Att växa upp: De senare åren

Mattie Schauman Februari 28, 2016 Miscellanea 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
På grekiska termen ?? finns gamla ?? inte för människor. Mat och objekt är gamla människor, människor att växa. Och om man tänker på det, det är sant ännu bättre. Människor utvecklas och växa på och på, människor får större. Större i anden, med större erfarenhet, större i deras utveckling och i deras större visdom.

Pensionsåldern

Med närmar sig pensionsåldern, uppstår frågan; vad ska vi göra för att komma in där, för att få räknar fortfarande i samhället? Många människor förlorar sin vitalitet och tillväxtpotential när det börjar bli dags att gå i pension. Vad är orsaken? Människor utbränd och trötta när de går i pension? En bättre förklaring tycks vara att människor är rädda för det överflöd av ledig tid de får när det är dags att gå i pension. Ungdomarna växer upp i tron ​​att den viktigaste delen av livet börjar när du blir vuxen. Du går till jobbet och bygga en karriär. Du gifta sig och bilda familj. Utöver denna fas ofta inte tänkt på det. Avgående, eftersom ingen tänker på innan dess och då är det ofta kommer som en chock. Tanken att du är värdelös för samhället, dina barn är redan ut genom dörren, men du fortfarande hade arbete. Nu sluta arbeta, många människor har den uppfattningen att de är för gamla för att ta fler saker. Ingenting är mindre sant.

Mormor och morfar

Tidigare morföräldrar äldre, barnen kunde se dem när de behövde en barnvakt. Man trodde att morföräldrar var inte längre användbar för samhället. Idag är mor-och farföräldrar inte längre väntar på att dö väntar en lång tid barnen anländer. Vi kan inte alla i en viss ålder klump tillsammans. Det finns människor i femtioårsåldern som redan slocknat, men det finns massor av människor i sextioårsåldern, sjuttio- och till och med åttiotalet som fortfarande tar allt. När vi har medelålderskris bakom oss och om vi har fred som vi blir äldre, vi kan på allt. All den kunskap, erfarenhet och entusiasm som finns hos äldre, är en skatt för samhället. Kanske äldre människor kan inte enkelt få ett betalt arbete, men volontär det finns gott för den aktiva äldre. Äldste har åtagit sig att miljön, samhället, flyktingar, tredje världen eller i statliga angelägenheter. Det finns gott om möjligheter att stanna involverade i samhället. Dessutom kan de njuta av sin välförtjänta fritid.

Aging

Som vi åldras åtföljs ofta av fysiska förändringar. Vi får grått hår och rynkor, vår hörsel och syn försämras och det kan också föra med sig minnesförlust. Dessa förändringar är ofta orsaken till att samhället cherishes negativa idéer när det kommer till åldrande. Varför icke-äldre tror faktiskt att många äldre försämras och är desperat? Detta beror förmodligen på det faktum att debatterna ger oss mediaexempel där endast urartar äldre och är desperat. Att vår syn på verkligheten är förvrängd. Människor som får äldre på ett bra sätt, att leva enligt dessa fyra punkter.
 • De tar hand om sig själva, vara aktiva och hälsosamt liv
 • De föreslår är flexibla och inte sträva efter perfektion
 • De anpassar sig lätt till nya situationer och njuta av nya saker
 • De ser åldrandet som en utmaning och inte ett hot

 • Den äldre, enligt detta sätt att leva trots de fysiska förändringar som är oundvikliga, men ändå mycket pigg. Dessa äldre du ser i bassänger, på långa resor bakom biljardbord och det finns även om man tar upp en studie. Äldre människor känner att de inte behöver slösa energi på triviala frågor. Således kommer dessa äldre människor inte spela fysiska bedrifter, men de kommer på allvar att göra fysiska övningar för att förbli frisk och smidig. De kommer inte att gå till någon aktivitet som är tillgängliga, men selektivt välja aktiviteter och sociala kontakter som är viktiga för dem.

  Kön och ålder

  År 1993 forskning paret Samuel och Cynthia Janus publicerade en undersökning om sexuellt beteende män. I denna studie, till skillnad från många tidigare studier, inklusive sexuell aktivitet hos äldre människor som är inblandade. Det verkar som om förmågan att njuta av sex inte minskar med åren. Det är även så att den sexuella aktiviteten hos äldre ökar med åren. Fler och fler äldre människor att bli av med synd att de ?? gamla smutsiga män ?? är. Fler och fler äldre har ett friskt och aktivt sexliv långt in i en ålder av åttio. Den åldrande kroppen är ett tillfredsställande sexliv inte är i vägen. Det är oftast barnen som av svartsjuka eller fruktar förlusten av arvet, kön livet för sina föräldrar står i vägen. Det verkar även som äldre människor ofta är mer aktiva än yngre människor. Äldre människor njuta av mer sex eftersom de inte längre behöver oroa sig för graviditet, utseende eller ?? ?? poäng. Även äldre människor mer tid för sex och tycker att det är roligt.

  Slutligen

  De äldre som väntar på att dö väntar barnens förflutna. Den äldre av framtiden är ingen att vänta. Den äldre av framtiden är en vacker, frisk och pigg man djärvt anger att gå vidare med livet.
    Like 0   Dislike 0
  Kommentarer (0)
  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha