Auto Anti-skid kurs & Förarutbildning

En anti-sladd kurs eller en körkunskaper är inte bara av värde i förhållande till trafiksäkerheten, men är också väldigt roligt att ta en dagstur under semestern. Både spektakulära och lärorikt är en dag skid kurs eller kör intyg av intresse för alla med B-körkort

Slip och 4x4 Off Road Course

Dagen kursen sladd 4x4 och off-road körning ger möjlighet att bekanta sig med både off-road och on-road kapaciteten hos 4x4-fordon. Du kan också följa utbildning i en krasch simulator. En nödsituation där en bil hamnade på huvudet, simuleras med en tilt fordon. Hur man lämna detta fordon på ett säkert sätt, undervisas av en professionell instruktör. Med en 4x4 dagars kurs, kan du träna din körförmåga. Hur manoevreert en 4x4-fordon över ojämn terräng? Hur du agerar på rätt sätt i en hotfull situation slip? Och hur kommer du ifrån en välte bil? Kurs 4x4 är en originell upplevelse som också bidrar till säkerheten.
Delar av den genomsnittliga 4x4 kursen:
  • Demonstrationer
  • Övningar med 4x4-fordon på hala ytor och off-road
  • Nödbromsning på asfalt och på hala vägar
  • Korrigering bakre hjulspinn på halt underlag
  • Bromsar och swerve på hala vägar
  • Intag sluttningar
  • Berm Flight
  • Simulator olycka

Genomsnittlig kostnad ?? 250,00 per person.

Förarutbildning

Till skillnad från anti-sladd kurs är utbildningen. Detta beror på att mer fokuserad på att göra förare medvetna om de risker som åtföljer den dagliga trafiken med sig själva. De körskicklighet lära sig att känna igen faror, undvika faror och kontrollåtgärder situationer. Förebyggande av olyckor är grunden för sådan utbildning. Dessutom lärde också hur man ska agera i skid situationer, som en del av utbildningen.
Genomsnittlig kostnad ?? 150,00 per person.
Obs: ofta kör på körförmåga i din egen bil.

Solo slirskydd kurs

Vad händer om bilen tappar greppet exempel plötslig inbromsning på vägen? Hur reagerar du när bilen börjar sladda genom regn eller snö på vägen? Att behålla kontrollen över bilen är det nödvändigt att ta reda på varför bilen tappar greppet. Det är också viktigt att veta hur man föregripa detta och om det händer hur man ska agera på rätt sätt. I en solo slirskydd kurs får du en privat instruktör och ett fordon till ditt förfogande. Eftersom du har din egen instruktör under glid Naturligtvis finns det ingen rotation med andra deltagare. Alla övningar kan således upprepas flera gånger. Förmågan att lära sig bra reflexer, ökar på ett solo kurs.
Genomsnittlig kostnad ?? 125,00 per person.
En skicklig förare är någon som har följt en halkbanan och en körförmåga eller utbildning.
Och det är också bara en massa roligt och en spektakulär dag ut.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha