Autism hos ett barn

Autism hos barn kan ibland vara förvirrande för föräldrar och människor i området. Vilka är de viktigaste sakerna du bör veta om barn med autism.

Ett barn är fortfarande ett barn

Barnet är i första hand, ett barn, är också autistic, men är inte i första hand autistisk. Autism är bara en aspekt av hans eller hennes karaktär, inte avgöra det hur hela personligheten är. Ett barn är fortfarande under utveckling i sig, ingen vet hur barnet i framtiden kommer att utveckla sig. Genom att bedöma ett barn redan på grundval av ett antal funktioner skapar en risk för att förväntningarna växer som kan vara för låg men. Och om ett barn får en känsla av att du tror att han eller hon kan inte, varför skulle försöka ett barn gå?

Sinnena till ett barn med autism

Behandlingen av observationer av sinnena i barnet förvirrad. Det innebär att alla de vanliga saker som vi ser varje dag, smaka, höra och känna och vi inte ens märker ett barn med autism kan bara ont. Miljön där barnet är mycket ofta verkar fientligt. Barnet kan väl tyckas blyg eller mycket grälsjuka, faktiskt försöker försvara barn bara. Hjärnan hos barn som helt enkelt kan alla intryck och inte överbelastade av det.

Stå klart för ett barn med autism

Göra åtskillnad mellan ?? inte vill ?? ?? Och ?? kan inte. Det är inte som ett barn med autism inte lyssna på instruktioner, men ibland barnet förstår dig helt enkelt inte. Om ditt barn hör samtal ett barn till en annan sida av huset än bara något vagt och kan inte förstås texten. Du kommer att behöva gå upp till barnet och rätten att tala i ansiktet med tydliga ord. Då ett barn vet vad han eller hon ska göra eller vad som kommer att hända. Sålunda gör det lättare för barnet och till exempel, föräldrarna.

Ett barn med autism tycker konkret

Ett barn med autism tänker konkret. Det betyder att han eller hon tar allting bokstav vad som sägs. Det är mycket förvirrande om någon säger ?? inte gå för fort ?? om personen verkligen betyder ?? den första stund att tänka ??. Och inte, till exempel ett barn med autism är det ?? det är en bris ?? Om du har ett ägg i handen och du kan faktiskt betyda ?? det är inte svårt ??.

Ett barn med autism inses

Ett barn med autism har en begränsad vokabulär så ha mycket tålamod. Barnet finner det mycket svårt att säga vad de vill om orden inte är kända för att klargöra vad känslan är. Barnet kan vara hungrig, arg, rädd eller förvirrad men kanske de rätta orden för det inte kan hitta det rätta ögonblicket. Var uppmärksam på kroppsspråk och andra signaler för barnet. Men det har också en baksida. Barnet kan också låta som en liten professor och svåra ord eller fraser rake han eller hon faktiskt är långt ifrån klar. Det innebär att barnet alla möjliga saker från världen omkring honom i huvudet kommer att lära sig att kompensera för oförmåga att använda de rätta orden. Det är vad ett barn med autism för att han eller hon vet att det förväntas att svaren ska ges när något sägs mot dem.

Ett barn med autism är satt stark visuell

Eftersom språket är svårt för ett barn med autism är ofta mycket visuellt orienterade. Därför är det i många fall mer praktiskt att låta barnet se något han eller hon ska göra i stället för att berätta. Och förbereda dig väl då notera att du måste visa det oftare. Något ofta på samma sätt kan göra för ett barn med autism det lättare att komma ihåg. En visuell schema hjälper ett barn rakt igenom dagen. Barnet är inte hela dagen stress om vad som kommer att hända härnäst. Övergången till nästa aktivitet är lätt.

Fokusera på de positiva aspekterna av ett barn med autism

Fokusera på vad ett barn med autism kan och sedan fortsätta byggandet snarare än tjata på vad barnet kan inte. Precis som alla andra människa kan inte lära ett barn med autism i en miljö där han eller hon får hela tiden tanken på att inte duga. Prova något nytt medan barnet är nästan säkert är att det då kommer att finnas kritik, men konstruktiv som också avses är något att undvika. Sök styrkorna hos barnet och du hittar dem. För det mesta, det finns mer än ett sätt att göra dem väl.

Ett autistiskt barn kan behöva få ett uppsving

Hjälpa ett barn med autism för människor att gå. Det kan tyckas att barnet på en skolgård inte vill leka med andra barn. Vanligtvis är det bara att barnet inte vet hur han eller hon ska ta kontakt med andra barn eller hur man engagera sig i sitt spel. Du kan berätta för andra barn att de måste ställa även om han eller hon vill delta. Ett autistiskt barn är bäst i strukturerade aktiviteter med en tydlig början och ett tydligt slut.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha