ASUS Zenbook: ingen anteckningsbok men en ultrabook

Vid införandet av ASUS senaste bärbara dator, var de "Zenbook" en sann zendans iscensatt av den berömda Cloud Gate Dance Theatre of Taiwan. Allt för att visa att "Zenbook" handlar om prestanda, skönhet och effortlessness. Vi pratar inte om bara alla bärbara datorer, men en "ultrabook". Hur fungerar det i praktiken? Som design, underhållning, "grön" energi och en mycket tunna och lätta form av ett par inches. Andlighet är varmt, och det är inte förvånande att Asus nya bärbara kallas "Zenbook" meekreeg. De huvudområden: design och prestanda. Vid inledningen av den bärbara datorn var också en zen'dans utförs av den berömda Cloud Gate Dance Theatre. Allt detta för att visa att det inte bara är Zenbook för prestanda, men också skönhet och effortlessness. Så det är inte längre bara en bärbar dator, men en "ultrabook". Hur fungerar det ut? Läs mer ..

Design

Aluminiumhölje Zenbook har en speciell aura. Designen är faktiskt bygger på koncentriska cirklar, som en gloria av ljus som reflekteras av! Framsidan av Zenbook är 0,11 inches tall, 0,35 inches och bak - är Zenbook är att lansera den tunnaste Ultrabook, tillgänglig, och det är viktigt för användaren att mycket går.

Prestanda

Zenbook har en instant-on-funktionen, vilket innebär att datorn "vakna" i ungefär två sekunder kan vara från någon sömn. Passningstid på Zenbook är två veckor, och det är fyra gånger så mycket som för närvarande är vanligt i typiska bärbara datorer. Zenbook använder Intel andra generationens Core-processor, vilket är optimalt utformad för mobil användning, SATA Revision 3.0 SSD Blut tand V4.0 och USB 3.0. Tillhandahålles USB-laddare Plus-teknik: den aktiva USB 3.0-port används för att på portabla enheter på rekordtid tid att ladda. En egenutvecklade av Asus kylteknik använder en V-formad kanal som säkerställer genom en ursprunglig koppar-fin design som luftflöde och kylning optimeras. En liten mardröm för många en anteckningsbok ägare förhindras genom en smart trick: när batteritiden sjunker under 5%, den Zenbook sparar alla öppna filer själva, och oväntad förlust av allt det hårda arbete en sak av det förflutna.

Grön

En liten anteckningsbok är grön. Bildligt talat. Zenbook ingår Asus egen Super Hybrid Engine II-teknik. Detta sparar betong upp till 25% på batteriets livslängd.

Underhållning

Om sant "ultrabook" Zenbook har allt för underhållning. Att "allt" inkluderar Sonicmaster-teknik Asus egen signatur, en kombination av hårdvara och mjukvara specifikt för underhållning har utvecklats av Asus egen "Golden Ear Team, plus ICEpower tack igen för detta tillfälle med elektronisk design jätten Bang & Olufsen förenade krafter. Sonicmaster är praktiskt för brett spektrum surroundljud.

"Grundläggande genombrott på datormarknaden"

Tom Kilroy, Intel Senior Vice President och General Manager för Sales & Marketing Group: "Införandet av Asus Zenbook är levande bevis på att vi är Ultrabooks för en genomgripande förändring av den personliga datorn marknaden på kort tid som förflutit. eftersom Intels avtäckningen av denna nya typ av anordning, har Asus lyckats leverera en otroligt ljusdesign. " Kilroy berömmer också ljusdesign, optimal säkerhet och lyhördhet, samt "några spännande möjligheter som gör rättvisa åt löftet om ultrabook, och så ger den mest kompletta och tillfredsställande datorupplevelse."
Zenbook är ett registrerat varumärke som tillhör ASUSTeK Computer Inc. De andra märken som anges är registrerade varumärken som tillhör respektive ägare och skapare. Zenbook finns som december 2011
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha