Att resa i Peru - Nazcalinjerna

Om du reser genom Peru, är detta ett naturligt fenomen och historiska världs något du skulle ha sett. Vi kan besöka och som en hittills inte har kunnat förklara hur dessa linjer och figurer har dykt här under Nazca linjerna, specialtecken du bara från ett flygplan.

Där hittar du Nazcalinjerna?

Nazca är en liten by i Peru inde Ica-provinsen, som ligger cirka 400 km från huvudstaden Lima. Du kan bäst nå denna plats med buss till mellan 6 och 8 timmar från Lima. Nazca i öknen område i Peru och sålunda har en övervägande torrt och stabilt klimat. Det är just denna typ av klimatet har bidragit till förekomsten och bevarandet av de särskilda Nazcalinjerna.

Vad är Nazcalinjerna?

Nazcalinjerna är, som namnet antyder linjer i vor med upp till 300 olika former och figurer som är naturlig storlek markerade i öknen marken. Siffrorna är endast se från ett flygplan. I Nazca kan du göra en flygtur i en sex-sitsig plan för att titta på en rad siffror. Du kommer aldrig alla ses i en enda tur, som den totala omkretsen av alla siffror tillsammans, eller 500 kvadratkilometer! De djurfigurer är de mest kända karaktärer, men det finns också växter siffror och att erkänna människofigurer. Följande mapp visar en flygväg över Nazca området.

Historia och ursprung Nazcalinjerna

Nazca linjerna är i existens före tidpunkten för Inka eran, nämligen Nazca eran uppskattas till mellan 200 och 600 f Kr. Samtidigt är Nazca linjerna placeras 1994 på UNESCO: s världsarvslista wan ära. Det finns många teorier om hur dessa linjer visas och även de bakomliggande orsakerna till detta uppstår.
När folk Nazca skapat figurerna, de har valt detta ett idealiskt landskap och klimat som orsakade linjerna skulle inte försvinna lätt. Den gröna öknen i Nazca området är täckt med speciella lager av både leror och jordartsmetaller. När du gör av linjerna där Warden jordlager bort tills det finns en rad formad djup på upp till 15 centimeter djup. Under de följande åren, dessa linjer men aldrig påverkas av starka vindar, sandstormar som det uppstod ingen erosion. Kombinationen av de typer av jord, har klimatet och det sätt på vilket Nazca linjerna är konstruerade säkerställt att dessa siffror för århundraden av människor kan ses.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha