Att köpa ett hus i fem steg

Att köpa ett hus är ett av de viktigaste besluten du kommer att göra i ditt liv. Ett sådant beslut resten av ditt liv kan kraftigt påverka. Låt dig förtrollas av ett hus och besluta med ditt sinne och inte dina känslor. I det ögonblick du in i ett hus, vet du redan att känslan är bra. Resten av huset kan fortfarande förstärka känslan eller bara koppla av, men det första intrycket är viktigt. Om du verkligen är intresserad som köpare, vill du verkligen vidta åtgärder så snart som möjligt och husköp, men du skulle vara klokt att inte gå för fort. Ta din tid och överväga nästa steg noggrant.

Steg 1: Forskning huset

De flesta människor som letar efter en lägenhet att veta exakt vad de vill. Vilken typ av hus och bosättningskrav som ofta är fasta. Genom att först titta på några veckor runt på internet kommer att ge dig en god uppfattning om vad som finns i ditt område. Det är i ett senare skede också användbart att ha insikt i hur länge huset är redan till salu. Denna typ av data kan hittas på Internet, men de är ofta fel. Mäklare som lagts hus till salu, ofta ny på internet, för att få mer uppmärksamhet på detta sätt bra förberedelse du kan återkomma till senare fördel.

Steg 2: visa Hus

För att hitta hem som bäst passar dig, bör du egentligen se flera hus. Detta är också ett bra sätt att hitta vad du exakt söker. Du behöver inte bara en turné planer för huset där du föredrar går ut, men också att besöka andra hus i samma prisklass, kan du uppnå en bra jämförelse. I detta skede måste du ha varit klart i vilken prisklass du kan råd med ett hus.

Steg 3: Du är seriöst intresserad av ett hus

När du har hittat rätt hem för dina känslor, bör du planera ett andra besök. Tidigare har du faktiskt göra en lista med frågor som du vill fråga eller vart man ska gå klockan. Genom att ställa specifika frågor, kan du få en klar bild av tillståndet i huset. När mäklaren kan du få mer information om huset, såsom fastighetsdata. En andra eller tredje visning skulle du bäst måste gå tillsammans med en erfaren läkare eller snarare en expert på området för byggande och renovering av hus ..

Steg 4: Förbereda ett bud

Innan du inleda förhandlingar, kan du söka mer information om det belopp som säljarna har köpt huset för, och inköpsdatum. Detta kan ske via SMS ?? dina program till fastighetsregistret. Engångskostnader som du ?? 1.50. Från denna kan du dra slutsatsen om hur mycket utrymme för förhandling har säljarna. Om hemmet köps under de senaste åren, kommer det troligen att bli litet utrymme för förhandling. Du måste starta budgivningen absolut inte sitta för högt i trädet.

Steg 5: Publicera ett bud

Du måste ha tålamod med erbjudandet. Genom att först att lämna ett erbjudande för lågt, kan du ta reda på vad som är runt minimipris av säljarna. Om du inte tar med sig bekant, kan du slå på en inköpsagent, men med sunt förnuft, kan du också få hem för lägsta möjliga pris. Du bör inte tveka att avbryta förhandlingarna. Du kan alltid komma tillbaka för att göra det igen. Låt dig vara särskilt avskräckta av säljargument av försäljnings mäklare. Om han eller hon visar att det finns flera sökande, bör du ofta ta det för givet och bara sätta din egen budgivningsstrategi.
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Har du en fråga om "omfattningen av priset på huset där säljarna har betalat och när de köpte den." Den säger att du kan be till vem ett SMS med fastighetsregistret? Vad du skickar in ditt meddelande sedan vidare till fastighetsregistret? Och vad Nej, du skicka meddelandet?

Se: http://huis-en-tuin.site.nl/wonen/38027-wat-kost-een-huis.html

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha