Att bygga en studio

Många konstnärer har en önskan att äga en ateljé. Det är ofta svårt att få en bra studio, eftersom de flesta artister tjänar inte mycket med konsten. Det finns gott om workshops kommuner nybyggda eller uppgraderas till exempel i skolor eller outnyttjade kontorsbyggnader. Artister har också möjlighet att äga att bygga en studio i sina egna hem, eller att skapa en förlängning. Läs allt om det i den här artikeln. De flesta konstnärer känner behov av att äga studio. Workshopen sitt arbete. Det finns flera typer av bildkonstnärer, såsom konstnärer och artister, och de krav som en workshop måste uppfylla något annorlunda för varje grupp. För målare, till exempel viktigt att daylighting en jämn kvalitet. Med andra ord innebär att den mängd ljus så mycket som möjligt måste förbli densamma. Förändringen av ljus kan också fördel skulle påverka deras målning. Färgerna är då inte mer bra och de kan göra misstag med den. Det är därför de flesta konstnärsateljéer byggs i norr, för att förhindra att alltför mycket ljus kommer in.

Att bygga en studio

För de flesta konstnärer, är det viktigt att ger studio utrymme och gott om dagsljus. De flesta verkstäder därför byggt på vindar. Därför finns det inga ytterligare hinder mellan luften och studion och sommartid kommer rakt inne. Vanligtvis händer eftersom vissa stora fönster görs. Många artister därför till exempel använda gamla skollokaler eller fabriker. Dessa innehåller ofta stora fönster och därför finns det mycket ljus inuti.

Atelier Apartments

Det finns en stor efterfrågan bland konstnärer till lämpliga workshops. Problemet är att dessa ofta är svårt att betala. De flesta konstnärer är inte mycket brett och de har också en hel del utrymme som krävs för deras arbete. Särskilt i städerna, är det svårt att få tillräckligt prisvärda utrymmen som också igen i staden. Flera kommuner som inte försöker att svara genom att bygga speciella studiolägenheter. I detta fall konstnären har sin ateljé i samma byggnad där han bor.

Hatchery Policy

I staden Amsterdam, det finns en så kallad inkubator politiken. I det här fallet, prova olika arbetsplatser som ökar överkomliga för konstnären. Ofta är dessa tomma salar eller gamla kontorsbyggnader där artister kan nöja sig med en relativt liten avgift. Ett annat berömt exempel är Stiftelsen för nödlån Studio konstnärer i Arnhem. I byggnader som annars skulle vara tom kommer att inrymmas tillfälligt konstnärer.

Bygg en konstruktion för verkstaden

Det är även möjligt för det att välja att bygga en studio. Detta behöver inte nödvändigtvis vara ganska dyra. Till exempel kan en verkstad bestå av en bungalow eller paviljong. Dessa kan ofta ökas till tiotusentals euro ?? s. Andra artister till exempel välja att etablera studio i huset. Detta är bara möjligt om det finns tillräckligt med utrymme i huset är närvarande, såsom barnen har flyttat hemifrån. När det inte finns tillräckligt utrymme bör alltid valt att bygga en förlängning av huset. I så fall, verkstaden kan även skräddarsys och kan, till exempel med ljus anpassning för att ta vederbörlig hänsyn till önskemål av konstnären.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha