Audi Historia

Asdis Lundholm Februari 27, 2016 Auto 24 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Audi A.G. uppstått ur Auto-Union Ingolstadt sedan Volkswagenkoncernen tjänstebils union och NSU 1964overnamen. På 60-talet, efter att också DKW biltillverkare under de 30 åren hade blivit en del av Auto Union, har uppvärmning av militärfordon med DKW / Auto Union Munga ett faktum. Audi har sitt ursprung i år 1899. Ex-Benz anställd August Horch börja med vissa partners, biltillverkaren Horch i Zwickau stad. Efter 10 år med att sälja sin andel i August Horch och han vill starta ett nytt företag under samma namn i staden Ingolstadt. Efter att han åtalades hervoor han var tvungen att uppfinna ett annat namn. Till detta meddelade han en mötesplats i hemmet av Franz Fikentscher att komma med ett nytt namn här med sin personal för bolaget. Son till Franz vid denna tid var upptagen att studera hans latinska läxor. Han föreslog idén om Horch, som är tyska för att lyssna, att översätta till latin, vilket innebär att Audi. Somliga hävdar att Audi skulle stå för "Auto Union Deutschland Ingolstadt", men Auto-Union bildades endast i 30-talet.
År 1932 beslutade varumärkena Audi, DKW, Horch och Wanderer att fortsätta under ett namn, Auto Union. Här bildas också från de fyra ringarna i Aud logotypen. Förutom Auto-Union, markerar 60 år, fortsatte att fungera som ett självständigt bolag. Men detta stoppades efter förvärvet av Volkswagen-koncernen.
Auto Union var under kriget tagit över karga Mercedes-Benz. Den brinnande krig var bara armén fordon som tillverkas av förbundet. Efter kriget var produktionen av civila fordon startas, men förutom militära fordon också fortfarande produceras, inklusive den första uppvärmda armén fordonet, Munga.
År 1965 Auto Union togs över av Volkswagen-koncernen. Förvärvet var fortfarande komma från ovegenomenr modell, som senare blev den första efterkrigstidens Audi: Audi geaffanceerde 60. Motorn i denna bil var i själva verket en Mercedes-Benz design. Mercedes själv var rädd att bilen skulle misslyckas och därför säljs. Men bilen var en stor framgång. 1969 NSU ingick också sin slogan "Vorsprung durch Technik", som används för att denna dag fortfarande läggas till Auto Union. Efter detta gick företaget Audi NSU Auto Union AG kallas. 1984 namn bytte företaget permanent i Audi AG
I början av sjuttiotalet introducerade Audi ett brett utbud av nya modeller. Dessa modeller skulle senare räddning av moderbolaget Volkswagen bevisa. 70-talet skulle visa sig vara avgörande för den övergripande verksamheten i Volkswagenkoncernen fram till idag. Till exempel, var Audi 50, som efterträdare till de mindre NSU-modeller, i stort sett oförändrad på marknaden som VW Polo. Och Audi 80 och Volkswagen Passat. Viken var dock fortfarande en exklusiv VW modell, där Audi 100 exklusiva Audi kvar.
I 80 Audi skulle allt föröka till lyx motsvarighet från Volkswagen. Införandet av Quatro teknik, som faktiskt var ett utdrag av 4x4 tekniken från Munga, blev en succé. Audi vann i stort sett varje rally som gjordes med det. I samma 80 år, introducerade Audi TDI-tekniken.
På nittiotalet, var de första bilarna tillverkas med en galvaniserad aluminiumkaross. Fick också den från sin NSU ärvt automatiskt skriva bort och hon gick över till A2-3-4-6-8 karakteriseringar. År 1998 Lamborgini om standarder, kanske vad har varit ett bidrag till tävlings framgångar Audi, sena 90-talet med långdistanslopp, med segrar i Sebring, Daytona och Le Mans. Under 2004 och 2005 har dessa framgångar krönt med seger i den allmänna klassificeringen av Le Mans med Audi R8. Under 2006 och 2007 skrev Audi fordonsindustrin historia genom att vinna igen, men den här gången med 12-cylindriga cylinder Audi R10.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha