Arv inte automatiskt ren familj

Undantagsklausul testamente: du inte vill att din arv går till din son eller dotter, även efter en skilsmässa eller för tidig död ditt barn? Hur kan partner och svärföräldrar utesluta ett arv eller gåva och hur man kan förhindra utestängning via arv går till svärföräldrarna? Vad är lagstadgad roll lagar om arv eller efter en skilsmässa? Alla borde ordna hans arv väl med ett testamente. Om du bestämmer vem någon del av arvet ska gå och vilka dina arvingar, också även i händelse av senare skilsmässa. Huruvida en kommer att göra stor skillnad. Vad gör IRS och vad som kan styras med en undantagsklausul i ett testamente eller donation. Kan en utländsk ärva allt, läs den här. Anti-lag klausul eller klausul anti-dotter så.

Har det inte funnits någon notarie testamente närvarande?

Huvudregeln är att när en person dör testamente lämnar reglerar civillagen rättsligt som arvingarna är. Heir automatiskt make, registrerade partner, föräldrar, mor- och farföräldrar, barn, barnbarn, bröder, systrar, barn till bröder eller systrar och så vidare. Vill du ha det på annat sätt, så ska du ha en vilja som upprättats av notarius publicus. Med en vilja, kan du förhindra senare ärver en märklig om lagarna. Du kan också ordna din arv inte hamna i egendomsgemenskap.

Arv inte automatiskt ren familjerättsliga eller svärdotter till uteslutning från den kalla sidan

En fråga visar regelbundet svärföräldrar, den kalla sidan. Föräldrar kan inte alltid klara väl med svärföräldrar. Om du dör utan en vilja, kommer de lagar som inte direkt ärva, men kan indirekt förvärva en andel av dödsboet. Till exempel när ditt barn är gift i gemenskap av egendom efter din död och det har skett en skilsmässa. Arvet går det gemensamma egendom, såvida inte ditt barn eller dig själv annars reglerar:
  • Ditt barn kan gifta sig inom ramen för ett äktenskapsförord. Så arvet är så bara hans eller hennes ägo och inte i samhället.
  • Själv kan ordna det genom att gå till notarie och ställa din vilja och villkor för ditt arv, kan du dra i får en undantagsklausul. Det är anti-lag klausul eller anti-dotter klausul.

Undantagsklausul kommer, vad är det?

Fler och fler nederländska folket tycks gå till notarie att utesluta lagar arv indirekt genom undantagsklausulerna i sina testamenten. I själva verket korrigerar gräma sig delvis ett eventuellt gifta sig i egendomsgemenskap. Och detta händer så ofta att gå med rätta röstar för att reglera via civillagen utesluter automatiskt indirekt arv till den kalla sidan av familjen, såvida inte motsatsen genom ett testamente avgörs. Det är, om inte nej, snarare än ja inte. Det skulle spara många vägen till notarie och med den ofta höga kostnader för ett testamente. Det är därför hög tid att detta ibland reglerad, där det krävs notarien endast för de verkliga undantag. Och så de fall där det verkligen behövs.

Typer undantagsklausul i ett testamente

Flera former av utanförskap är möjliga. Eftersom det finns inte alltid en standardlösning, kommer jag att nämna några:
  • Du vill arv under äktenskapet förblir privat, inte kommer in i samhället och kan inte användas för affärer.
  • Vill du ha utbyte av egendom: en privata tillgångar ersätts av andra privata tillgångar. Därför är det bra att ha ett separat konto, så att detta följs i tiden.
  • Du vill frukterna av arv, såsom arrendeavgifter och räntor, privat vistelse eller inte.
  • Du vill bestämma var arvegods går, när arvingen själv senare avlider eller en skilsmässa. Detta är en långvarig utslagning.
  • Du vill göra en donation på vissa villkor.
  • Du vill att även efter döden av en son eller dotter, är ditt arv kommer inte till de anhöriga. Detta kräver en analys i två steg, i annat fall arvet går fortfarande till son eller dotter.

Skatteverket och arvsskatt som ska erläggas

Eftersom skatt på arv knackar alltid på arv och arv, är det klokt att veta i förväg där arvingarna kommer att öka. Men ännu viktigare för att avgöra vem som ska ta emot och fundera över hur dina nära och kära det bästa du lämnar. Ja eller nej kommer att uppstå, till exempel. För arvingar, är det också bra att veta att det finns någon anledning att ärva något annat än skuld till ett arv. Du behöver ett arv gillar inte att acceptera, men, men kan också förkasta det eller acceptera fördel.

Familj ren utesluta donation

Också en donation kan du ställa villkor så att dina pengar inte sonen eller dottern kommer att skilsmässa. Du kan återkalla en donation nämligen bevilja ett villkorat och återkallas kallas donation.

Lock

Undantagsklausulen i testamente eller en donation är ett effektivt sätt att avgöra vad som ska hända i framtiden med pengar. Detta tar en god förvaltning av arvinge att följa eller går hela som avsett testatorn eller givare. Låt dig alltid goda råd på dessa punkter.
(0)
(0)

Kommentarer - 9

Är detta en belgisk eller holländsk webbplats? 1. Vad kan göras för att en son eller dotter, bara att ärva, som man och hustru är båda avlidna? Hitta det olämpligt att de kan ärva en naken ägande, om det finns en överlevande, som inte alla har rätt att förfoga över sina varor och pengar hur de vill, även med vruchtgebruikMen har äntligen arbetat för sig själv och för sig gespaard.Ben inte där, att någon annan kommer att köra den med en del dem, som de har gjort något och lämna oss helt lämnat liggen.Wat kan göras åt detta 2?. Kan hända någon ändring av vigselbevis, eller är det något av ett bevis både till notarie? 3. Vad skulle kostnaden bli för notarie? MvgIris

Kära Redaktör, som mina svärföräldrar mig, son i lag, utesluta arv. Vi gifte sig i egendomsgemenskap och har inga barn. Vad händer med den här delen om min fru dör? Är denna del automatiskt till den efterlevande maken, mig, eller i förtid anspråk lagarna?

Hej redaktörer Jag har en fråga, är gift i gemenskap av egendom, men mannen har valt att använda de pengar han har ärvt delvis återbetala lånet. medan det finns en uteslutnings klausul är aktiv. vad som händer när det finns en skilsmässa, är ett hus under värde där mannen fortsätter att leva i. Normalt restvärde av inteckning delas mellan de två parterna och betalat avgående parten till den återstående parten sin andel av restschuld.moet i det här fallet avgår parti bara betala hälften av den utestående skulden eller hon plötsligt har en högre andel betala den återstående skulden eftersom mannen har valt dels att återbetala lån med privata pengar? Tack för alla svar. Rinaldo

Om du vill ha ett arv förblir privat, inte från ett gift par och kan inte användas för verksamhet i samhället. Vem kontrollerar det? Den kalla sidan den andra personen kan kraftigt påverka en mängd olika sätt att pengarna eller egendomen inte kommer in i samhället och så går till de anhöriga. Är det något emot det? Är främst att blockera de lagar som de kan ärva dem. Vridmoment är gift utan äktenskapsförord ​​så med samhället. Kall familj är också kalla familj. Är ett giltigt undantagsklausul i ett testamente, utan notarius publicus, självhandskrivna och lagras hemma?

Håller med läget en gång. Regel enligt lag och utesluter den kalla sidan automatiskt. Om äktenskapet går bra, är normalt son eller dotter och deras partners arv, så att allt går normalt. Det finns problem i äktenskapet, om man är separation, då du som förälder inte vill kalla sidan ärver det.

Kära Iris, 1. Båda. Med tanke på ditt val av ord, jag antar att du vill veta hur detta is.2 regleras i Nederländerna. Om det inte finns någon vilja och det finns en efterlevande make, kommer den efterlevande partnern har tillgång till totalt och barnen har en fordran mot den efterlevande. Om du ställer in ett testamente, kan du ganska mycket justera det som du wilt.3. Äktenskapsförord ​​kan justeras separat från stränga mindre stränga gescheiden.4. De notarie avgifter är gratis och därför är det lämpligt att begära priser i ett antal notarier: Med vänliga hälsningar, Mås

Kära Simon, det beror på den exakta ordalydelsen i undantagsklausulen. Det kan mycket väl vara så att om din fru dör denna del fortfarande går till dig. I många fall ger undantagsklausul endast "skydd" i en skilsmässa och inte vid döden. Speciellt om din fru inte dig testament.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Hej Rinaldo, är i själva verket så att mannen än hans andel av hypotekslån minskar. För banken kommer det ingen roll, men fördelningen av restskuld straks.Met vänliga hälsningar, Mås

Kära Iris, 1. Ett testamente är endast giltigt om upprättas och registreras med en notaris.2. Villkoren i ett testamente måste respekteras. Vid behov kan en gå till domaren stappen.3. Dessutom, författaren till testamentet i sitt testamente indikerar att om villkoren i undantagsbestämmelsen är uppfyllda, men arvet från en annan toekomt.Met Med vänliga hälsningar, Seagull

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också