Att bygga din egen webbplats eller outsourca?

Numera bygga en webbplats har blivit lätt. Det finns många paket som vem som helst på ett ögonblick kan bygga själv en hemsida. Valet är jag bygga min hemsida av en professionell eller jag ska börja arbeta. När du bygger en hemsida för din hobby, besvarade frågan snabbt. Men även för mindre företag med en liten budget, lönar det sig att tänka om detta. Om du frågar en webbdesigner hur du kan bygga din webbplats bäst. Då kommer han snabbt råda dig att inte använda någon av de många standardpaket, som du kan göra det enkelt själv. Naturligtvis han vill övertyga dig om att du kan utveckla din webbplats göra det bästa av honom. Han kommer att komma upp med argument som ett unikt utseende, unik layout och stil för ditt företag.

Skapa en korrekt bedömning

Men innan du går med en webbdesigner i havet. Varför inte först överväga om det kan vara bättre i ditt fall att göra det själv. Fråga dig själv följande frågor?
  • Vad jag vill uppnå med min hemsida?
  • Vilka är mina kunder?
  • Var ska leta efter mina kunder när de besöker min webbplats?
  • Behöver jag en unik design för att lyckas?
  • Det finns ingen standardutförande som uppfyller mina behov?

Vad jag vill uppnå med min hemsida
För det första är det viktigt att du tycker om syftet med din webbplats. Du vill sälja dina produkter eller tjänster och även informera dina kunder. Dessutom, vill du dina kunder vet hur de kan nå dig. Det är också viktigt att dina kunder vet var du befinner dig och vad är dina timmar. Den information du lämnar kan slutföras på din verksamhet med hjälp av fotografier och bra texter.
Dessutom vill du din webbplats hittade bra av sökmotorerna. För denna del, kan en investering i en professionell vara användbar. Ändå finns det för entreprenören med en stram budget kan utföra tillräckliga möjligheter grund han själv.
Vilka är mina kunder?
Du gör en webbplats för dina slutkunder. Du vill informera kunder och slutligen flytta till handling.
Om ditt företag erbjuder exklusiva produkter och tjänster du måste gå mer att tänka på valet ändå professionella webbdesigner för att anställa. Även om det finns mycket professionella layouter är tillgängliga, kopplingen mellan identitet och webbplats och mer viktigt, eftersom dina produkter eller tjänster är i ett högre segment. Låt valet mellan själv-build eller en webbyrå därmed också bero på din målgrupp. Men det är ändå värt ansträngningen att runda först titta på proffsiga mallar. Eftersom antalet standardmallar är enorm och växer dagligen.
Sedan leta efter mina klienter när de tittar min hemsida
Nyckeln till utvecklingen av en webbplats är att dina skäl från besökaren. Om du tittar i Googles sökordsverktyget kan du se vilka sökord som oftast sökt. Inkludera dessa sökord i din text som du placerar på din webbplats. Också se till att det är klart höger vid åsynen av din webbplats vad du har att erbjuda kunden.
Enkelhet är nyckeln här som ett exempel målare har nu, är det viktigt att besökare på din webbplats ser genast att de har att göra med en målare företag.
Behöver jag en unik design för att lyckas
Fråga dig själv varför du behöver en unik design för ditt företag? Är det rätt för ditt företag tanke på att layouten på din webbplats kan visas på andra webbplatser på Internet? Är det verkligen nödvändigt att spendera hundratals eller kanske tusentals euro till en unik design speciellt utformad för ditt företag?
Kanske bör du först titta på vad professionella design som för några få dollar eller ens hitta gratis på Internet. Sannolikheten för erkännande blir mindre eftersom det finns många tusentals mönster kan hittas på Internet.
Dessutom kan du klä nästan alla mallar med färg och med egna fotografier. Som ett resultat är det nästan omöjligt när två olika webbplatser använder samma mall.
Det finns ingen standardutförande som uppfyller mina behov?
Titta innan ett slutligt beslut måste först ta en titt runt på Internet för mallar som alla är tillgängliga. När det betalade layouter kommer att titta mycket noga på feedback som får den här layouten.

Var kommer jag att lägga mina pengar längre att investera i

Du kan bara spendera varje euro gång. Så det är mycket viktigt att du tänker på var du investerar dina pengar.
Kanske bör du dra slutsatsen att du kan investera kanske bäst i SEO för din verksamhet. Eller kanske du kan hyra en copywriter bättre i dessa texter skriver för sökmotorer. Kanske bredvid en webbplats mappmaterialet en viktig investering för ditt företag.

Exempel som du kan bygga en webbplats

Om du valt att bygga din egen hemsida. Då måste man göra ett val som du kommer att bygga din webbplats. Det finns så många möjligheter. I denna artikel kommer vi att begränsa oss till bara ett fåtal möjligheter.
Med Wordpress, kan nästan vad som helst
Wordpress används av många webbdesigners och erbjuder nästan obegränsade möjligheter. Det finns tiotusentals Wordpress plugins som ger ytterligare funktionalitet. Dessutom finns det många gratis mallar för Wordpress.
Men det finns också många betalda mallar som har en mycket professionellt utseende. Och ändå kostar en bråkdel av vad en webbplats kostar utvecklats av en professionell webbyrå.
Du behöver inte vara IT-proffs för att uppnå bra resultat med Wordpress. Men lite erfarenhet med datorer är ett måste för att kunna arbeta med Wordpress. Om du gör inte kommer ut, det är förmodligen någon i ditt område som du skulle vilja bidra till att uppnå ett bra slutresultat.
Wordpress kan ibland vara en utmaning att sätta upp allt så att webbplatsen ser bra ut.
Bygga webbplatser med Weebly
Weebly är en webbplats som gör det möjligt för vem som helst att bygga en webbplats. I jämförelse med funktionerna i Word Weebly är mycket begränsade. Men för de flesta företag är riklig. Du behöver inte betala för detta när det gäller webbplatsen för professionalism, eftersom Weebly erbjuder ett brett utbud av mallar med ett mycket professionellt utseende.
Naturligtvis är dessa standardpaket som Weebly vissa begränsningar. Har du verkligen mycket specifika krav än Weebly är kanske inte det bästa valet och du måste gå för mer komplexa Wordpress. Men för de flesta företagare Weebly erbjuder tillräckliga möjligheter. Det är även möjligt att bygga en webbutik med Weebly.
På Weebly kan du få en .com, .org eller ??? domännamn. .nl Eller .be domännamn måste registrera någon annanstans och hänvisa dem till Weebly. Med Weebly kan du enkelt träna på en Weebly domän och om det resultat du vill, kan du lägga platsen på nätet.
Se själv en gång mer
Titta särskilt bortom näsan. Det finns många andra paket som du kan uppnå samma som med Weebly.
Några exempel är:
  • Everyoneweb.com
  • webklik.nl
  • jimdo.com
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha