Att arbeta som en ortodontist

Cyrus Magnuson Februari 28, 2016 Miscellanea 20 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vem vill vara först måste följa utbildningen tandläkare orthodontist. Efter detta finns det en separat inriktning krävs. Detta kan vid olika universitet i Nederländerna. Överklagandet ortodontist är beskyddare. De flesta ortodontister i Nederländerna tjäna mycket mer än de borde vara. Därför priserna går ner. Många ortodontister är inte glad över det. Läs allt om det i den här artikeln. Ortodontist måste först föra en universitetsutbildning tandvård. Då ska han eller hon också att fortsätta ytterligare specialiserad utbildning. Och kan välja mellan olika riktningar, såsom oralkirurgi. Det huvudsakliga syftet med en ortodontist läggs en krokig tänder rakt. Han gör detta genom att undersöka formen, tillväxt och utveckling av käftarna. Oftast hände det, med hjälp av en hållare och, eventuellt, med hjälp av en operation. De flesta människor som vill sätta tänderna rätt att göra det eftersom det är sötare. Ibland är det också nödvändigt av medicinska skäl, eftersom det är till exempel svårt att äta med sina tänder eftersom tänderna är fel.

Origins of yrket ortodontist

Ordet ortodontist beror på två grekiska ord, nämligen Orthos och Odontos. Dessa ord åsyftar lag med näbbar och klor. De flesta ortodontister har en privat praktik. Eftersom de har olika medarbetare. Ibland flera ortodontister del av en praxis. Yrket ortodontist officiellt erkänd sedan 1953. I Nederländerna kan man vara utbildad vid universiteten i Groningen, Nijmegen och Amsterdam.

Skyddad domen

Titel ortodontist är skyddad. År 2007 fanns det mycket att göra eftersom ortodontister är otecknade som ortodontist, lämnar registrera dig som tandläkare. Detta gjorde de, så att de kan ta ut en högre avgift för att placera en konsol debiteras. Detta de gjorde på BIG-registret, anmäla sig till yrken i Individual Health Care Health Care Inspektionen övervakar efterlevnaden. Problemet var att ortodontister som gjorde registrera sig som en tandläkare eller ortodontist fortsatte att använda titeln. Så det var inte tillåtet, eftersom denna avdelning är skyddad. Den nederländska Sällskapet för främjande av Dentistry, den största förespråkare för ortodontister meddelade hans startled svar på nyheterna. Men tänker något ont uppsåt.

Ekonomiska påtryckningar

I framtiden är ekonomiskt sannolikt att förbli under press överklagandet av ortodontist. Under de senaste åren, studier visade att de flesta ortodontister var långt över den genomsnittliga inkomsten av 140.000 euro. De nederländska Health Myndigheter vill göra något åt ​​det, annars avgifterna ur handen. De tar därför priserna ner till ortodontister kan göra anspråk på behandling. Dessa åtgärder ledde till ortodontister till mycket oro. Enligt Association of ortodontister, leder detta endast till skalan. Det skulle leda till förlust av kvalitet eftersom det finns färre praktiken. Konsumenter, till exempel, har en båge och var fyra till sex veckor bör du komma in för en kontroll skulle behöva resa längre. Endast ortodontister praxis skulle fortfarande vara något lönsamt i storstäder. Dessutom skulle vissa tullsänkningar vara så stor att den innebär att inte varje behandling skulle vara mer kostnadseffektiv. Ett stort antal ortodontister, enligt VVO överväga att gå med sin praktik utomlands, eftersom det finns en brist i vissa länder, välutbildade ortodontister.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha