Auto webbplats: Audi

Audi är en tysk varumärke och grundades 1899. Audi producerar fordon som har ett fast utseende. Vad fördelarna och nackdelarna med en Audi kan du läsa här. Praktiskt att ha till hands när du går för att köpa en Audi.

Foundation

Den tyska August Horch, som tidigare varit anställd av Benz, 1899 grundade ett nytt bilföretag på. Detta gjorde han tillsammans med tre andra. Horch höll sina ambitioner inom motorsporten, men andra inte. Det fanns alltså en oenighet mellan parterna och 1909 Horch togs ur sitt eget företag. Han satte upp en ny bilfabrik under namnet Audi, eftersom Audi är det latinska ordet för Horch. Senare sammanslagna fyra märken med varandra och för märkning, fyra ringar hooked tillsammans. Detta är fortfarande den nuvarande logotypen för märket Audi.
Anläggningen förvärvades av Mercedes-Benz och senare av Volkswagen. Volkswagen och Audi båda gick mer och mer sin egen väg och namnet småningom ändras till Audi Audi AG.

Modeller

Audi har olika modeller i olika prisklasser. Från 18 000 € kan du ha en Audi. De dyraste modellerna är upp till 250 000 €. Vissa modeller är utrustade med taklucka, såsom A3 Cabriolet och A5 Cabriolet. Roadster har detta också. Audi har en hel del sportmodeller.
De mindre modellerna är i allmänhet ses som "kvinno bilar." Audi har något för alla. Det finns de mindre modellerna, SUV, coupe, s konvertibler, sport, stadsjeepar etc. Det finns också Audi e-tron: en Audi med elmotor.

Fördelar med Audi

De flesta tycker Audi bilar för att visa upp. Utseendet på Audi än ligga inte, de är ofta kallas sportig. Interiören är ofta av god kvalitet och hållbarhet. Audi är generellt effektiv, kan stora A2 enkelt fånga 1:17 används. R8 är en plats modell en riktig himmelriket på jorden för att köra i. Generellt lockar mest Audi kallas uppmärksamhet.

Nackdelar med Audi

Audi har en tendens att snabbt utveckla tekniska problem, men det beror också på modell och hur den drivs. En dyr bil som Audi kan du räkna med att du kan rida under en lång tid utan problem, men det är inte alltid fallet. Dyrt att Audi är den andra nackdel: den enkla medborgare som vill köpa en billig bil, inte en Audi ett bra alternativ. Audi har varit känt att stöta när du kör över kullerstensbelagda vägar. Dessa är de större modellerna. Audi Q5 är vacklande i mycket växellåda eller i de tekniska delarna. Audi A4 är dyrt i bruk, lovar tillverkaren 1:18 men han ofta bara blir 1:10. För människor som köper en dyr bil, defekterna är ofta en besvikelse. Delar till Audi är någorlunda prisvärd.
Observera att i de flesta fall i den här artikeln till upplevelser av Audi användare. Naturligtvis alla har sina egna erfarenheter.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha