Astrologi Horoskop House 12

Birgel Södergren Februari 28, 2016 Hälsa 21 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Horoskop och House. Tolfte huset. Hus i horoskopet ger information om hur vi är benägna att uttrycka vår respekt för vissa livssituationer och områden i livet. Det finns 12 hus. Innebörden av varje hus är analog med en av de 12 tecken på Zodiac. Varje hus är en del av en särskild Zodiac principce. Den 12: e huset har att göra med t.ex. psyket materiallösningen och enande. Den här artikeln utvecklar på betydelsen av 12: e huset.

Hus 12

Den tolfte hus i ledord: Lösning materiella ting. Enhet med kosmos. Inre värld av psyken. Andlig nivå. Karma. Mystisk intresse. Ockult.

12th House Pisces Zodiac

Den tolfte huset är hans mening analogt med konstellationen Fiskarna och symoliseert uttryck och situationer där man kan lära sig att mentalt och känslomässigt. I praktiken, att uttryck och villkor som ofta initialt upplevas som paradoxal. Detta beror på den medvetna strävan saker i atmosfären i det här huset, innebär oftast att de inte får vad man vill uppnå eller nå.
Den tolfte hus förknippas ofta med ensamhet, avskildhet och liknande känslor av frustration, förbittring, självömkan och inneslutning. Ofta är dessa känslor uppstår en tendens att skylla omständigheterna kring de saker som går fel, utan att erkänna betydelsen av sin egen känslighet häri. Från den överkänslighet är saker ibland medvetet eller omedvetet ordnade så att frivilliga eller ofrivilliga frihetsberövande i sig är resultatet.
Från tolfte hus faktorer i horoskopet är viktigt att vara medveten genom självintrospektion av sina egna önskningar och begär, och särskilt de känslor som är uppfyllandet av önskningar i vägen. Dessa önskningar och begär kan bli verklighet, om vi verkligen gör vad vi alltid har velat. Och det är: våra förluster / notera att gå med flödet av liv och vår egocentrism de lägger på. Livet kommer så småningom lär oss att materialet uppfyllandet av önskningar och begär inte leder till absolut lycka. Den instinktiva union med livet i alla dess aspekter är mycket viktigare. På den tiden våra tolfte hus manifestationer kan leda till mystiska upplevelser eller altruistiska verksamheter. Samtidigt lär vi oss att uppskatta ensamhet att ladda eller tanka sina batterier.
Någon med t ex. Lejonets tecken på eller i tolfte huset, kommer det tenderar att initialt för att dölja sin kreativitet och centralitet. Lejonets tecken i samband med huset 12 kan någon känna, inte ger bra utdelning. Alternativt kan personen vara eller som kan vara bäst i mitten eller som välgörare bakom kulisserna. Till exempel, olika karaktärer har olika uttrycks sätt i samband med tolfte huset.
Planeter i tolfte huset, uttrycka sig i en osynlig och dolt sätt. Den tolfte huset är huset av inre värld psyket. Planeterna i det här huset är mer eller mindre aktiva på ett andligt plan. De har att göra med drömmar, fantasi och fantasi. Den tolfte huset är också hem för med naturen eller med en religion eller Gud. Planeterna i det här huset tar på den färg som är lämplig i den givna situationen. I detta hus upplösa allting själv. Den tolfte huset symboliserar lösningen av materiella ting och bli ett med helheten. Den tolfte huset är förknippad med sjukdomen och institutioner, till exempel. Ålderdomshem, fängelser och sjukhus.
Nedan följer en kort översikt över konstellationer och hus och en kort beskrivning / innebörden av de 12 husen.

Konstellationer - Hus

 • House 1 Ram se nedan Constellation Väduren
 • House 2 Oxen se vidare Taurus
 • House 3 Gemini Constellation Gemini se nedan
 • House 4 Cancer se vidare Zodiac tecken Cancer
 • House 5 Leo Constellation Leo se nedan
 • Hus 6 Virgo se vidare Zodiac Virgo
 • Hus 7 Libra Zodiac Libra se nedan
 • House 8 Scorpio se vidare stjärntecknet Skorpionen
 • Hus 9 Sagittarius Constellation Skytten se nedan
 • Hus 10 Zodiac undertecknar Stenbocken se nedan
 • Hus 11 Stjärntecken Vattumannen Vattumannen se nedan
 • 12 Fish House se nedan Constellation Fiskarna

Hus - Betydelse

 • Hus 1: Stigande. Självkännedom. Personliga utseende. Rent uttryck av identiteten. Projektion av ens eget väsen. Presentation till utsidan.
 • House 2: materiella ägodelar. Betong påtaglig nivå. Finance. Intäkter och personliga kapacitet i.z. tillhandahålla försörjning. Utveckla praktiska talanger. Självkänsla.
 • House 3: Kommunicera. Lär. Informationsutbyte. Kontakter. Bröder, systrar. Skol år, Lärorikt. Närmiljö. Kommunikation, transport. Korta resor.
 • House 4: Emotional miljö. Hem-port. Hemtrevlig atmosfär. Privat miljö. Säkerhet. Personlig härkomst. Familjeband. Emotionell identifikation: tillhörighet.
 • House 5: Creative självuttryck, sysselsättningar och kärlek. Bygg självförtroende. Fun. Livslust. Romanser. Erotik. Kärleksaffärer. Barn.
 • Hus 6: Praktisk integration. Dagliga aktiviteter. Life Pursuits. Arbete och arbetsrelationer. Hälsa på den fysiska nivån.
 • Hus 7: Social, intima relationer. Partnerrelationer. Kära ni. Den andra en. Typ partner. Samarbete. Egna relationer beteende. Fiender.
 • House 8: Hidden krafter. Medvetslös. Sexuella relationer, intimitet. Emotionella rädslor, försvar. Skatter. Psykologiska ockulta krafter. Liv och död. Förlust.
 • Hus 9: Känsla av livet. Insight. Filosofi. Religion. Högre utbildning. Andligt inflytande på andra. Ideal. Vidgade vyer: studie reser. Andlighet.
 • Hus 10: Performing. Karriär. Ambition. Status. Rykte. Blivande modern. Struktur ego. Förhållande till gezagshebbers. Social mask.
 • House 11: Social delaktighet. Sociala kontakter och aktiviteter. Social integration skola, sociala kretsar. Vänner, grupper. Ideal, önskningar, förhoppningar, drömmar.
 • Hus 12: Lösning materiella ting. Enhet med kosmos. Inre värld av psyken. Andlig nivå. Karma. Mystisk intresse. Ockult.

Ordlista:
 • Constellation är symboliserar "färg" på din inre upplevelse
 • Hem symboliserar hur denna konstruktion är ute / uttrycks och vilka livssituationer som leder.
 • Varje planet ger en viss stimulans igen. I diagrammet, planeterna tillsammans information om din motivation
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (3)
Härold Wallin
  Like 4   Dislike 1

Wow, visste aldrig Hus i horoskopet kan ge så mycket intressant info, jag inser detta mycket. Nästan mer än en beskrivning av min sol tecken jag någonsin fått från en astrolog.

Ragvald Ekdal
  Like 1   Dislike 0

Kul faktabaserade text! Får jag vet från vilken källa är denna text?

Rufus Skoog
  Like 0   Dislike 0

 din fråga jag upptäcker att källan inte nämns. Jag var under intryck av att det var det dock, i likhet med alla andra astrologi artiklar eller astrologi serie i mitt hand.Deze personen är drift av en astrologi kurs jag någonsin har följt, från: H. van der Velde. Astrologi

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha