Att hantera en narcissist

Lindevi Kroon Februari 26, 2016 Hälsa 386 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Säga att någon med narcissistisk personlighetsstörning, men eftersom hans eller hennes hämnd blir sur. Även om det finns mycket att säga om narcissism, har varje människa en större eller mindre grad dra narcissistisk. Narcissism har att göra med självkänsla, som bara kan skjuta i självkänsla i narcissister av morbid självkänsla. Narcissists är självgod, arrogant, hämndlysten. De överdriver sina prestationer och gör sig väldigt glad. Hur hanterar ni en narcissist? Att hantera en Markus är inte lätt. Du är en narcissist bara intressant så länge du är han / hon beundrar, och så länge du ge honom / henne att inte tala. En narcissist söker ständig uppmärksamhet, kunde detta hända ganska bullriga men också mycket subtila. En narcissist kan verka charmiga, men inuti är narcissisten ingen älskling. Han eller hon manipulerar, stokes mellan människor, använder andra för att uppnå sitt mål. Talar du mot en narcissist, eller ge det öppet kritisk, då är du i onåd. Narcissist är hämndlysten och förlåta du inte eller aldrig. En narcissist är ofta talar om "den stora kärleken." När de talar om sann kärlek, de faktiskt har det för den stora kärlek som andra har för dem. Räkna bara önskningar och krav narcissist. Andra människor är brickor i spelet av hans eller hennes liv, där det är att bli beundrad. Men återigen, inte varje människa vill ha en klapp på sin tid? En komplimang, veta att de har gjort bra? Hur känner du igen skillnaden och hur klarar du?
Personer med narcissistisk personlighetsstörning har det inte lätt i en värld full av människor som inte sätter dem på piedestal där de verkligen vill att dröja kvar. Narcissist vill alltid vara i centrum för uppmärksamheten, att bli beundrad och ta emot komplimanger. Alla som deltar inte tänka på det är inte intressant för narcissist, eller ännu värre, kritiska människor utgör ett hot. Narcissisten är övertygad om att kritiska människor är bara avundsjuk på dem eftersom narcissister känner så speciellt. I själva verket, att de själva mycket snabbt svartsjuk och göra allt för att vara viktigare än andra. De vet själva samt att sälja att många människor fortfarande tror att han / hon måste verkligen vara mycket speciell. Med många armbågar en narcissist också kan ofta ganska långt. Men inuti är narcissist tom och tom för dessa människor själva kände. De upplever en inre tomhet som skrämmer dem och det tomrum som behöver fyllas med ständig uppmärksamhet och beundran.

Jag är bra, tycker du inte?

Människorna i den omedelbara närheten av narcissister har det ännu tuffare än Markus själv. De är redskap i livet av Markus. De anses hans / hennes foder botten behov av beundran. Om du inte en narcissist kan du inte, och om du kritisera en narcissist gör att du kan bli föremål för åtlöje och vrede och ilska. På fester vet narcissisten med knep för att dra uppmärksamheten till sig, kvasi driva intressanta historier att berätta om sig själva och beundran tack vare hans / hennes egen kärlek. Inte sällan en narcissist munnen full av stora kärlek, sann kärlek, evig kärlek ?? där han eller hon är naturligtvis i sig den eftertraktade personen. Snart kommer du att märka att narcissist egentligen bara en sak är säker och det är att han / hon gör själv stora speciella saker, besitter exceptionella talanger, han / hon är speciell och underbar, och att alla måste han / hon vara stor hitta.

Att hantera en narcissist

Det är bäst att inte gå hela vägen med narcissister, men tyvärr du inte alltid fly till i vardagen. Narcissists kan hittas någonstans i familjekretsen, i dina studier, i arbetslivet. Eftersom dessa människor kräver så mycket uppmärksamhet, kan hon dra det under huden. Det är därför du snabbt kan få en konflikt med en narcissist, och om du ramlar av en narcissist offentligt eller attacker, förlåter han / hon aldrig kommer att få detta. Det finns några sätt att få en narcissist:
  • försök att undvika honom / henne
  • Om du inte kan undvika dem än att försöka minimera vän, men inte genom att verkligen vara vänner eftersom vänskap kommer att bestå av varmluft. För när du i "vänskap" gör något som Markus inte gillar, kastar han dig i papperskorgen. Så håll ett lämpligt avstånd, men ger honom / henne då och då en komplimang. Låt honom inte / henne att du stöta bort dem
  • inte manipuleras av en narcissist. Dessa människor kommer att göra allt vi kan för att vända varje situation i sin hand och ta bort all kontroll. Men inte bråka om, men säger något i stil med: "en bra idé, jag tänker på det, '' eller 'Jag förstår din kritik och jag ska tänka på det. Tack för ditt råd "eller" Du har gjort bra. " Kort sagt, ge narcissist känner att du han / hon inte kommer att falla av, men absolut inte gå på tårna för honom / henne
  • Om narcissist skryter om hans / hennes enastående prestationer inte gå alltför djupt in i knäböj, men också oavslutade. Du kan bara säga, "Hur underbart det går så bra med dig" eller "Keep it up." Eller "Bra gjort."
  • Om Markus kritiserar andra vara extra försiktig. Innan du vet att du är instängd i hans / hennes bana och narcissists vilja dra saker ur sitt sammanhang. De tände också kärlek mellan dig och andra människor. Eftersom narcissister ofta och mycket liggande och skamlös kommer att använda dina kontakter för att komma framåt, kan du inte lita på dem, och ta inte alls i förtroende. Dessutom kommer de att förklara andras kritik som svartsjuka. Så de skvallra om andra than'm inte gå djupt in i det, eller hålla skvallra på ett korrekt sätt. Du kan bara säga, "Är det så? Åh, det gjorde jag inte. " Eller helt enkelt: "Tyvärr, jag har inte tid." Eller: "Självklart kan du ge din åsikt, men jag ser det annorlunda, eftersom ..." eller "Jag vill helst inte prata om andra när de inte är där för att försvara sig." Försök i alla fall alltid att hitta en balans mellan "Markus ger utrymme för att vara vem han / hon helt enkelt är" och "har inget otalt med honom / henne." Om du inser att produkterna är narcissists av händelser i deras liv, och att i själva verket människor är tomma, kan du överväga dem, liksom ett slags patienter. De kan inte korrigera sitt beteende själva eftersom de inte kan sätta sig i andra. Eftersom de kan det verkligen inte, eftersom empati och inte särskilt bra kan läras, är deras beteende oftast inte mycket bättre
  • ge dem komplimanger. Kanske svårt att göra, men om du är en narcissist gör ibland en komplimang, har du i varje fall mer troligt att han / hon upplever inte dig som ett hot

Narcissistisk personlighetsstörning funktioner

Narcissistisk personligheter är på ena sidan av vanliga människor, å andra sidan, de är komplexa och full av känslor. Känslor kan dock kännas, främst när det gäller deras eget lidande. Kännetecken för personer med narcissistisk personlighetsstörning:
  • driven självkänsla. Idéerna och känslor och idéer och talanger i narcissist måste ständigt betonas och respekteras. Dra din fråga något som förvärrar narcissist snabbt i ilska eller han / hon har absolut inget intresse i kontakt med dig.
  • vill bli beundrad. Markus kommer att göra allt vi kan för att dra uppmärksamheten till sig, med intressanta saker till exempel, eller ett annat sätt att uppmärksamma. Narcissisten är inte i centrum för uppmärksamheten, han / hon känner sig tom och olycklig. Tomheten som finns i narcissists själva, de fyller upp med den uppmärksamhet de genomdriva på andra. Deras känsloliv är som en hink med hål i botten där fortfarande vatten måste, annars återstår ingenting av deras innehåll
  • de har oförmåga att känna empati med varandra. Om narcissist något om medkänsla, är det oftast för att han / hon gör andras lidande som något av sig själv vet, till exempel, genom att ännu en gång för att dra uppmärksamheten till sig med intressanta saker på andra människors lidande
  • svartsjuka spelar en viktig roll i narcissists. Framgången för andra är en nagel i ögat. Men narcissist kan inte tolerera en annan person i hans / hennes omgivning får positiv uppmärksamhet. Som en narcissist kan bli vän med människor som har uppnått en hel del, men eftersom de ser fördelar, till exempel, för ekonomisk vinning eller i sin karriär. Människor runt dem används ofta föremål i livet för narcissister. Narcissist som används om möjligt, andra människor att uppnå hans / hennes mål.
  • förväntar förmånsbehandling från människor i området.
  • manipulera och ljuger, och / eller överdriver eller döljer, för att uppnå målen.
  • narcissister verkar alltför ofta charmiga och vänliga, tills du lär känna dem bättre.
  • känner djupt sårad när de inte får sin vilja igenom.
  • kan ha perioder där de är allvarligt deprimerad när de förkastas eller inte uppnå sina mål
  • deras ilska är oförutsägbar, och de kan falla våldsamt till synes oviktiga frågor
  • kräver mycket och betonar sin respekt för hennes tankar, aktiviteter och grillning
  • vill ständig uppmärksamhet och suger området helt tom
  • ibland uppvisar lössläppt sexuellt beteende
  • liggande och Stokes ofta
  • vill kontrollera andra i relationer, inklusive kärleksrelationer
  • ingen skymf mot egot kan bära.

NPS, hur fungerar det?

Varje människa har narcissistiska drag, men narcissists kontrollerar dessa egenskaper under hela livet. Personlighetsstörningar är ofta resultatet ?? s trauma i barndomen eller uppfostran där något har gått fel. En genetisk predisposition kan orsaka sannolikheten för att narcissism utvecklas. Höjs av en eller två narcissists gör ännu större möjlighet att vara sig själva narcissistisk. Självbild av narcissist har utvecklats på ett sätt som bara ett behov av beundran och uppmärksamhet, och han / hon kommer att övervägas speciellt och om du inte att gå tillsammans, då narcissist tror att du helt enkelt inte har kompetens att hans / att förstå dess speciella egenskaper. Genom dolda underlägsenhet i det inre av narcissister skapar en sorts täckning för motsatsen, övervärdering av egot. I huvudet på narcissist, fantasier och drömmar, han / hon är den bästa, vackraste, viktigaste, han / hon har den största sinne, han levererar / hennes största framgångarna, och så vidare.
  • någon med NPS skattade sin egen talang och gärningar. Han överdriver sin egen framgång och kräver snabbt att andra från det omgivande området, gå hit. Ett exempel på narcissistiska beteenden skulle inkludera som en narcissist att skriva en bok, men det gick inte att hitta en bra förläggare. Narcissist finner det själv ett mästerverk och ger boken självständigt. Därefter presenteras narcissist själv och boken som mycket viktig för miljön. Han / hon kallar sig författare, skryter om sina prestationer, medan alla som läser boken i hemlighet tänker "var är du talar om?" Narcissists visar ingen blygsamhet när det gäller deras egen prestation, med de andra märkte att de också försäkrat sig skamlöst påstå att de är mycket blygsam
  • Narcissists ser sig själva som speciell och unik och endast vill att folk runt för att bekräfta detta. Menar också att endast personer som är speciella för honom / henne att förstå.
  • tros ofta: great sann kärlek, längtan efter framgång och berömmelse, och / eller resultaten av geni intellektuellt eller inom andra områden. Det finns narcissists som vill utmärka sig särskilt i sängen och prål eller en kombination av det hela. De människor som de tar till exempel selfies många, många skiftande kontakter och längtar uppmärksamhet och bekräftelse av ständigt nya partners
  • kan bara känna sig bekväma om han / hon beundrade
  • kan inte tillräckligt känsliga för andra och därför rullas över andras känslor runt
  • manipulerar för att uppnå målen
  • är ofta patologiskt svartsjuk och försöker dölja det
  • skrupelfria som han / hon en gång var arg på någon, och aldrig förlåter
  • ordet "förlåt" i ordlistan en narcissist inte
  • arrogans och irriterad om han / hon motsägs, är den dagliga verkligheten
  • tenderar att vara misstänksam eller paranoid "villfarelse"

Att erkänna en narcissistisk personlighet med 100% säkerhet du behöver råd från en expert. Narcissistisk egenskaper och NPS exempel, har stora likheter, men det betyder inte att alla med narcissistiska drag också NPS.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha