Asiatiska Fläkt Hand Shrimp

Det kommer att bli mer och mer räkor på marknaden. De är också bra tillägg till akvariet. Asiatiska Fan Hand räkor är en av det, med separata ben och trevlig beteende, kommer du att ha kul med denna räka.

Asiatiska Fläkt Hand Shrimp

Asian Fan Hand Räkor är också känd under sitt latinska namn: Atyopsis moluccensis. Han är också ibland kallas Moluccan Range Hand räkor. Som namnet antyder är detta räkor hemma i Asien, sker det också i Moluckerna. Namnet Impeller Hand räkor har uppstått eftersom dessa räkor har en sorts paraplyer vid deras fötter. Detta ger dem möjlighet att absorbera mat från rinnande vatten. I akvariet ser du varför hon regelbundet för filtret "fan." Som ett resultat, de plockar också upp mikroorganismer från vattnet.
Andra Exteriört är röd till brun färg, som blir mer intensiv som räkor peeling ofta. Ibland har de en rand på baksidan. Asian Fan Hand räkor kan vara ganska stora, upp till 10 centimeter, så att du kan hålla dem tillsammans med små fiskar, de kommer inte att äta dem. Även unga fiskar lämna dem ifred. På grund av sin storlek, kan du också hålla honom med några större fiskar.
Asiatiska Fan Hand räkor kan vara upp till 8 år gamla. Håll den asiatiska Fan Hand räkor företrädesvis med tre kopior eller ännu fler. De kan bara göra ut, men de är något mer blyg, ibland du inte kommer att se dem visas ett par veckor! Akvariet måste innehålla minst 60 liter vatten.
Asian Fan Hand räkor är inte billig, men i många butiker, varierar priset ofta. Normala priset är ca 8 euro, men det finns även människor som vågar ställa € 15 ... Förutom den asiatiska Fan Hand räkor, också den afrikanska Range Hand Shrimp

Skötsel

Vattenvärden
  • Temperatur: 20 till 28 grader
  • PH: ca 7
  • Gör absolut ett lågt NO2 värde!

Inredning och Plantering
En täckande panelen är absolut nödvändigt, Range Hand räkor är bra klättrare, och kommer inte att misslyckas med att krypa ut ur akvariet. Du kan tänka mig att räkor sedan snabbt torka ut och så småningom dör. En kraftfull filter är ett måste, eftersom de älskar flöde. Plantering fil är mindre viktig, men enligt min mening alltid växter är oumbärliga i Aquara. Hur som helst det förbättrar din kvaliteten på vatten och även det är oftast bättre. Som ett ytterligare problem en träbit och några andra skyddsrum och räkor du blir nöjd.
Näring
Mestadels vegetabiliska livsmedel. De äter inkluderar algtabletten och flingfoder. De äter också frusen mat och andra torrfoder, t.ex. pellets. De äter också sin egen skala som de ruggat. Näringsämnena i gammalt lakan är nödvändiga för att odla en ny, stark rustning. Låt det alltid vara.

Förökning

Avel är mycket svårt att uppnå på detta område Hand räkor. Arten fortplantar endast i bräckt vatten, men i akvarium är misslyckandet hittills reproducera dessa räkor. Hanen kan faktiskt känna igen tjockare frambenen. Hanen har krokar på frambenen, inte den kvinnliga. Vill du ha flera räkor arter? Att kolla in denna bilaga Korset för att se om de korsar varandra.
Det finns också flera andra räkor som är lätta att växa och är lätta att hålla och som också vara mindre, till exempel körsbär räkor eller Crystal Red räkor.
(0)
(0)

Kommentarer - 20

Min hand har intervallet för 2: a gången i ungdomar eller under magen. Hur kan jag se till att de överlever den här gången? Har jag en bevalbak den hänga och mor hålla isär?

Hej, jag hade två asiatiska fan räkor och blå afrikan, spänner räkor fram till idag i mitt akvarium leefden.Ik kom hem idag och till min förvåning de var alla tre overleden.Ze var fortfarande i färg så jag antar att de inte länge tillbaka avlidne zijn.Gister kväll afrikanska Fan räkor var mer aktiv än normalt men annars inget konstigt i hans beteende till bespeuren.Allereerst Jag avfettat tanken i andra avlidna invånare som inte är fallet. Sedan testade jag vattnet. Det finns inga förändringar i vattenvärden även i temperatuur.Dus jag förbryllad att jag kunde behöva lite hjälp på gebruiken.Ik har en juvel trigon 190 akvarium som innehåller fyra japonica garnalen3 ancistrussen vuxna och tre vuxna koekoeksmeervallenIk har fem olika skyddsrum på marken skapas där tre stora och två mer intim och naturligtvis några tunga planten.Dit fil går länge varit bra tillsammans. Har du redan haft en liknande situation eller hört talas om det? Att man dör okej ?? kunde logiskt hända ?? 3 men samtidigt tycker jag mycket speciellt sätt och vill därför tacka den vänliga achterhalen.alvast orsaken, Kevin Klijn

Tack för att tänka och ledsen för det sena svaret. Fortfarande vet precis vad det var, men jag har nu framgångsrikt fyra afrikanska sortiment händer flin. Hela nötkreatur trevligt men jag kan fortfarande se dem så ofta. Många gömställen i synnerhet bin för även de största .Nogmaals tack för ansträngningen!

Vatten var i ordning, råkade jag att kolla några minuter innan showen. De var inte attackerades och sjukdomar hos fisk är särskilt saknas. Kul grej är att vissa fiskar har inga problem. Tack för kommentaren!

Jag hade nyligen köpt tre fläkt handen räkor. Men de var nästa dag redan avliden: S. De hade blivit mycket röd. Kan det vara så att de har varit alltför nära mn lysrör? Jag kan inte tänka på något annat. Jag har en Juwel Rio 180 akvarium.

Jag har nyligen andra hand fläkt räkor flytta fortfarande. han ömsat? eller är det dåligt med honom?

Hej, tack för den tidigare kommentaren. Nu en annan fråga ... kan jag hålla min räka i tanken när jag anti - alger agent tillägga? Om inte, hur länge ska jag hålla honom borta?

Min hand fläkt är en dag sedan ruggat bara han inte äter på hans hud! Ja detta är ett tecken på att det inte går bra med honom om han går på natten på vägen?

Jag har aldrig haft räkor, men jag skulle vilja ha två blå, var kan jag köpa?

Min bruna handwaaiertje har ägg under magen, någon information om vad jag kan göra och att fiskyngel inte äta eller något, eller ska jag bara låta det zn Självklart, om någon skulle vilken information kan vara mycket vara tacksam, hälsningar hennie

Hej, nu hade jag en fråga. Har också två azatische hand fläkt räkor. Nu är min tank full av sniglar som jag vill döda sniglar grejer. Ska jag få min räka på om de kan göra mot det?

Hej Patricia! Vad kul! Håller du bredvid dig räkor är andra fiskar i ditt akvarium? Om så är fallet, då skulle jag verkligen kommit att älska mamman separat. Lycka till!

Hej Kevin, vad gör konstiga och irriterande! Räkor är i allmänhet ganska känslig men tre på en gång är ganska bisarr. Om du inte ser förändringar i vattentemperaturen värden eller jag skulle så snart inte vet.

Hej Ries, då det enda jag kan tänka mig att skillnaden mellan vatten från akvariet butik och ditt vatten var alltför stor. Till exempel kan en helt annan temperatur. Har de inte låta underlätta i ditt vatten? ?

Hej Ries, som verkar osannolika ... ditt vatten parametrar var i gott skick?

Hej Raven, Anti-alger åtgärder är inte skadligt, bara jag kvar alltid lite orolig att något faktiskt händer. Men i grund och botten bara kan!

Hej Raven, kan det ta lite tid innan den äts hud, oroa dig inte!

Jag skulle inte vågar säga, kanske någon annan vet det? Du kan titta på ett akvarium butik inom steg eller titta på internet.

Hennie Hej, Du kanske kan fånga räkor och avskild, men förmodligen överlever några om du bara låta det ha sin gång. Hur som helst bryr skyddsrum, särskilt mossa är verkligen passar för det! Lycka till! Hälsningar, Funky Fish

Hej, Sniglar Stuff inte skadligt för räkor, men jag har själv vågat prova ännu. Jag använder det för delar av grönsaker

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också