Att bo på en husbåt: Ändrar du behöver göra

De flesta av oss någonsin har cyklat längs en husbåt och tänkte ?? Det verkar också för mig! ??. Visst sommaren kan se bra ut. Sol på vattnet, gröna träd och sedan människor på båten med fötterna i vattnet och en kall öl i handen. Det verkar åtminstone under sommaren, bra att bo på en båt. ?? På vintern ser det ut för mindre folk intressant, men fortfarande finns det människor som fortfarande drömmer om att bo på en båt. Några av oss kanske har haft modet att boka en båt semester, och av erfarenhet vet jag att det finns människor som vill veta då om de inte kan vara bättre att permanent bor på en båt. Bara för att de haft semester på en båt.
Det finns dock flera justeringar som du behöver göra, vad man ska tänka på när du vill faktiskt bor på en båt. I de flesta fall är dessa förändringar kommer dock inte uppväga den glädje som du kan uppleva lever på vattnet.
Förutom de saker du behöver tänka på när du köper olika typer av husbåtar finns ett antal saker här som du kan ha att vänja sig om du kommer att leva på en husbåt.

Space och lagring

Om du inte har råd att köpa direkt en stor båt, då en av de största kompromisser du måste göra med utrymmet. Så du bör ha i åtanke att inte alla möbler utan båten kan komma in. Speciellt med sängar och bänkar är ibland ?? ?? utmaningar.
Så det kan hända ibland att du tillfälligt måste ta bort dörrar eller fönster eller dina möbler Ikea-stil i ska sätta ihop efter de första tagit isär.
Även med lagringsutrymme du behöver tänka på, så om du är någon som samlar allting, då du kommer att behöva lära sig av detta. Om bara för att du helt enkelt inte har tillräckligt med utrymme för det.

Badrum och kök på en husbåt

Om du vill ha ett stort lyxigt badrum eller kök du kommer också att behöva en större båt och dito plånbok. På en husbåt är vanligtvis något mindre än du brukade. Du duschar och kök kommer därför att bli mindre än vanligt och detta gör i allmänhet för mindre komfort än vad du kommer att uppleva i ett normalt hus.
Duschen är i allmänhet mindre så att du, särskilt om du är lite längre än genomsnittet, du kan ibland bli irriterad av det faktum att du slå igen till väggen i duschkabin. I köket av de små butikerna kommer att kunna se till exempel att du bör göra mer shopping. Samt att du inte kommer att förlora alla dessa praktiska köksmaskiner på bänkskivan kan.

Personal Space och barn

Beroende på din budget, kan du ha flera rum, men när du har tre barn och två sovrum, men det kan vara svårt att gå bort från dina barn om du letar efter välförtjänt vila. De flesta husbåtar har, men bara en våning så du inte kan skicka upp barnen om de har varit stygg, och om det någonsin ett parti, måste du också ta hänsyn till bedömningen att de partysugna kan fortfarande förbi rummet av den lilla borde. Ovanpå det om du har små barn bör vara särskilt försiktiga, du bor ju fortfarande i vattnet, kommer en swimming certifikat göra bra inte vara en lyx.
Detta är inte rädd av dig, då kanske bor på en båt för dig!
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha