Att bli en finansiell rådgivare

Mattis Hedberg December 27, 2015 Miscellanea 12 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Från och med juli 2009, blir det tydligt hur mycket en finansiell rådgivare tjänade tjänster som tillhandahålls. På varandra följande år är förmedling bolån var en blomstrande verksamhet. De oberoende inteckning rådgivare sköt upp som svampar ur marken. Det fanns gott om kunder, så att alla kunde få en bra inkomst varje månad för att ta hem. Glansdagar är över. Konsumenterna är mer vältaliga och priserna på bostadsmarknaden visar också att det kan falla i stället för att växa. Skandalerna kring spekulation politiken har inte gjort bra där. För några år sedan, finansiell rådgivare kunde nästan dörr till dörr bära de mest lovande sparplaner. De utlovade avkastningen var inte exceptionellt över tio procent. Efter 1999, aktiemarknaderna började fungera dåligt och klagade kunder. De utlovade avkastningen var stora förluster. Då blev också klart att kostnaderna för denna politik var för hög var kokta rovor. Genom ny lagstiftning, kommer finansiella rådgivare vara mer dåliga tider.

Från och med juli 2009

Konsumenterna vet inte hur många rådgivare tjänar deras råd. Vanligtvis konsulterna betalas av försäkringsgivaren. Försäkringsgivaren kommer att flytta räkningen tillbaka till konsumenten genom att nedläggningskostnader. Från juli 2009 att ge konsumenterna en pre höra vad konsulten tjänar från råd och vad han kommer att göra för det och vem som ska betala. Detta kommer att placeras i en så kallad servicedokument. Det är rimligt att detaljer är vad hans uppgift är och vad han tjänar.

Syftet med systemet

Detta är inte bara gälla för de komplexa finansiella produkter utan för alla finansiella produkter. Systemet är inställt för att undvika höga avgifter för liten ansträngning. Det måste vara en rättvis belöning istället för att håva in pengar. Detta kommer att ha bieffekt som de avgifter som försäkringsgivarna ger till skiljemännen gå ner. Konsumenterna kommer att ställa frågor för om det visar sig att konsulten får för mycket pengar. Å andra sidan, kan konsumenten anser att lönen är för högt, eftersom det inte kan uppskatta hur lång tid konsulten har förlorat denna.

Möjliga konsekvenser

Konkurrensen mellan mellanhänder kommer att öka avsevärt. De kan mycket enkelt göra klart att det finns mindre pengar stiger till yttrandet. Genom denna tävling, inkomsten för de förmedlare är mycket lägre. Möjligen så låg att företag går i konkurs på grund av låga inkomster. De bör i själva verket gå med i priskriget för att behålla kunder och inte springa iväg till billigare konkurrens. Mellanhänder är också sannolikt förr överge provisionssystem och kommer att ta ut en timtaxa.

Beräkning med timpriser

Som i många andra branscher har varit brukligt kommer också att arbeta med de finansiella tjänster med fasta timpriser. Detta gör att kostnaden nämligen god insikt. Man bör inte förvänta sig en inteckning nära och ytterligare vägledning tar bara några timmar. En inteckning stängning faktiskt innehåller mer än bara ett samråd.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha