Autorijles - Motorväg - Infoga - Tomt

Heike Hammarberg December 27, 2015 Auto 6 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Närmar sig eller kör på motorvägen. Infoga och ut eller lämnar på motorvägen. När man närmar sig en motorväg, är det viktigt att ha ungefär samma hastighet som förarna ligger på huvud körbanan. Fick du köra din hastighet väl i linje med annan trafik, visar en aktiv och goda tittarvanor, ta dig rätt beslut och du handlar väl, du gör insättning och avfarten på motorvägen inte orsaka problem. Läs trafikregler som gäller på en motorväg och titta och agera och motorvägen.
G1

Motorväg

BIM är begreppet motorväg enligt följande:
Motorväg: väg, som utsetts av styrelsen G1 i bilaga 1.
Längs motorvägar, parkeringsplatser, bensinstationer och busshållplats platser är inte en del av motorvägen från.

Motorvägar, säkra vägar

Motorvägar är i grunden de säkraste vägar där -unless annars stated- upp till 130 kilometer i timmen kan drivas. Alla förare kör på en motorväg med en mer eller mindre samma hastighet i samma riktning. Korsande trafikanter och / eller trafikljus, du inte förväntar dig. Dessutom, användningen av motorvägen endast tillåtet för förare, som får snabbare än 60 kilometer i timmen med sina fordon och tillåts att köra. En lägsta hastighet vet vi inte på motorvägar. Det är sant att du ska åka med trafiken och inte hindra andra förare eller äventyra. Körning på motorväg bör inte underskatta dig. Eftersom priset är generellt hög, konsekvenserna av kollisioner eller glidning ofta stora. Dessutom är bristen på variation på motorvägen ett bekymmer.

Förbuds motorvägar

Artikel 43 i RVV:
 • föraren är tillåten på en motorväg eller motortrafikled att vända sitt fordon eller backa
 • föraren är också förbjudet på vägbanan av en motorväg eller motorväg har sitt fordonet stannar
 • utom i nödfall, är trafikanter förbjudna från att göra en motorväg eller motorväg användning av nödkörfältet eller vid vägkanten
 • på en motorväg, förare av en kombination av fordon med en total längd av mer än sju meter och en lastbilsförbud på en körbana med tre eller flera körfält, använda något annat än de två längst till höger körfält. Förbudet gäller inte om de behöver för att sortera.

Sätt i tittarvanor på motorvägen

Välj när man närmar highway-om det är- flera körfält i tiden höger körfält, se tillräckligt långt framåt -Vid bewegwijzeringsborden- och handel smidigt och säkert. Observera ett körfält går bra på andra förare innan, bredvid och bakom dig och ge riktning till innan en sidoförskjutning. Titta på det kommer redan driver ett par gånger lämnade dig på huvudvägen så att du får rätt och mest logiska platsen för att infoga kan redan välja själv / definiera. Fortsätt leta innan dig, men också väl in i binnenspeiegel och vänster backspegel i syfte att följande drivrutiner och göra för att införa tillräckligt med fart för att kunna sätta in bepaalde- plats vid -vooraf. Ändringar av trafiksituationen på huvudvägen, du gör en ny plan! Upprepa leta tills du är säker på att du har utrymme och hastighet / får passera säkert på huvud körbanan. Använd utrymmet i körfältet under största möjliga längd, detta ger dig också mer tid att välja din stund att agera.
Har du tittat flera gånger mitt i backspegeln och vänster bredvid bilen, är det bara en liten, men eftertryck blick över vänster axel nog att avgöra om du kan passera säkert. Först nu du ger riktning och lägger på. Titta inte tillbaka, för då är chansen att du inte bilen består håller snyggt på rätt kurs, eftersom du förvandla din överkropp när du ser tillbaka, kan du skicka det tar. "
Varning före och under lateral drag när du sätter alltför bra igen på drivrutiner för dig och bakom dig. När du har infogat ser bra ut igen i dina speglar så att du är medveten om den nya trafikförhållanden / trafik; Check-up! Naturligtvis kan du återigen titta noga innan du och omedelbart tar minst två andra regeln observerats. Det är bättre att hålla sig till det mesta 3 till 4 sekunder efter avstånd. Om du gör det, du ge dig själv mer tid att reagera på andras beteende. Körning look -som alltid att delta i trafiken var 5 till 8 sekunder i den vänstra spegeln och speciellt din spegel. I din inredning ser dig eftersom en större del av vägen bredvid och bakom fordonet än i din spegel.
Insättningen går oftast till vänster. I vissa fall kommer det att göras rätt. Tillvägagångssättet är detsamma, naturligtvis, först då kommer du åt höger, vänster för att läsa och vice versa.

Sätt virtuellt med Google Maps


 Titta steg för steg vilken information du kan få komma undan och sammanslagning på motorvägen vid: Motorväg - Infoga och ut
K2

Tittar vanor och avsluta på motorvägen

Välj om du vill lämna motorvägen i tid det högra körfältet. Följ skyltarna visar i god tid före auktionen. Vanligtvis på ett avstånd av 1200 meter, med en upprepning på 900, 600 och 300 meter. Innan du kör ut ser bra ut i din spegel, och bör också uppmärksamma förare till vänster, som fortfarande svagt ner innan du vill lägga till från. Omkring 300 meter framför dig ger riktning och sedan rör sig i en jämn linje på avfarten körfält; Titta här i den döda vinkeln ?? ?? rätt. Det är också bara det ögonblick du får fart ut ur bilen och eventuellt hämmar. Notera även fordon som kan stå bredvid dig på axeln. Tänk på utryckningsfordon eller räddningstjänsten på inbromsning från hårddisken. Upprepa visning beteende så ofta som trafiken krävs.
G2

Hastighet vid avfarten från motorvägen

Bo under och efter spridning ordentlig titt i spegeln och vara medvetna om hastighetsskillnader. En är mer troligt när programmet avslutas får den hastighet ur bilen än den andra. Du sätter din blinkers neutral, där dubbla linjer och vitpunkt nivån börjar. Efter att du gör genom svängen du -eventuele- nytt val / nästa steg omedelbart känd. Också till höger eller till spridningen i din färdriktning följer en kurva, så att du kan justera tid att här din hastighet.

Vävning på motorvägen

När vävning på en kombinerad bana / retardation körfält är att förarna bör låta varandra innan. Du bär nämligen både en sidoförskjutning som är en speciell manöver. Innan släppa uitvoegende förare att föredra eftersom de ofta har högre hastigheter än interkalaterande direktörer och även flödet på huvud körbanan kommer att begränsas till ett minimum.
Ser bra att komma bort, titta på din hastighet till den av de övriga styrelseledamöter, och så här du avancerar i tid i stället för att agera. Bara ute i bilen spegeln och tittarbeteendet som beskrivits tidigare och ägna särskild uppmärksamhet åt förare på båda sidor av dig innan du och beteendet hos dem bakom dig.
Observera att väva på en kombinerad körfält / retardation körfält läggs på:
 • föränderliga hastigheter mellan själva fordonen
 • wijfelend beteende i valet av platsen för åtgärden
 • förare som är bråttom och strax utanför som

Vanligaste misstag när samgående på motorvägen

 • för sen start med observation och registrering av den allmänna situationen trafiken
 • Ser man tillbaka på avfarten och bilen därigenom omedvetet kvar att ta / skicka
 • alltför länge och alltför fixerade observera trafiken på huvud körbanan
 • längden av banan otillräcklig, för att göra den korrekta hastigheten
 • körning under långa perioder i banan utan att sätta så att broms är nödvändig
 • att göra för många saker på en gång i en kort tidsperiod
 • glömma den döda vinkeln för en sidoförskjutning

De flesta misstag det kör / lämnar på motorvägen

 • identifierar inte skyltarna som visar avståndet till svängen
 • sen start preparat
 • inte i tid för att gå till höger körfält
 • ombedd att sänka hastigheten eller i onödan uppehålla genom bromsning på huvud körbanan
 • sen minska hastigheten och sedan behöva bromsa hårt på avfarten körfält
 • glömma den döda vinkeln
 • tillräckligt långt framåt så att en eventuell skarp sväng inte tid upptäcka

Överväganden vid körning och körlektioner

Som förare du kommer många situationer, regler och skyltar i trafiken mot som kräver din uppmärksamhet. I många av dessa situationer, ditt företag kan automatiskt, utan att du själv medveten. I andra situationer kan det tvivel om angreppssätt och handling. Om intresserad av de särskilda Auto körprov - Car Driving Lessons - Körkort ihop ett antal artiklar om ämnen av intresse att delta i rörelsen, till exempel: se engineering, motorväg enhet, kör till rondellen, vehikelkontroll .... och mer. Friska upp minnet, eller testa dina redo kunskap!
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (3)
Luci Malmquist
  Like 4   Dislike 1

Jag har en fråga som jag har nyligen haft en discusie med mina vänner om sammanslagning på motorvägen eller så kan du köra igenom banan om du kan inte i tid invoegengrt franska

Annitta Hagelin
  Like 5   Dislike 2

Jag har varit med min mamma en diskussionspunkt. Jag har alltid lärt mig: först titta innan du trycker på blinkersindikator. Det är vad jag gör när jag kommer på motorvägen. Om det inte finns någon direkt utrymme för att infoga, så här jag väntar på att ange, men behålla titta i spegeln tills den kan. Enligt min mamma, jag måste nu än redan omedelbart på min tur signal så att andra trafikanter vet vad jag vill .Who kan hjälpa mig?

Anikki Wallenberg
  Like 5   Dislike 0

Bästa franska Teoretiskt bör du stanna bilen om du inte kan sätta in längden på accelerations körfält. Körfält är bara användas i nödfall och pech.In den aktuella trafik är enligt min mening knappast genomförbart och med farligt. Bakom tillväxt förare inte förväntar dig att sluta. Jag vill också strängt avråda från det och låta mina elever -Om situationen voordoet- toe.Punt är inte ofta att du har situationen för att få bättre körning ska uppskatta. Min erfarenhet är att situationen är aldrig voordoet.Mvg - Sjaak

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha