Att köpa graviditet Gift

Cyrus Magnuson Februari 27, 2016 Hälsa 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kommer snart föda det någon i din omgivning. Vad är en rolig och originell graviditet gåva att ge? Det finns en hel del roliga och originella graviditet gåvor för nyblivna föräldrar, morföräldrar och naturligtvis för det nyfödda barnet. Inte bara i butikerna, utan också via Internet, det är riktigt nice graviditet presenter.

Ursprungliga graviditet gåvor

Det roligaste är när du tar en originell present som skulle normalt inte lätt ses. Tänk på en 3D-gips som det är möjligt att göra en utskrift av handen och foten av barnet. Eller en cool blöja väska att förvara blöjor. Det finns en hel del fina objekt till salu.

För mamma och pappa

Mamma Mät en presentförpackning för gravid kvinna
Det här paketet innehåller en mamma Måttband, klistermärke hjärtan, en märkpenna och en användarmanual.
Födelse nuggets med namn och födelsedatum för barnet
Födelse nuggets är också en speciell gåva att ge. Födelse nuggets är i färgen rosa och blått.
Bok stall
En moderskap bok är mycket trevligt för den blivande mamma och pappa. Den vackraste minnen kan hållas i en bok stall. Boken ger också utrymme för anteckningar för dig själv och för vackra önskningar och uppmärksamhet i montern besöket.
Navel lackering
Belly Paint innebär att magen på den gravida kvinnan är målad med hjälp av en vacker design som du kan plocka eller uppfinna sig själv. Det finns, naturligtvis, också göras foto ?? S av designen.
Navel bandana
Magen bandana du kan visa att du är gravid. Navel bandana finns i olika storlekar.
Kakel med din egen text
Lets gör en vacker keramiska plattor med en text som du vill. Mycket trevligt att ge som en gåva graviditet.
Swarovski cummerbund
En vacker buk band gjord av Swarovski stenar. Swarovski kristaller ger en vacker glans. Swarovski bältet känns mjuk och kan tvättas.
För det nyfödda barnet:
Behandla Badrock med namn
En mycket trevlig och originell idé är barnet badrock med sitt eget namn. Den mantel kan beställas i olika storlekar från 0-12 månader.
En söt baby shower gåva
En söt baby shower gåva är ett original baby gåva för en flicka eller pojke. Paketet består av en slapp, romper kostym, strumpor och en uppstoppad hund. För flickor den är inställd i färgen rosa och pojkar i blått.
Blöja kaka
En blöja kaka är en kaka som består av blöjor och andra trevliga handen ?? s för barnet. Du kan tänka på till exempel en dummy, tutdoekje eller bad leksak. Blöja kakor i en mängd olika typer är till försäljning.
Behandla konst 3d fot eller hand
Med Baby konst 3d, är det möjligt att skapa en 3D-bild av barnet sin hand eller fot. Plåstret är säkert för barnet. En uppskattad minnessak och så mycket originell att ge bort i present graviditet.
Bebis kudde baby Relax
Barnet kudde är perfekt för en nyfödd bebis. Barnet kan sova underbart. Dynan är även lämplig för inmatning av barnet.
Skötväska giraff
En blöja väska du hänga på väggen i barnkammaren och fylla dig med blöjor. Skötväskan gör för en trevlig dekoration i barnkammaren. Blöjväskor är utöver genomförandet av giraffen även i andra versioner.

För morföräldrar

För morföräldrar finns det mycket trevligt graviditet presenteras. Till exempel, en presentförpackning för mormor och morfar. Presentförpackningen innehåller en uppsättning haklappar, en bok, baby strumpor och mycket mer. Trevligt att överraska mormor och morfar.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha