Audition stå och sjunga i kör

Inka Söderberg Februari 28, 2016 Underhållning 17 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Det finns i varje by eller stad eller körer, där du kan tillbringa trevliga timmar. Under repetitionerna och under föreställningarna du också kan uppleva spänningen av att göra musik själv är ytterst vad sjunger. Det är i kör är inte nödvändigt att ha en vacker röst. Vad som är viktigt är att du inte sjunger falskt och du har några musikaliska minne. Men som testas under en enkel audition.

Sing

Musik är en gåva av naturen. Lyssna på musik erbjuder avkoppling och komfort. Det kan vara våra känslor i, allt från sorg till största ecstasy. Det kan lindra smärta och lindra arbetskraft. En sak ger ännu mer tillfredsställande än att lyssna på musik och det är att göra musik. Varje person kan göra musik. Om du inte har haft tur eftersom du måste lära dig att spela ett instrument, kan du gärna använda din egen naturliga musikinstrument, nämligen dina stämband. För sång är att det ofta är ännu mer tillfredsställande att göra det själv, sedan lyssna på den. Även om du inte har härliga röst kan du fortfarande börja öva konsten att sjunga, nämligen genom att bli medlem i en amatör kör.

Majs

Koren'll naturligt i många variationer, kompositioner och egenskaper. Det finns män, kvinnor, blandat, små, stora, musikal, operett, klassisk, pop, gospel, ungdomar, äldre, jul körer etc. etc. För att bli medlem i en kör du första satsning på en prestandaökning att höra och se om du kan föda. Om du tror att det är något för dig och du har idén att kvalitetsinnehåll lite passar dig. Du kommer att kliva fram. Tror aldrig att jag inte har en vacker röst, eftersom det är absolut inte viktigt, eftersom 10 fula röster, egendomligt nog mycket trevlig kan låta tillsammans och producera en vacker körsång ljud, så att allmänheten tror att det finns 10 personer står med var och en mycket vacker rösta.

Röst Typer

Fallande vi har följande typer av röst: sopran, alt, tenor och bas Inuti har du alltid höga och låga format, vilket är användbart om spåret består av fler än fyra rösttyper. Om du är man du är i tur eftersom på tenorer och basar är oftast fel och bli antagen lättare. Är du sopran, av vilka det finns alltid för mycket, då kan du väl placeras på en väntelista.

Minimikrav

Om du vill sjunga i kör på någon nivå, så finns det ett stort antal krav som du måste uppfylla minimal. Vanligtvis är det inte nödvändigt att läsa musik, men det är verkligen en fördel. Du vet ingenting av anmärkning är det fortfarande praktiskt och förnuftigt där i sinom tid att lära sig om något, så att du kan se resultatet, när man ska upp eller ner, eller ska bara vara densamma i tonen. Dessutom var verkade vid ett tillfälle versionen du hur länge du ska hålla en anteckning. Men det är för senare. Först försöker få igenom audition det. Du kan tänka mig att om kören audition av en blivande medlem minskar, kvaliteten på kören också kommer att vara mycket hög.

Audition eller rösttestet

Varje kör och varje ledare kommer utan tvekan att ge sin egen tolkning av den vokala audition. Men i stort sett audition kommer att komma ner till följande:
Vilken typ av röst jag har
Är jag bas eller sopran och även då jag är hög eller låg bas eller sopran. Du kan föreställa sig att ledaren helt enkelt gränserna för din röstomfång kan följa dig genom att få högre och lägre sjunga.
Jag har en musikalisk minne
Logiskt att du bör vara ska sjunga vad gör ledaren eller pianist. A har helt enkelt att ställa ur burken huvudet på en gång. Senare under repetitionerna som inte alltid är möjligt på en gång, delvis på grund av de andra röster som är på din lina där du skaka balanserar på. Men det finns flera verktyg såsom musik, till exempel, eller annars en brännare som du alltid ta dig kan lyssna på repetitionerna och hemma.
Jag kan bära en melodi
Jag lyckas sjunga en bit om andra sångare sjunger något annat. Det kan vara ledaren för testet genom att du sjunger en kanon. Han kan höra om du är i samklang och inte låta dig luras av vissa kolleger sångare. .
Samtidigt ledaren redan hört du sjunger falskt och om du är stämbanden i ordning, så om du är över övningar har slutförts, kommer du kanske välkommen, oavsett om du uppmanas att först få ta några sånglektioner, för bättre utnyttjande av andnings / stämband.

Strålning

Ibland är precis lika viktigt som örat ögat. Har du provspela för en musikalisk kör så kan det vara bäst att du kommer att testas på din förmåga att känna empati så om du kan med ditt ansikte och din röst utstrålar vad du sjunger. Om du är ett barn vaggvisa högt och argt ansikte skulle sjunga, så finns det något om din empati.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Home lätta pengar
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha