Att bygga relationer är inte så svårt

Leopoldina Simonsson April 24, 2016 Miscellanea 13 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Att bygga en relation är inte en lätt föremål för många människor. Men detta behöver inte vara så svårt. Med några riktlinjer kommer du automatiskt lära sig att bygga en relation på ett bra sätt. Särskilt visar intresse för den andra och därmed en avgörande punkt. Människor reagerar på samma uppmärksamhet som blommor till solen. De vänder sig till den som ger dem uppmärksamhet och visar intresse för dem. Siare intresserar dig så för andra och du kommer att få mer social kontakt med dem.

Början av ett förhållande

De flesta människor är redan omedvetet omedelbart en bild av dig när de ser du. Hur du ser ut, bestämma dra på ditt ansikte, din hållning, ditt hår, huvudet och händerna, skorna och även ditt utseende för andra omedelbart eller han / hon får, eller inte alls. Som svar, kommer personen att le, en konversation, eller precis har börjat att vända sig bort från dig. De första sekunderna av ett möte är därför mycket mer avgörande. Inte bara kläderna gör mannen eller kvinnan, men mycket personliga intryck på den andra gör så här långt.

Du kommer också att göra en direkt bild av den andra

Du är kanske inte omedelbart medveten om det, men även du värdesätta varje person du träffat och inom några sekunder och därmed omedelbart avgör om personen är av intresse eller inte. Liksom den person du är, gör du klokt i att börja en vänlig konversation öppning. Om du hittat andra ännu inte intressant förrän det ögonblicket, kan du ändå ställa posten raka genom att kommunicera på ett effektivt och behagligt sätt. Inte bara genom språket, men också genom dina ansiktsuttryck och kroppshållning.

Visa intresse för den andra personen hjälper en relation går

Det bästa sättet att fånga uppmärksamheten hos den andra är att visa intresse för honom eller henne. Inte på ett störande sätt, men bara intresserad. Detta har en ganska normal sak. Människan är en social varelse. Alla har ett behov av att bli omtyckt av andra. Dessutom, alla vill vara viktigt för andra. Titta på dig själv. Någon visar intresse för din person och i ditt arbete och personliga förhållanden, kommer du att finna det bekvämt och kommer att underlätta en konversation med honom eller henne oro. Omvänt fungerar i de flesta fall så. Visar således intresse för andra och be om vad han gör. Uppmuntra den andra personen att förklara vad han gillar och vad han gör. Den andra är oftast tacksamma för ditt intresse för personen och kommer att vara glada över att ha en konversation.

Starta aldrig en konversation med en ny relation genom att berätta utförligt om dig själv

Hur skulle du vilja det själv om någon tilltalar dig på en fest och kontinuerligt talar om sig själv, hur viktigt han är för sin chef, hur bra det ekonomiskt och hur framgångsrikt det har varit på det sociala området. Bet du efter några minuter redan smyga omkring dig tittar på en annan, bättre samtalspartner? Starta en konversation aldrig på dina egna kunskaper, men i stället omedelbart visa intresse för den andra.

Svar på frågor från andra intresserade

Under samtalet kommer ofta gå åt andra du visar intresse och fråga om vad du bryr dig om. Som öppnar möjligheten till ömsesidigt utbyte av åsikter och information. I detta skede är förhållandet redan ett faktum. Du har byggt en relation tillsammans och har funnit endast upprätthållas, om ni båda vill. Akta dig, men i detta skede inte dina egna intressen framför de övriga uppsättningar. Att bygga en relation är intresset för den andra. Det är grunden. Om det inte finns, kommer förhållandet alltid misslyckas. Ingen gillar det faktum fullt att alltid lyssna på utsmyckade berättelser om andra över sig själv, utan hans eget ?? ägg ?? förlorade mot träffa.

Interaktion är nyckeln

En relationsbyggande består av en interaktion mellan två personer, där var och en av de två infoga tillräckligt med energi i förhållandet och det finns också återigen har tillräcklig energi. På detta sätt ett förhållande kan existera och därför har rätt att existera. Dock är grunden visar intresse för den andra. Emellertid kommer från andra inget intresse av dig igen, då det oftast har knappast meningsfullt att fortsätta.

Se dig omkring

Människorna i ditt område som har flest vänner och bekanta, är oftast människor som har ett stort socialt intresse för deras familj, vänner, grannar och bekanta. De är inblandade i andras liv, vilket gör deras eget liv för givet berikas. Men det inte går smidigt, men dessa människor har arbetat i åratal på det.
Visa intresse och du kommer att vara där själv så småningom lyckligare.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha