gånger i skolan låt honom sova där äta och dusch. Förresten, han betalade varje månad 100 € detta har vi gemensamt kommit överens om och registreras inte. Kan han använda avdraget försörjning? Och detta för mig har negativa konsekvenser relaterade tilläggsavgifter eller liknande skatt?

1. Gör resekostnader; plocka upp och släppa till expartner i.v.m. weekend umgängesrätt under bidrag till levnadskostnader? 2. Skattemyndigheten kräver att alla tillämpade objekt som köper kläder, skolmaterial, fickpengar osv kvitton och / eller kontoutdrag. Är detta normalt för år 2011? Inga kvitton eller kopior, sedan avdrag bort av honom och det kommer att bli en återhämtning. Hur kan du bekämpa detta?

Jag har en oenighet med skatteinspektör på aftekpost levande barn 2011. Han anser att en noll lån serverar ov omfattar även en student. Han har därför tagit bort min självrisk och mig med en extra opgezadeld.Ik gick till Google och kom på denna webbplats ut. Du justerar "villkor avdrag levande barn under 2011", som undantag nullening i form av kollektivtrafik kort. Så jag har en rätt att göra avdrag för heb.Mijn dotter hade ingen rätt att studera eftersom de är efter college, är universitet kommer att göra. Jag tycker det är konstigt att första regering säger att du inte har någon rätt till elev och om du sedan subtrahera kostnader från skatten, säger de att du har haft student. Vi kan ge mig råd / oss?

Dölj Skatt be mig att förklara varför jag har dragit ut under 2011, ett belopp på 2800 euro för "Personlig avdrag -. Utgifter för levande barn som är yngre än 30 år" Nu har jag inte förstår var det första 2800 € kommer eftersom jag trodde att jag hade gett upp bara 1.400 € euro. Problemet är att jag inte längre har deklarationen. Filen var beschadigd.- Kan jag kontakta IRS att få en komplett utskrift av min deklaration? Jag hade brevet VD skatten med den preliminära bedömningen i 2011, men på grundval av detta är det svårt att reconstrueren.- Om jag går ut från 408 euro per kvartal, jag tycker att det är mycket svårt att redan nu få stöd med kvitton, etc. I förutsätter att en andel av den dagliga inköp här är i. Hur stor andel skulle vara rimligt? Och jag verkligen bevisa alla inköp nu med kvitton? GrHenk

Min dotter har fått stufi var 18 år, inklusive sjukvårdsförmåner totalt tillsammans 333 kan para euro ärendet till hennes rum och hälsovård nytta kostnader tillsammans 370 + 117 = 487 arbetade hon och 760 därför förtjänar är 76 per månad, liten matte 333 + 76 = 409 hon kommer varje månad underskott 78, som är för oss föräldrar också levensonderhpoud kläder dekorera rummet så vi har detta som ett avdrag skickas till skatten för att ge henne en bättre start utan alltför mycket skuld eftersom landet till detta redan broken're gå Nej frun som inte borde orsaka hon får studifinaciering? Så Mr Rutte oss med vår redan höga inteckning och fortfarande en son till 16 blir så hör detta måste du betala tillbaka 980 euro härav solen?

Min son hade under 2011 en rätt till grundbidrags + ov kort. Jag hade ingen rätt till barnbidrag. På grund av min inkomst min son var inte berättigad till ytterligare bidrag och jag betraktades som ett brev från DUO att betala detta tillägg. Det kan inte vara lagstiftarens avsikt att ytterligare bidrag, som han annars DUO skulle få, inte låta mig vara avdragsgill som ett bidrag till att leva! Tolkningen av "har rätt att studera" det handlar om. Enligt min erfarenhet är det rimligt och rättvist att titta på i vilken grad denna rätt att studera förvandlas till en verklig fördel. Skulle jag ha en chans att lyckas om jag tar invändning mot positionen för inspektören att jag felaktigt dras föräldraavgiften under 2011 som levnadskostnaderna? Min känsla här är vad skev.

Löjligt att avdrag låset inte längre förekommer i 2015. Underhållsbidrag var där när det beräknas på. Kommer regeringen då också bilvård att jag måste betala mindre underhållsbidrag efter 2015. Eller är det tusentals euro kostade mig igen eftersom mitt ex har en advokat oförmåga 185 euro all-in och jag solen Grasshopper 500 € per timme. Fin söndag i detta främmande land.

Kära, Mitt ex betala underhåll för vår son nästan 2. Han vill ha från mig kvitton som bevis på att pengarna faktiskt en son gaat.Heeft han här rätt? Gr. Esther

Bra dMijn fjärde son bor med sin mamma i Kuba. Varje månad gör jag ca 175 ??. Kan jag ta avdrag för skatt? Hälsningar, Peter Twist

Jag betalar underhållsbidrag för min dotter 17 med min före detta fru, men i ett par dagar de blir 18, fortsätter jag på mitt tidigare konto fortsätta att betala eller är det klokare att sätta rack på mina döttrar, jag hör från dig.

Dear Sir / Madam, förmodligen min fråga är väl anges i tabellerna ovan. Men jag är inte det uit.Momenteel jag inblandad i en skilsmässa. Jag kanske måste betala underhållsbidrag per månad. Hur stor andel av detta är avdragsgill för skatt. Kan den här månaden? Jag skulle vilja höra av dig, hälsningar,

Hej, min son 20 år gammal och bor i mitt hus. Han har inget jobb och följa en vuxenutbildning för fyra hängande fickor. Han får en elevs bidrag. Resekostnader etc ersätts inte. Är jag berättigad till avdrag försörjning? Jag hör från u.met hälsningar, Rita

Vi har rätt att göra avdrag för kostnader försörjning de tre första kvartalen 2012? Min son hade redan flera år Wajong betalning av 232 ?? månad, ingen annan inkomst med undantag för sjukvårdsförmåner. Sedan slutet av 2011 är han ett slags program som han inte har rätt till ekonomiskt stöd. I september blev han 21 år gammal. 3 x vecka han går med cykel och tåg till mitt land, biljett kostar 16 ?? per dag. Detta är vad han betalat för sig själv, att hela hans Wajong är låg. Vi betalar för allt annat: inklusive mat, dryck, kläder, sport, cykel underhåll, andra resekostnader för 1x per månad, helgen social färdighetsträning in natura kommun.

Åh så det är mycket svårt, eftersom vi inte har: (vad skulle du rekommendera att göra nu, eller också fylls inte gr Marga?

Seagull Hej, Har du också lämna kvitton för? Gr Marga

God eftermiddag, min son till 21 har en dotter två år, han bor hemma och hans dotter är 10 dagar i veckan med honom. Hans ex får barnbidrag. Han behöver inte betala underhåll. De dagar då hans dotter med honom, tar han för dess underhåll, såsom kläder, mat, resekostnader för att få tillbaka henne efter sin mor, etc. Är han nu rätt till avdrag försörjning barn under 21 år? Om så mycket han kan fylla en fjärdedel? Jag hör från UVR gr Marga

Bästa Seagull, min son till 19 får en grundläggande bidrag på 78 euro duo och nyligen ett extra bidrag på 80 euro. Han har ingen annan inkomst. Han bor hemifrån, hyran, energi och alla extra kostnader kommer att betalas av mig. Kan jag dra av dessa kostnader på min deklaration?

Jag betalar en rejäl månadsavgift för min son 9. Han bor utomlands med sin mor, det vill säga i Ghana. Är jag berättigad till avdrag leva för barn under 21? Vi tackar för svaret.

Bästa Seagull, Vi har en son som bor hemma vid 20. Han studerade och har ingen inkomst. Han har fortfarande vissa besparingar som han behandlar ekonomisk, men vi ger känsla försörjning. Jag har inga kvitton eller kopior av här. Kostnaden bara sitta i veckohandlar och andra fasta kostnader. Hur ska jag kunna förklara avdrag från skatten?

Beste.Mijn son fick i 2012 € 70 i bidrag. Jag har fortfarande rätt att göra avdrag underhåll för barn?

Martin 12-03-2013Beste.Lees mig väl och det är sant att: En levande barn under 2012 från 30 år till 21 år gegaan.B levande barn som studerar under 2012 fortfarande gäller 30 år?

Jag har två frågor. Fram till 2011 inkomstskatt avdrag för underhåll inte utförs, medan efteråt hade rätt till avdrag. Är det fortfarande möjligt att motsätta sig deklarationer t / m under 2011? Den andra frågan är om avdraget är möjligt för en levande, om ditt barn inte få bidrag, inte längre få barnbidrag, men ditt barn har en Wajong nytta?

Jag co föräldraskap, vi har två barn (8 och 12 år), den ena staten till den andra inskrivna mig på mitt tidigare partner, jag får barn stöd från barn som är inskrivna vid mig. Barnen bor halva tiden med mig. Jag betalar alltid etc. alla kläder och sport klubbmedlemskap. Jag tror att jag kan levnadskostnader för barn med mitt ex inskrivna avdrag? Hon får barnbidrag för ett barn 8 år. Men hur kan jag räkna ut att kostnaden, jag har inte alla kvitton av kläder till exempel. Här finns tabeller för varje kvartal de är så halva tiden med mig.

Kära, var min son föddes den 2012/09/07, därmed hade jag under det sista kvartalet 2012 rätt till barnbidrag, den första utbetalningen av dessa ägde rum i januari 2013 kunde jag göra lagen gäller inte i 2012.Mag I Nu "traktamente" att gälla, och om så är fallet, en eller två kvartal? Tack på förhand för svar.

Kära, Situation: Dotter är 20, är ​​en rehabiliterings hektiskt hemma. LOI sker via en studie. Vi hennes föräldrar betalar nu för allt och hon verkligen har någon inkomst. Jag valde att ansöka om eventuella bidrag nu eftersom jag hoppas att de kommer att vara i reguljär utbildning kommer att omfatta och att de inte sitter med en återbetalningsskyldighet skål. Mina frågor: Kan jag dra av vad qua vardagsrum / studier / försäkringar etc. och det kan vara klokare att låta sig att betala alla avgifter för att återhämta sig så vidare. Gör dig vid behov. andra adviezen.Alvast dank.Met Med vänliga hälsningar, Dirk

Kära, vad sägs om att ta emot det som ett barn av 19 år med början i september 2012 bidrag. Jag kommer för månaderna januari / m i augusti 2012 vara berättigade till avdrag för levnadskostnader?

Kära, Jag skulle vilja att mina tre barn måste betala en underhåll på omkring 860 € / månad .. Är det sant och om så är fallet, vad kan jag fått tillbaka från skatt?

Fram till den här månaden, jag betalat 150 € per månad underhållsbidrag för min 18-åriga dotter. De kommer att börja med en högskoleutbildning. Duo säger mina föräldraavgifter, är stödet 250 euro. Det är bra. Min fråga är hur kan jag ordna en skatt så billigt som möjligt?

Kära, Mitt barn bor med min ex-flickvän, etc.is myndigheten ordnas. Betala en månatlig summa för henne vad vi har satt upp för barnet. Barnbidrag zij.Volgens emot Möt mig jag uppfyller villkoren för att den avdragsgilla maken.Wat är din åsikt?

Kära, jag har två frågor: först, är bidraget underhåll för min dotter 3 inställd på 432, - p / mån vad / kan jag förvänta mig någon månad tillbaka? Hon bor helt till min ex med en omgangsregeling2: mitt ex har på välfärden är i vår föräldraskap plan som jag måste ge ett bidrag på 250,00. Nu socialtjänsten under förutsättning att bidraget måste vara 432,00. Kan detta tillåtas? Mitt ex kommer att få mer euro, så min dotter kan inte, jag kommer att sluta spara så för min dotter som bara kommer att få mindre ?? Vad ska man göra? Tack

Min fråga är det avdragsgilla beloppet Är det så per barn per kvartal 830 Euro per kvartal Självrisk? Eller 415 - det högsta belopp som han får varje kvartal.

Bästa Seagull, Fråga 1: Jag har en dotter på 16 som bor med min före detta flickvän. Jag betalar för min dotter en försörjning Euro 316 P / M. per kvartal är således 948 Euro. Hur är det fast? Fråga 2: jag av misstag betalat för flera månader dubbel. Så det första kvartalet 2x948 = 1896 Euro. Jag frågade ex att betala tillbaka detta men de vägrade vill inget av det. Hur kan jag återkräva från skatt? Kan jag ange detta belopp som levebröd? Om så är fallet, hur stor del av detta belopp får jag tillbaka? BvDEHMA

Återigen en underbar "cut" eller underhållsberättigade barn under 21 år inte kostar pengar, särskilt när de har avslutat sina studier och inte kan hitta ett jobb på grund av bristande arbetslivserfarenhet, vilket är en lömsk plan. "Avdrag försörjning bostad kinderen.2012" minskas från 30 till 21 år.

Om jag studerar på deltid utbildning sekreterare vid Scheidegger betala för mina barnbarn, är att för oss, morföräldrar, avdragsgill? Som en vän till min dotter betalat kostnaden för utbildning på Scheidegger, är att för honom avdragsgill? Min dotter och barnbarn bor inte med denna vän. Våra barnbarn bor inte hemma, men i ett fosterhem situation och är 18 år. De kan stanna med familjehem, fosterhemmet men inte har resurser för studier och mitt barnbarn arbetar 14 timmar i veckan för att betala alla frågor.

Hej Seagull, är Förbundet något om vilka det inte finns någon underhållsbidrag måste ägnas till partnern. Jag kommer återigen nalezen.Het förslag kommer att vara bra. Åtminstone det är mitt förslag. , Särskilt eftersom det framför allt av intresse för barnet. Det verkar för mig voornaamste.Bedankt för toelichting.met Med vänliga hälsningar, M

God morgon, Tack för ditt svar! 1. Om det inte finns någon överenskommelse om underhållsbidrag eller avtalet inte längre uppfyller det behovet med tiden en av er både ekonomiskt stöd, sedan en domstol kan fortfarande begära ett underhållsbidrag vaststellen.De avtalet är att jag inte behöver betala underhållsbidrag. I arbetet Situationen har inte förändrats. Min ex-partner vid tidpunkten för skilsmässa fyra dagar att gå werken.Vraag: I allmänhet är livet dyrt men som går för båda parter. Kan fortfarande anspråk på att vara en partner underhåll? 5. Du kan se vad de nya kraven är och om du som tycker rimliga. I det här fallet, skriver att boka tid. Tror du att kraven är inte rimligt, då kan du vänta på ett domstolsbeslut. Ändamål, kommer det att gå till domstol moeten.Vraag: Vad menar du med nya krav, varav uppriktigt, M?

God eftermiddag, under tiden, frånskild sex år. Då, enda barnet stöd bestäms av en medlare och uttal höger. Jag tar hand om två barn och nu betala 220 euro per barn. År 2013 är mitt äldsta barn 18. Den yngsta är 12. Situationen nu är att om vi tittar på den verkliga kostnaden för en 18-åring än det är cirka 650 euro. Barnet kan ge en del i sitt eget underhåll. Detta belopp är cirka 390 euro. Resten kommer att vara som det är nu presenteras av båda föräldrarna till en inkomst bidrag vragen.Mijn ex tyder på att de kostar, det är de övriga kostnader, kan inte längre råd och förmodligen kommer att behöva flytta eller arbeta 0,1. Kan det efter sex år hävdar fortfarande underhållsbidrag? 2. Kan hon begära mer barnet stöd och sedan använda det någon annanstans? 3. Vad rekommenderas att göra i en sådan situation? Med vänliga hälsningar, M

Lsik ta hand om två barn under 3-4 dagar i veckan. Resten av dagarna de är med sin mamma. Hon får barnbidrag. Jag gör inte. Vad ska jag kunna visa när du fyller i deklarationen om jag gör anspråk på att denna möjlighet? Jag håller ingen bonnentje när eller så ??

Hej, nästa år kommer jag antagligen att vara ett år till en high school i USA. Hela programmet kommer att kosta cirka 8000 euro. Och försörjningen plats är något runt 2.000 euro. Nu undrar jag, mina föräldrar kan också dra som levebröd Hälsningar Sanne

Hej ZeemeeuwIk är en ensamstående mamma till två barn. Vi har gemensam vårdnad. För min son, får jag inte underhållsbidrag, min ex-make får barnbidrag. Min son är 11 år gammal. Jo jag får för både barn underhållsbidrag. För att vara berättigad till avdrag levande barnet ska mitt bidrag i levnadskostnader minst 408, 00 € s. hans kvartalet. Det är 136, 00 € s. maand.mijn frågan är om jag mängden underhållsbidrag 400, måste 00 euro per månad för 136 € räknas. Så mitt bidrag till kostnaderna måste vara minst 136, men inte 536 per månad, det vill säga inklusive barnstöd per månad som jag ontvang.Graag jag hör om dig.

I texten "Avdrag levande barn under 2012 och 2011" är ett misstag. Villkoren uppgav att barnet inte kan ha rätt till studiebidrag eller studiebidrag. Det finns A studiemedel som sådan, är det därför avsedd studentens bidrag. Ta emot en elevs bidrag är inte en begränsande villkor för motsvarande avdrag där studenten är det. Allt detta regleras i artikel 6:14 punkt 1c, näst sista meningen inkomstskattelagen 2001.

Bästa Seagull, Min expartner nyligen tagit fram en beräkning kinderalimentie för vår dotter 3. Enligt denna beräkning, jag skulle ca 500, - måste betalas netto i månaden. Nu läser jag här och där att detta belopp skulle vara skattemässigt avdragsgillt. Nu är min fråga till er: * Finns det en särskild beräkning för att ta reda på hur mycket jag älskar detta belopp skulle kunna återta eller om det finns en högsta belopp som fastställs av skatte * Har min inkomst fortfarande påverka eventuellt avdragsgilla beloppet *? detta belopp för att ta emot en månatlig avkastning på bara jaarlijks.N.BAlle utsläppsrätter som tas emot av mitt ex partner.Mvg,

Hej, går min mellersta dotter genom augusti 2012 år en BBL utbildning spår genom sin nya werkgever.zij är bara ut skolan med en yrkesförberedande gymnasieutbildning och 18 t jaar.Dus studenten inte är nödvändigt, eller OV student som hon får inte ?? vanzelfsprekend.Krijg inget barn av nästa kvartal haar.Kan jag också berättigade till levnadskostnader kind.Heb hade i min senior detta ?? för några år sedan ?? nu bor tillsammans ?? Jag kan av de senaste fem åren än återvinna belastingdienst.en detta när det gäller upprätthållandet av min äldsta dotter? MVG

Bästa informatör, jag betalar 350 per barn Jag tror att jag har visat det fel i deklarationerna 2010 och 2011. Jag har också min ex under dessa år för 1644 = halkade och min dotter i 1344, =. Jag har en skattebelopp på 2200 fått tillbaka. Detta ser sedan på den magra sidan. Kan jag ansöka om båda åren fortfarande granska attacken?

Hej, Min dotter 19 år gammal och får studiebidrag. Jag betalar 255 € per månad barn stöd för henne. Kan jag på dess 21th användning avdrag försörjning? Tack vänliga tack, Jo

En enkel fråga den här gången, i linje med följande fråga från Michael. Jag har också två barn som jag KA betalar ytterligare situation liknande den i Michael. Är min totala avdrag för 355 x 4 = 1420 euro eller 355 x 2 x 4 = € 2840? Så en självrisk per barn eller en självrisk per alla barnen tillsammans? Räknaren gör BD scenariot två föreslår men jag tvivlar på reaktionen av Måsen på budskapet om Michael, som bara gör ett scenario vermoeden.Ludo

Kära, jag har två barn och skilde. Nu betalar jag barn underhåll en 709,10 per månad. Så totalt 8509 euro. Nu ser jag att du kan ange detta som ett avdrag levande barn. Medan jag sitter ovanför 408 € så jag har rätt att göra avdrag eftersom jag inte får barnbidrag och liknande. Nu undrar jag hur jag skulle nämna detta i den preliminära skatten. Är detta didvs 8509 per år och hålla programmet hänsyn detta belopp och barnen eller ska jag skriva avdraget i tabellerna. 355 x 2 x barn 4 kvartal = 2840 euro.Graag Jag vill veta hur det fungerar och om mitt antagande är bra att någon blir bara mer än 408 euro per kvartal är därför 355 euro tillbaka och jag utbetalas per kvartal 2127 € även 355 x 2 = 710 € tillbaka krijgt.Is inte detta lite krokig? eller är mitt antagande felaktigt? Michel Grt

Jag betalar 600 per månad barn stöd för två barn 12 och 10. Betalningen är baserad på mina utgifter och inkomster samt skatten ingår! . Vad kommer att hända under 2013? Försörjningen fördelar avskaffas? Jag betalar 100 € så mycket vad kan jag göra

God eftermiddag, kommer min fru och jag snart skiljas och hon återvände till sitt hemland för att veta Förenta Koninkrijg. Är partnern underhåll som jag ska betala en självrisk som det skulle vara som om hon bodde i Nederländerna? Det finns mycket lite information om vinden.Met hälsningar, Robert

Bästa Seagull jag aldrig utsläppsrätter för dessa två barn ontvangen.dus tycker att jag kan invända? Jag frågar igen, fungerar du som en individ eller för regeringen? Mvg

Hej, Jag är frånskild och betala 325 euro per månad i barnstöd. Jag hade förstått från skattekonsult som barnbidrag inte är avdragsgill. Jag såg också detta på platsen för IRS. Genom din skriftliga stycke och några kommentarer nedan, jag tvivlar. Är det underhållsbidrag som jag varje månad för min 9-åriga son betala eller inte avdragsgilla? .Jag Skulle gärna vilja höra från dig!

Bästa Seagull, tack, kan jag vara med retroaktiv verkan under de senaste fem åren eller skaffa det? Jag menar arkivering invändning! Mvg

Bästa du Seagull arbetar för regeringen eller är du privat? Jag har sedan 2000 haft kostnader för mina barn, men jag kunde aldrig dra av skatten Diest som näring! M.v.g. Hur kan det vara?

Bästa Seagull, frågade jag förra året till IRS när de har berättat för mig att Irak inte är ett avtalsland och jag kunde inte skriva utanför nätet stolpen! Kan ni förklara för mig hur så då? Mvg

Bästa Seagull, Tack för ditt svar, men jag hörde att överförde pengar via bank som hans land där barnen lever bör vara ett avtalsland! Du aubkunt mig mer informerenm.vg Hikmat

Bästa Seagull, jag har två barn i Irak och jag oroar för sin försörjning! Hur kvalificerar jag mig för detta avdrag inlägg? Så vad är villkoren? Jag får inte barnbidrag för deras via SVB.mvg

Vår son går på college. Han kommer förmodligen eftersom våra intäkter bara få en grundläggande bidrag för studenter som bor hemifrån. För oss levnadskostnader avdrag för ett barn som bor bort 18-21 som möjligt. Huruvida detta gäller endast om han får någon grundläggande bidrag?

Min son går efter sin examen High School i 10 månader till USA för ett utbyte. Det är inte en studie, även om han kommer att gå till en high school. Han har då ingen inkomst, ingen rätt att stufi, kollektivtrafik och / eller ersättningar. Alla kostnader betalas av mig. Vilka kostnader kan jag inkludera det som uppehälle? Alla kostnader för en sådan försäkring och dagliga utgifter. Om bara det senare, hur gör jag bevisa detta? BVD för din hjälp och kommentarer.

Kära, jag hämtar min zoonje och spendera varannan helg på sin far. Jo jag har men en Wajong nytta. Han uppfyller inte mitt barn nu och kan inte ofta se mig. Jo jag läste här eller uppgår per kvartal, men inte när jag behöver gå till återställa den. Jag begärde också något från skatten, men det är 438 per år.

Jag har två barn, betalar 200 per barn och månad och inte får barnbidrag. Kommer jag ha rätt till 355 per barn per kvartal för underhåll barn? Det är kopplad till inkomster och tillgångar?

Jag gör deklarationen för min bror och plötsligt kom levande bakom en frånskild honom betydande förändring under 2011. Min bror i lag av sin hustru, men fortfarande officiellt gift. I deklarationen för 2011 är de därför tvungna att skatte partners. Vilka blir konsekvenserna för "avdrag kostnader levebröd? Hans fru får barnbidrag för deras dotter och tidigare år, därför att han alltid hade dragits dessa kostnader. Kan fortfarande, om det kan nu inte vara skattemässigt partner gör får barnbidrag. Hans dotter deltar tre dagar i veckan med honom.

Bästa Seagull, Tack för snabb respons och info.heb fortfarande en fråga, tänk att du har förlorat plus minus 300 euro i bränsle) och plus minus 20 euro har förlorat min son med mig som är cirka 500 euro per år, och det är cirka 800 euro per år, och underhåll betalades 3600 euro måste du lägga till de två beloppen tillsammans då? Så 800 + 3600 = 4400 € eller finns det något annat arrangemang? Tack.

Bästa fiskmås, har varit skild i över 8 år, och sedan dess betala underhåll för ett barn. Min son kommer till helgen med mig, jag tar honom på lördag ibland fredag ​​kväll och söndag kväll själv föra honom till hans mamma. Det enda jag fylla i skatt är € 3600. Vad sägs om avgifter som jag gör hela helgen som min son är med mig? t.ex. pool, mcdonalds etc. och ibland kläder?

Bästa Seagull, tack för svaret. Jag hittade på internet något om mängden levande barn. Enligt CBS skulle vara att 17% av den disponibla inkomsten på ett barn. I fyra barn ger folk sammanlagt 40% av den disponibla inkomsten till barnen. Kanske IRS gör detta också som en riktlinje. Detta är faktiskt inte en antisocial system? ju mer du tjänar, desto mer du spenderar på dina barn, och så ju mer du kan återta. I stället för en hård summa skulle de ändå bör göra en bättre andel av inkomsterna ?? http://www.nibud.nl/uitgaven/kinderen/kosten.html

Bästa Seagull, genom att beräkna kostnaden, jag har lite problem. Detta skulle inkludera till exempel, jag räknar kostnaden för en semester som gav vår son eftersom han fick sin HAVO?

Min fd partner och jag är co-föräldraskap. Min före detta partner får barnbidrag. Barnen är 20 minuter och kan inte ge för sin egen försörjning. Vissa kostnader är lätt att räkna ut till exempel reser. För kostnader som gas, elektricitet, toalettartiklar och mat, är detta mycket svårare. Det är ett genomsnittligt belopp per barn per dag, som också accepteras av skattemyndigheterna för kostnader per kvartal kan beräknas. Wiebe

Efter min skilsmässa, flyttade jag någon annanstans och min dotter är nu nästan 13 år gammal fortfarande lever med mitt ex. Min ex inte vill köra fram och tillbaka så jag är den som paddlar upp och ner. Bensin kostar ca 80 euro per månad. Kan jag dra av denna skatt i samband med levande barn? Min före detta make får också barnbidrag och jag får inte barn underhållsbidrag och ingen underhållsbidrag.

Jag har en son på 21 år som studerar UTAN student. Medvetna eftersom växling studie i 3: e året. Han har också en lördag jobb, men han förtjänar uppenbarligen inte mycket, så "resten" och det är allt, vi tillämpar bij.Hij har så strängt taget det rätt på studiefinanciering.Betekent detta innebära att jag inte bör kosta leva för honom öka?

Min son arbetar Albeit bor hemma fem dagar i veckan, men kommer att återbetalas till. Vi betalar alltså hans kläder, mat och sjukförsäkring etc. Vad är det tröskelvärde som ska göra min son till hans kostnad som jag betala för att få depreciera. För som IRS säger, "inte kan ge försörjning" är ett vitt begrepp.

Jag har en dotter på 24 bor hemma med en "vi" dra nytta, med en dotter på ett år gammal. Kan jag dra av ett belopp om levande barnet, och i så fall hur mycket.

Hej, min familj bor för helåret 2011 utomlands. Min man tjänar från Nederländerna själv utifrån. Vi har tre kindren av 10,8 och 6. För båda länderna är vi utanför har rätt till barnbidrag. Han kommer tillbaka i år utan mig som skatte partner.1. Kan han göra under dessa omständigheter, det fullt avdrag? 2. Voldende är tydligt att dessa barn - på grund av sin ålder är bara al-beroende underhåll av oss / honom, eller borde egentligen kuponger för skolkläder // etc. överlämnas? Tack på förhand för ditt svar

Vår dotter i åldern 18 VAVO göra för att få henne VWO, får hon inte stufi. men ett belopp på ?? 182 om finansiering då har de ingen rätt att ov.Onze dotter fungerar inte. Vad de får är precis tillräckligt för att betala för sjukförsäkring inte tala henne och hennes månads Ovi abo tre zoner för kläder, skolresor, skolresor osv Har vi rätt att göra avdrag för försörjning barn? Min andra fråga, vår dotter har astma, och följer en energieverijkt diet, måste de förklara en att vara berättigad till avdrag eller kan jag dra på min deklaration? Hälsningar

Vår son på 23 år, med början i juli 2011 utexaminerades. Detta var en HBO-program på Saxion Deventer med en examen i Kina. Han har t / få bidrag till augusti. Han är slutet av juli till november i Kina gick tillbaka till kunskaper i det kinesiska språket. Langer kunde inte på grund av hans visum gått ut. Från december han bor på vårt hus och är arbetslös. Han har ingen inkomst. Hur mycket pengar skulle vi kan dra för en levande?

Har avdraget även om barnet bor helt enkelt hemma? Vår son bor hemma, har ett jobb och går till skolan en dag per vecka. Av lönen, kan han inte betala alla kostnader och vi bidrar därför. Vi kan nu öka avdraget bor i deklarationen för 2011?

Vi har fosterbarn för år. Nu har vi bara sedan 2009 posten avdrag försörjning upptäckte barn yngre än 30 år och därför gjorde. Nu är vi överfallen av skattemyndigheten för kontroll. Vi var tvungna att skicka alla bevis som du har gjort denna kostnad. I denna artikel läser vi ingenting om fosterhem ersättning, vad vi får. Kan det vara så att vi måste betala tillbaka dessa avdrag igen?

Efter upplösningen av vårt samhälle kontrakt, även om det ser ut att jag behövde för mina två barn i åldern fyra och sex, bor med min ex-flickvän, närmare 900 euro per månad i barnstöd måste betala. Jag ser detta som en kostnad för försörjning av mina två barn, men BD ser det här sättet och jag ska vara berättigad till avdrag?

Vår dotter har blivit i augusti 2011, men 18 år som studerar och nu fungerar inte. Vi får också mer barnbidrag. Hon har gjort en kurs från oktober 2011 som betalas i Q4 .Vraag 1: Hur Skatte kontrollerar att försörjning är "nödvändiga"? I allmänhet: hur administrationen fastställer att vi överskrider en tröskel? För att ge ett exempel: offentliggörande av billiga eller ens dyrt kläder redan göra en enorm skillnad i en kwartaal.Vraag 2: Vad gör den här texten exakt i tabellrisker, "mer än 50% bidrag till den totala kostnaden"

Vår son är per den 1 september 2011 för att studera vid universitetet och har sedan dess gått hemifrån. Också från den dagen har han studiefinanciering.Om att hjälpa honom att vi har hans undervisning á ?? 1713 - betald, och även ca 200, - till boeken.Kan jag göra det på min egen förklaring IB någonstans förlorade under 2011 som ett avdrag Och hur kan vi göra detta smartare om 2012 Vänligen betala i förväg värderade svar ?.

Min son 12 bor med den andra förälderns helger med mig inkl. Vakanties.Ik få inget barn, mitt ex får detta. Jag ger mitt barn var tredje månad på kläder, skor och allt som behövs för att komma skall. Vi delar inte kläder etc med varandra. Kan jag använda avdrag för detta? Är jag eller ?? 408 per kvartal.

Min dotter på 25 studier och liv på egen hand. Hennes elev slutade 2011/01/06. Hon har fortfarande en så kallad nullening så hon fortfarande har sin ov. Eftersom hon har en whiplash, bara hon har en deltidsjobb under sex timmar, så vi som föräldrar måste gå in ekonomiskt. Kan vi över 2011 2x 1050 - avdrag för boende, om vi faktiskt gjorde det kostar, och hur är det för 2012, går sedan hela åldersgränsen från 30 till 21?

Jag är en arbets ensamstående mor till två barn i åldern 14 och 17. Jag har aldrig fått underhållsbidrag. Eller få alla tillägg och ersättningar. Det kan lika väl inte längre hålla jämna steg! Jag kanske har någon rätt?

Jag har frågor om min skatteavdrag för 2009. Min dotter gick i kvartal 1, 2 och 3 till highschool Om frånskild man som jag betalar 400 euro i månaden för sitt barn. Nu, skattemyndigheten att det är mindre än 50%. Är detta korrekt? och där kan jag hitta hur många 50% under 4: e kvartalet is.In min dotter inte få bidrag eftersom de slutade utbildningen ska hon betala tillbaka allt. Kan jag eller öka avdraget för 4: e kvartalet?

Är det nu att avdraget inlägget helt och hållet bortfaller och att detta innebär att föräldrarna betala underhåll för sina barn kan inte dra dem från skatt i framtiden?

Min äldsta dotter är 18 år gammal i augusti 2011. Från den stunden hennes barn förfallit. Under 2011-2012 läsåret hon sitter på sex gymnasiet och hon får i gengäld en "elevs ersättning" av Office of Onderwijs.Ik är nu på grund min självdeklaration för att avgöra om jag är berättigad till avdrag försörjning av barn som är yngre än 30 år. Ett av villkoren för vilka avdrag är att barnet inte är "studiebidrag" eller tar emot ett liknande system. Tas emot av min dotters studentens bidrag "likvärdiga?

Min före detta fru betala underhållsbidrag för våra 19-åriga dotter som bor med mig. Nu har hon ett jobb genom agentur och berätta min före detta fru att dottern nu kan ge sin egen försörjning och sluta betala. Kan detta bara är verkligen bestäms av domstolen vid den tidpunkten. Före detta fru går att arbeta mindre så att säga att de inte kan betala för det. Vad händer om min dotter inte kommer att förnya sitt kontrakt. I korthet kan ex göra det eller göra det via domstol? Tack

Min dotter bor i fem helger med mig. Hon är registrerad på sin far. Därför vill jag inte får barnbidrag. Så jag har i min rätt att uppehälle barn. Var kan jag tillämpa denna avgift och jag har ändå rätt?

Två av mina barn lever inte med mig efter skilsmässan. De studerar båda, men får mindre elev eftersom jag tjänar för mycket därför jag har tänkt att bidra till månatliga utgifter och betala 450 euro i månaden på en kinderrekeing så att de kan betala sina sjukvårdskostnader därav. Hur kan jag dra av dessa bidrag under 2011?

Mitt barn är 18 och bor hemma med familjen. Inte gå till skolan eller arbetet. En dom har fastställt att jag måste betala för att betala 300 per månad. Jag kan inte bevisa att de faktiskt använde detta för en levande, men jag kan dra av dessa kostnader?

Kära, du hjälpa mig? Jag har ett barn föds i maj 2011 och båda föräldrarna werkend.Waar jag okej? Tack

Jag är skild och har två barn i åldern 6 och 8. Min före detta fru får barnbidrag. Jag betalar 700 € barn och min före detta fru 400. Barnen är 3 dagar i veckan med mig. Har jag rätt att göra avdrag för i.v.m. Håll barn.

År 1995 frånskild och alltid betala ett fast belopp per månad till mitt ex. Detta alltid dras av som underhåll bor hemifrån barn under 27 år. Alltid något över tröskeln belopp så dras satte sig upp. Efter det har barnen blivit 18 Jag gjorde det nätt summa på deras på och subtraheras. Nu har jag plötsligt kommit över linjen utan studiefinaciering de inte har och därför ofta än inte jag dra? Jag betalade under 2011 och de informera mig att de får inderdaad103 euro studiefinaciering och sjukvårdsförmåner eller något. Men aldrig tillräckligt för att betala för sina studier. Så behövs mitt bidrag. Jag kan inte dra det nu? Trevligt är att om du har betalat ett belopp vvooraftrek maadelijks. Och 2012 = redan direkt 21. Hur dessa barn måste studera om jag inte gör någonting mer kollapsar? Finns det uitzondferingen du kan mycket väl också dras av om de har en liten studiefin?

Min son studerar och inte har rätt till ett stipendium. Efter en ungkarl studie han följer en universitetsstudier. Han kan låna från IB-gruppen, men han gör det inte. Jag betala för sina studier och leva fullt ut. Anledningen är att kvalificera sig för avdrag för ?? 1050 per kvartal. Begreppet "rätten att studera" är knepigt. Hans "rätt" att låna från IB gruppen är här inkluderar inte?

I din artikel varnar om att kunna visa att vi är i stort sett i levnadskostnaderna för våra barn forecast1) Vilka krav gör skatten bara på kvitton, fakturor och uttalanden? 2) Vilka möjligheter har vi nu Om föräldrarna kvalificera sig för afrekpost under 2011? Vårt barn skulle börja i år och vara helt oberoende .Ziektenkostenverzekering hyra betalade våra barn. I slutet av året visar att våra barn är ekonomiskt konkurs och vi måste ändå ge majoriteten av uppehälle under 2011.

Vår son är 16 år gammal och gör en yrkesutbildning. Vi är för resekostnader som redan förlorat 260 euro per månad. På grund av hans ålder, har han inte att betala undervisning, men MBO ingen rätt till kollektivtrafiken. Förutom resekostnader, det finns många fler studier för vårt konto. Jag förstår att vi inte kan kvalificera sig för avdrag försörjning eftersom vi får barnbidrag. Denna ersättning täcker inte belastningsslangen. Min fråga är om du kan välja om du vill ta emot underhållsbidrag! Eller finns det andra alternativ?

Om ett barn bör ha sin egen inkomst. Skattemyndigheten säger att min son hade tillräckliga inkomster för att försörja sin egen näring. Hans samla inkomster som fastställts av inspektören ?? 5957 2009.Andere på efterfrågan. Min son studerar inte ersättning eftersom han återbetala på annat sätt begränsa. Han är inte skyldig att ta studenten.

Bästa informatör, snälla, observera följande: vi stöder vår son med ett månatligt bidrag redan under en lång tid. Han studerar December 20, 2011 av, men kommer fortfarande ett halvår innan världen kommer till ett företag. Detta företag är således redan kommit överens om. Jag kan stödja honom fem månader och dra av dessa kostnader under 2012? Tack för ditt råd.

Hur gör jag för att bidra till försörjningen av skatteavdraget? Är det per kvartal eller per månad? Är det efteråt? I vilken form? Vänliga hälsningar, Carin Rommers

Jag nyligen frånskild och betala underhållsbidrag även nästa barn. Min ex får barnet eftersom barnen bor med henne. Är detta barn eller kan inte avdragsgilla som avdrag levande barn?

Från och med 2012 blir åldersavdrag levande barn på 21 år gezet.Ik få DUO meddelande om att jag ska bidra 0 euro till underhåll, är avdraget förlorade nu var ska jag få pengar? Finns det arrangemang? Mvg.

Är oklart för mig hur det går om mitt barn har ett lån från DUO. Kan jag använda avdraget? Och självrisker gäller hem barn eller är det bara till det senare beloppet?

Vad händer om det inte är mitt eget barn, men för övrigt möter jag gör alla dessa villkor (mig och min partner titta efter någon 25 och höll henne. Hon nämligen fortfarande studerar, men har ingen rätt att studera eller vad som helst.

Hur är fördelningen i samarbete föräldraskap? Vi har två barn i åldern 7 och 10 år och kan dela barnet. Vad exakt kan vi ansöka om försörjning?

Villkoren anger att barnet inte får leva hemifrån. Är det verkligen så, eller barnet kan bara leva hemma utan någon inkomst att kvalificera sig för avdraget (med föräldrarna)?

Två frågor: 1. vilka kostnader kan ingå för avdrags lever med ett barn mellan 18 och 30? 2. Villkoret att han inte hans eget underhåll kan tillhandahållas, skall det endast på inkomst eller ens tittat på besparingar?

Bästa Avdic, För mindre barn boföräldern får barnbidrag underhållsbidrag eftersom det har rätt, då ditt barn är själv rätt till underhållsbidrag. Kan bara vara med samtycke av modern annars skulle geregeld.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Emiel, en del av underhållsbidrag dras av från de avdragsgilla levnadskostnader barn. Det är inte den totala mängden avdragsgill, men ett fast belopp. För år kan du glömma upp till fem år tillbaka fortfarande begära en korrigering: Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Simon, om du bor tillsammans, kommer du inte ses som en ensamstående förälder och du har ingen rätt till den enda ouderkop.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Micah, är det bäst om den tidigare pappers tyder på att ta emot pengar var helt för underhåll av sina barn. Det innebär att det inte finns någon underhållsbidrag, men även att de måste betala för det själv ingen skatt. Att pengarna till tre barn kunde, men då måste det vara en rimlig berättelse för hans eller bekräftelse av ex.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Hej BjornJe tilläts ?? 1266 netto tjänar varje kvartal. Men i sommarlovet med feriearbete kan vara mer .Med Hälsningar, Seagull

Kära Peter, vilket DUO avgör din föräldraavgiften, men som skiljer sig från att beräkna om barnen på lämpligt sätt kan ge för sin egen underhåll. Dessutom, om det finns rätt till studie finns ingen rätt till avdragsgilla kostnader levnads kind.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Wim, förhållandena är: i en fjärdedel av avdrag ingen i ditt hushåll får barnbidrag eller en jämförbar utländsk förmån för barn, 2) ingen har rätt till det. Jag tror att ditt ex eller barn ontvangt.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Michel, om du ger bevisat tillräckligt i deras försörjning, aftrek.Met du hälsningar, Seagull

Kära Janine, måste han studera kostnader minus bidraget och minus tröskeln för pedagogiska kostnader aftrekken.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Chantal, om han inte på ett tillfredsställande sätt kan visa uppkomna levnadsomkostnader, de är inte heller avdragsgilla. IRS kan faktiskt alltid vragen.Met Sincerely motiverade argument, Seagull

Kära Ed, 1st. Jag skulle dra av dessa kostnader om du annars biljetten skulle ha betaald.2. Skatten blir strängare för att kontrollera avdrag och alltmer kräver bevis. Denna utmaning kommer inte att hjälpa, det är konsten att visa att du har gjort utgifterna. Om du inte har gjort utbetalningar för ditt barn i en butik med ett pass? Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Gert Wagte Field, Högsta domstolen i sin dom av den 10 februari 2006 nr. 40 972 upprepade att den omständigheten att någon kan ta ut ett lån är inte tillräckligt för att anta att han kan voorzien.Met i uppehälle Med vänliga hälsningar, mås

Kära Henk, 1. Problemet är att detta avdrag är ofta svårt att underbygga eftersom den inte hålla alla kvitton eller tillsatta kopior. Delvis av denna anledning att regeringen vill att detta avdrag AF.2. Prova din nät för att göra det så trovärdigt som möjligt, även om det inte finns några kvitton zijn.3. Skatten har inte en kopia av din självdeklaration AF.4. Kanske har du fortfarande fyra gånger 700 euro subtraheras .Med Hälsningar, Seagull

Kära Wilma Slijters, tyvärr, denna skattesystemet för många år så att om studiebidrag tas emot, det finns ingen rätt till avdrag levande barnet. Detta samtidigt som studenten också ingen fet pott is.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Mark, när din son har rätt till en grundläggande bidrag, finns det inget avdrag levande barn. Det står så i lagen .Med Hälsningar, Seagull

Kära S, 2015 gå till domstol på den här punkten, du förmodligen kosta mer pengar än det kan ge på kort sikt. Dessutom återstår det att se om denna föreslagna förändring av politiken år 2015 också kommer halen.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Dear Esther är underhållsbidrag fastställas på grundval av hushållens inkomster och inte på grundval av kvitton. Ditt ex har ingen rätt till intäkter, men rättslig skyldighet att betalen.Met hälsningar, Seagull

God dag P. van Twist, är Kuba inte ett avtalsland i Nederländerna, och det innebär att det inte finns något avdrag för levnadskostnader för ett barn-vänlig hälsning på Kuba woont.Met, Seagull

Kära Carlo, när din dotter är 18 år gammal, vilket gör henne avtalen om kinderalimentatie.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Jeroen van der Linde, är Partner underhållsbidrag med dig som betalare för 100% avdragsgilla, inte barnbidrag. Hur många av er då detta belopp kommer att återlämnas till underhåll beror på mängden av din inkomst. Genom den preliminära bedömningen i 2013, kan du få dina pengar varje månad, Hälsningar, Seagull

Hej Rita, av studentens bidrag inte har rätt till avdrag försörjning kind.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Rene, hans fördelar och kostnader är sådana som du kan använda till tredje kvartalet 2012. Din avdrag är att motivera bra avdraget om frågor komen.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Marga1959, Tja, jag inte gå över :-) Vänliga hälsningar, Seagull

Marga1959 Hej, Det är bättre så, eftersom skatten är alltid ett bevis kan vragen.Met hälsningar, Seagull

Bästa Marga1959, eftersom levnadskostnaderna minimum ?? 408 summor per kvartal, kan din son ?? Dra 295 per kvartal. Det är 1180 euro per years.With Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Har, när din son har rätt till studiebidrag, finns det inte längre rätt till avdrag försörjning kind.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Carla, om barnet kan ge en levande, är du berättigad att dra av underhållsbidrag enligt 21.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Månen, det är väl inte lätt. Fortfarande försöker få din levnadskostnader i sin image och att avsätta en del av din zoon.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Selina, nr upphör från första dagen av hela kvartal under vilket rätten uppkom till elev, kind.Met avdrag försörjning Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Martin, är avdraget begränsas till 21 års ålder, eller ett barn är nu studerar om niet.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Petra, en. Du kan fortfarande korrigera en tidigare deklaration. Om det redan finns endefinitiv taxeringen är, du gör det med en skriftlig begäran till skattemyndigheterna att göra en officiell korrigering: I det förflutna, avdrag levande barnet avvisas genom att ta emot en Wajong. Förutom att spela förmånens roll och den faktiska kostnaden. Måste kunna visa att ditt barn förmånen inte kan försörja sin egen försörjning .Med Hälsningar, Seagull

Kära James, För barnet för vilka du får barnbidrag, du kan ha rätt till avdrag försörjning kind.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Marco, eftersom det inte fanns rätt till barnbidrag, finns det inget avdrag levebröd kind.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Dirk, om din dotter har rätt till studiestöd, men det tillämpas inte, det är inte heller rätt till avdrag levande barn. Den enda som kan dra studiekostnader, är verkligen din dotter zelf.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Jo, sett Per början av kvartalet om du uppfyller villkoren för avdrag. Det innebär i detta fall att du kan kvalificera dig genom tredje kvartalet före avdrag försörjning kind.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Max, som knackar eller 860 euro, beroende på din inkomst och omständigheterna kring barnen innan skilsmässan. När du har tre barn tre gånger har rätt till avdrag om du uppfyller föreskrivna minimibeloppet i en fjärdedel per barn som i tabellerna aangegeven.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Albert Verwij, om din dotter har rätt till förfaller ekonomiskt stöd på avdraget levande barnet. Om det inte finns någon elev, bestämma i vilken utsträckning ditt bidrag är nödvändigt och om din dotter bor hemma, ditt avdrag. Detta i enlighet med tabellerna i artikel.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Rob, Om du tar bort beloppet från bordet, har du rätt att göra avdrag för era bidrag i levnadskostnaderna är voorzienMet Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Peter, 1. Din skatteavdrag överstiger 295 euro per kvartal. Hur mycket du kommer att vara tillbaka, beroende på skattesatsen som motsvarar höjden på inkomen.2. Den sociala tjänster försöker att betala så lite som möjligt och kontrollera om personen kan ha ett arv eller andra rättigheter att skriva ut det stöd som betalas ut. Det är en åtgärd av bistånd social service mot ägaren. Resonemanget är att de har rätt till och det måste visa att de är på pengarna komt.3. Den föräldraskap plan är ett avtal mellan dig och ditt ex, men inte med den sociala dienst.4. Om beräkningen av socialtjänstens är felaktig, kan en invändning göras: Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära C, 415 euro per barn per kvartal avdragsgill för ett barn mellan 12 år och 18 år som ett barn frågan i en fjärdedel minst 408 euro is.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa EHMA 1. Om du inte får barnbidrag, kan du öka din avdrag avdrag levande barn. Detta kan vara din inkomstdeklaration våren 2013, men även under år 2012 via en provisorisk bedömning inkomstenbelasting.2. Du får inte det faktiska beloppet, men en del av klumpsumma från tabellen i artikeln 0,3. Jag skulle se dubbel betalning som ett förskott på nästa kvartal. Om frågor kommer, kan du ange oavsiktlig dubbel betalning sker, vilket är också uppenbart som samma belopp varje kvartal is.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära N. Baanen, inte krossa inderdaad.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Sunil kostnaderna är bara avdragsgilla som studier om din dotter gör utgifterna. Förslag: Om din dotter donerar pengar, som kan beskatta till mer än 5000 euro, varefter de kan dra av det, om hon använde pengarna för sina studier: Med vänliga hälsningar, Seagull

Michel Hej, Vänligen gedaan.Met hälsningar, Seagull

Kära Michel, en. Ett ändrat anspråk underhållsbidrag är möjlig endast om situationen är så annorlunda att en begäran är berättigad. Detta är olika i varje enskilt fall och efter bedömning av domaren. Att livet i allmänhet blir dyrare verkar ingen anledning, annat än som någon blir arbetslös. För övrigt är det också viktigare än vad som finns i kontraktet staat.2. Jag uppenbarligen hänvisade till nya krav på din ex.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Michel, en. Om det inte finns någon överenskommelse om underhållsbidrag eller avtalet inte längre uppfyller att över tiden en av er behöver både finansiellt stöd, sedan en domstol kan fortfarande begära en underhållsbidrag vaststellen.2. När ett barn fyller 18, du gör ett avtal om ekonomiskt stöd till barn med barnet och inte modern. Du sätta in pengarna på kontot i kind.3. Om ett barn är en minderårig, går mamma om hans geldzaken.4. För mer barn måste vara en bra anledning zijn.5. Du kan se vad de nya kraven är och om du som tycker rimliga. I det här fallet, skriver att boka tid. Tror du att kraven är inte rimligt, då kan du vänta på ett domstolsbeslut. Ändamål, kommer det att gå till domstol moeten.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Wessie, Ändå är det bättre att betala med eller att sätta biljetter bara så du har bevis. Om du kan visa att barn i genomsnitt 3 till 4 dagar med dig och håller dig från och med nu på utgifterna, du fortfarande kommer att vara en eind.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Hej Sanne, 1. Du måste studera och separata levnadskostnader, eftersom att flera skatteavdrag kan zijn.2. Studiekostnaderna är avdragsgilla i vilken studien följer hans karriär och studier kommer också att betala. Det kommer inte alltid att vara en high school och du måste rörelse fjädrar om så önskas. Det är tänkbart att dina föräldrar betala skatt till 5.000 euro och att du därför en del av studie betaalt.3. Levnadskostnaderna dras av som de inte är överdrivna och det finns inget barn eller elev tas emot. Med 2000 € på ett år förefaller mig att ingen probleem.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Hej Francis, I fallet med barnet avser kostnaden mindre barnet. Barnet endast täcker en del av levnadskostnaderna af.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Sandra Meulenbelt, du läste relevant artikeln IB lag fel: bara en resa bestämmelse inte är ett hinder utan bidrag i enlighet med avsnitt 4 i lagen ersättning pedagogiska kostnader och avgifter eller ett bidrag enligt naturen och andan i dessa regler som motsvarar utländsk kontroll. Detta är också bevestigd.Met av skattemyndigheten Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära B.V. Goggel 1. Barnet självt som ett belopp som inte avdragsgill, men om barnbidrag betalas och det finns några villkor är uppfyllda, kommer de att få en klumpsumma avdrag. Tabeller med beloppen för 2011 och 2012 kan hittas även i Article.2. Avdraget är inte beroende av din inkomst, men som med alla avdrag inte tillämpa den som befinner sig i en högre skatteklass, ännu mer av skattedeklarationen krijgt.3. Om du anger ditt avdrag på din inkomstdeklaration, får du klumpsumma, men ett år senare. Om du fyller i en preliminär bedömning, kan du sprida återbetalning under de kommande månaderna för att komma tillbaka i år aftrek.4. Den underhållsbidrag är fullt avdragsgilla: Med vänliga hälsningar, Seagull

Hej M. Goertz, en. Någon som inte följer BBL rätt att studera, men oftast har en inkomst. Om de därför inte kan ge tillräckligt i hennes levande att du gör det, kan du använda avdraget försörjning kind.2. Om du glömmer en självrisk, kan du säkerhetskopiera till fem år för att begära en rättelse: Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Arjan Om du har glömt objekt, vänligen om det inte finns någon definitiv taxering att göra en ny skatt och i andra fall skicka ett personligt brev till IRS be för glömd avdraget fortfarande ta houden.Met Hälsningar Seagull

Hej Jo, därför att din dotter som tar emot studenten upphäver avdraget försörjning kind.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Ludo van der Marel, med två barn, är avdraget lika med 355 x 2 x 4 = 2840, och för varje barn villkoren är voldaan.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Michel, en. Med tanke på ålder ett barn faktiskt det finns en fast avdrag under förutsättning att du tillbringar minst 408 per kvartal för ett barn levnadsomkostnader. Saker och ting är annorlunda i åldersgruppen 18 till 21 år.2. Om avdraget, anger på inkomstdeklarationen vid fyra gånger det fasta beloppet per kind.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Ed, är det fortfarande oklart exakt vad som kommer att hända med avdrag och om de kommer att lyckas redan 2013. Men i 2012 åldersgränsen sänks till 21 år .Med Hälsningar, Seagull

Bästa robertk är Underhållsbidrag avdragsgill för dig. Den brittiska är en del av EU.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Hikmat, tanke din situation med Irak som ett land där dina barn bor har invändningar mot mitt sinne inte. Jag arbetar inte för regeringen och därför inte delta i plaats.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Hej Veen, vad de menar är att inget barn avdrag är att du kan dra av hela beloppet. Men du kan om du uppfyller villkoren eller använd avdraget levande barn. Kortaste ?? 408 föreställningar per kvartal utgifter än ett avdrag från ?? 350.Met hälsningar, Seagull

Bästa Hikmat, om du inte har fått barnbidrag under dessa år, då era söner var yngre än 18, då Irak redan då regerade som ett land för avdrag för levnadskostnader barn. Om du tog emot barnbidrag, är avdraget inte giltigt. Det skulle tyvärr innebära att invändningen göra lite känsla heeft.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Hikmat, jag kontrolleras igen. Jag vet inte vilket år exakt eftersom Irak är uteslutet. IB lag, dock på Irak för närvarande välbeställda, lämnar inga avdrag levebröd möjligt is.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Hikmat, är Irak inte ett avtalsland för barnet. På grund av denna begränsning, finns det inget avdrag levebröd kind.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Hikmat, för ett land som Irak, finns det verkligen ingen rätt att göra avdrag för kostnader försörjning mogelijk.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Hikmat, är den viktigaste förutsättningen att du ger ett väsentligt bidrag till sitt uppehälle. Det vill säga minst ?? 408 har kvartalsvis kosta per barn. Irak inte bara kvalificerade .Med Hälsningar, Seagull

Kära Förälder, tyvärr, avdraget gäller försörjning barn om barnet har ingen elev, så ingen basisbeurs.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Thimo, är Maxim att det ska täcka de nödvändiga levnadsomkostnader som undervisning, sjukvårdskostnader och utgifter för lyxvaror, till exempel en bil, hus, bröllop brudutstyrsel är uteslutna. Ett sätt att hålla reda på detta är en referens till en insättning på din sida, räkningar, lagra kuponger. I USA, förutom nästan allt med kreditkort betalen.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Sonja är Avdraget levande barn en särskilt avdrag på din deklaration inkomstenbelasting.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Dear John, om du inte har rätt till barnbidrag och du bor i Nederländerna, har du rätt att dra av 355 euro per kvartal och som är oberoende av din inkomst eller vermogen.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Käre svåger, eftersom din bror inte separeras och det barn tas emot, levnadskostnaderna barn under 2011 inte aftrekbaar.Met hälsningar, Seagull

Kära Sam, för den betalda underhållsbidrag är en separat avdrag. Den betalda underhållsbidrag plus kostnader som du ådrar för ditt barn, är en del av den avdragsgilla försörjning kind.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Sam, även dessa kostnader är avdragsgilla levnadsomkostnader. Den enda frågan är om det kommer att ge fler avdrag som fasta belopp för avdrag i enlighet med gällande tabel.Met hälsningar, Seagull

Kära LA Lautoff, jag vet procentsatsen, men ser det mer som en mjuk kontroll för storleken på det belopp som du tar dig kommer ut. Om det finns några frågor från skatten denna procentsats inte är voldoende.Met hälsningar, Seagull

Kära LA Eloff, Beräkningen av kostnaden är inte så enkelt och inte tvetydiga. Som att lämna och är en semester som inte är alltför dyrt, levnadskostnader för ett barn. Jag skulle om jag var således inte kopplad till sin examen, utan ser det som en vanlig semester. Inte fyra stjärnor, ingen resa till Australien och så vidare. Allt behöver lite strama liten blijven.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Wiebe, Nej, det är detta belopp inte det. Du kommer att behöva en summa sig maken.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Ann, Transportkostnader tyvärr inte ses som uppehälle för din kind.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Emma, ​​Om någon har rätt till studiemedel mer än nullening med kollektivtrafik, men inte använda dem, även upphäva avdraget levande barn. Underlåtenhet att använda de rättsliga möjligheter ännu inte möjlig avdrag .Med Hälsningar, Seagull

Kära Fred, det är inte att säga exakt. Du måste ange minst 1/3 av de nödvändiga levnadskostnader och träffa beloppen från tabel.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Marco, 2011, kan du dra av din nödvändigt bidrag i levnadskostnaderna i tabellen. Under 2012 inte mer. Observera att år 2012 de nya reglerna för stöd: Med vänliga hälsningar, Seagull

Dorit Hej, bör Din man uppmanas att visa att det ger de nödvändiga levnadskostnader. Beroende på hans bidrag, levnadskostnaderna i sin självdeklaration 2011 aftrekbaar.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Karima, en. Nej, studiestöd upphäver avdraget försörjning kinderen.2. Om din dotter bor med dig hemma, kan du använda avdrag för sina opvoeren.Met vänliga hälsningar., Seagull

Kära Paul Boxma, Som mest kan det fjärde kvartalet 2011 har en annan fördel om du har betalat bevisligen pengar för sitt levebröd som överstiger de belopp som anges i tabellen i artikeln. För 2012 har åldersgränsen för din son sänkts till 21 years.With Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Angelique, om du bidrar tillräckligt kostnader hans levnads så. Jag antar att när du inte är studiebidrag ontving.Met hälsningar, Seagull

Bästa gul, om du får en fosterförälder ersättning du får för ditt fosterbarn och ingen barnbidrag du inte har rätt till barnet budget. Vad du behöver för att bevisa att ditt barn trots ersättningen har en stor del själv och som kräver en kvartalsvis bidrag på minst ?? 408 till kostnaden för levensonderhoud.Met vänliga hälsningar, Mås

Kära Alex, är du berättigad till avdrag om du inte har rätt att kinderbijslag.Met hälsningar, Seagull

Bästa Sjaak 1. Uppfattningen nödvändigtvis att det bör täcka levnadskostnader som passar en normal livsmönster. Inga dyra kryssning så: Visst, dyra kläder eller billiga kläder gör en stor skillnad. Detta kommer inte att skatten på några tior skillnad. På bara dyra märkesvaror kan mycket väl bli ombedd, eftersom varför skulle en annan skattebetalare än bidra? 3. Den undre gränsen är därmed på 710 euro, men eftersom levnadskostnaderna är högre än 1420 euro måste du inkludera minst 50% bijdragen.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Erik, eftersom din son får bidrag, kan du gjort av dig som en avdragsgill kostnad under 2011 aldrig förlorat. Det är bättre att ge din son detta belopp under 2012 och låta honom göra betalningen själva gör. Då kan han använda undervisnings avdrag. Om han inte gör det, eller tjäna lite, avdrag flyttas ett år: Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Moontje, kan du öka avdragsgilla om nödvändiga kostnader i tillhandahållandet av försörjning. Hur mycket du kan dra beror på din kostnad per kvartal af.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Marja, en. Ja, kan du dra av levnadskostnaderna i det situatie.2. Från den 1 januari är 2012 verkligen högsta åldern till 21 år minskade .Med Hälsningar, Seagull

Kära Petra, kanske du inte använda alla skattelättnader som du har rätt: du har rätt till barnet budget: vänliga e hälsningar, Seagull

Kära Hans vd Bos, ett. Att 50% spela om du subtraherar 700 per kvartal i stället för 350 euro. Frågan är hur högt de nödvändiga levnadskostnaderna för din dotter och i vilken utsträckning man ger. Hon kan ha extra inkomst? 2. Nej, tyvärr. Kravet är att din dotter kan ha någon rätt att bevilja och inte huruvida haft student. Skatten är inte ansvarig för det faktum att din dotter studien inte har afgemaakt.Met hälsningar, Seagull

Kära Fred är Avdraget levande barnet ännu inte avbryts. Villkoren skärptes 2012 och en ytterligare minska denna inte uitgesloten.Met hälsningar, Seagull

Kära R. Pichel, ja studentens bidrag Enligt denna lag, ett studiebidrag. Detta avdrag försörjning löper kind.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära T. Koene, När ett barn fyller 18, kan i samråd mellan barn och förälder överens om ett annat belopp. Om barnet inte håller med om detta, kan det gå till domstol. Fram till dess det går överens om bedrag.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Georgette Verwoerd, posten levande barnet är utan kostnad, men ett avdrag på din inkomstdeklaration. Om du ger tillräckligt i hennes vardagsrum, gör lämplig mängd från bordet aftrekken.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Nijenhuis, eftersom dina barn får studiebidrag, du tyvärr inte kommer att vara berättigade till avdrag försörjning kinderen.Mert Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Sophie, som också beror på den bedömning. Om det står att det är för näring, är du klar. Annars skulle jag i överföringen alltid nämner det för sin försörjning is.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Awasi, det är inte bara att ge ett svar, eftersom många saker är inkomstberoende. Till en början kan du tänka på barnbidrag, barn budget, vårdbidrag och vissa skattelättnader. Några länkar hit som hjälper är: Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Mans Everhardus, du är en co-förälder och därför kan du inte använda din rätt till barnbidrag. I så fall har du rätt till avdrag försörjning kind.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Cees Tyvärr reglerna så att avdraget gäller inte om rätt till ekonomiskt bistånd. Även med en liten elev. Och 21 år är nya. Denna gräns kommer att träda i kraft den 1 januari 2012.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Timmer, tyvärr ett lån från DUO vilken ränta ska betalas, inklusive student. I själva verket är det ett billigt sätt att låna, och särskilt för studenter. Det enda undantaget är den så kallade nullening med OV jaarkaart.Met hälsningar, Seagull

Bästa Van den Akker, är den enklaste beviset en giro med bildtext eller kontoutdrag som innehåller vad pengarna är till för. Ange också tydligt att det är levnadskostnaderna. Om du behöver mer text, gör det i ett fåtal exemplar. Medan du gör så också bevis på att ditt barn inga pengar heeft.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Koopmans, om du har rätt till barnbidrag, kommer avdraget upphöra levande barn. Den har ingen synlig från zin.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Harry Voets, 1. Avdraget levande förfaller barn om det finns en rätt till studiemedel, även om det inte är aangevraagd.2. Eller 6000 euro är för mycket beror på hans uppehälle. Net kommer detta att vara 500 euro per månad. Om ditt bidrag är tillräckligt hög, kommer det inte vara ett hinder. Att avsevärt möta levnadskostnader, kan du tänka på ett innehav av minst 50%. Se till exempel tabell 5 från artikeln: Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära P. Moerland Nej, tyvärr. Från och med 2012 kommer den maximala åldern för avdrags levande barnen sänkas till 21 år: Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Carin Rommers, försörjning Avdraget är ett avdrag på din inkomstdeklaration. Detta kan göras via P-form eller efteråt med en preliminär bedömning eller återbetalning under året: Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Richard, om du uppfyller beloppen i tabellen, är avdragsgill barnet som försörjning barn förutsatt att du ger därmed väsentligt för försörjning och barnen ingen elev ontvangen.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Kamyck, Regulatory dig från det ögonblick ett barn 21 år inte längre behövs för att möta levnadskostnaderna. Om ett barn är ofta studerande studerar en möjlighet. För dig finns det inget alternativ arrangemang. Det är trots allt en bezuiniging.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Top Door, 1. Ett lån från DUO är finansiellt stöd om det inte nullening med bara OV jaarkaart.2. För ett barn som bor hemifrån, förhållandena på den sista raden i tabel.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Simba, om det inte är ditt barn, inte är tillämplig på det avdragsgilla försörjning kind.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Bästa Sabylla, om du har rätt till barnbidrag, det finns ingen rätt till avdrag försörjning kind.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Nick, kan barnet bor hemma, men när de bor hemifrån, den högsta tillåtna avdrag hoger.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Kära Johan van Baardewijk en. Alla levnadskostnaderna, så länge de kan vara en del av den normala kostnaden. Så inte en dyr semester till en viss plats eller ett finare bil, för att nämna några exempel. Men bidraget för sjukförsäkring, mat, försäkringar, hyra, vatten och gas, kleding.2. Det ser också på det egna kapitalet, men Högsta domstolen har nyligen slagit fast att även om 18.000 euro kan zijn.Met hälsningar, Seagull

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också