Art Styles på målningar

Under antiken finns det många målningar målade; tänker till exempel på Caravaggio varje gång en röd duk på hans målningar, smutsiga fötter och röv till betraktaren. Många målningar hänvisar också till mytologin. Vill du lägga en målning på en konststil? Titta längre!

Renaissance

Renässansen, pånyttfödelsen bokstav ?? ??, är en övergångsperiod i Europa mellan medeltiden och Modern Times från 1400 till 1520. Folk upptäckte skönheten i världen och den mänskliga kroppen. Inverkan av kyrkan blev mindre betydelse, vilket gör att man själv kom i förgrunden. Vid målning i renässansen finns det inga cut-off och möta människor i en imaginär triangel eller oval komposition, ofta symmetri syns. Det finns preferens för en skönhetsideal, fridfull uttryck, individualism och arkitektoniska element, vilket gör bakgrunden mycket raffinerade målade. Det finns ett linjärt perspektiv. Även lugn och remiss och idealisering av antiken kännetecknande för målning av renässansen.

Barock

Barock, även kallad ?? oregelbundet formade pärla ??, är en stil period 1600-1720, som flyger från Italien i Europa invaderade. Målningarna från perioden av barock är ofta mycket upptagen och mycket realistisk, med hjälp av en hel del pompa och ståt. Det är handling och målningarna är ofta diagonal och asymmetriska. Folk avbildas ofta med känslor och drama. Det finns en hel del rörelse i och använder sig av mättade färger och ljusa / mörka kontraster för dramatisk effekt. Människorna i målningen är ofta avbildas diagonalt, vilket gör hela målningen är ofta helt full och det finns beskärning synliga. Det används också en mycket djup och ibland finns det till och med porträtt 3D-effekter.

Maner

I maner, det finns preferens för rörliga figurer, de företrädesvis slangliknande figurer, som inte är belägna inom geometriska cirklar, eller fyra hörn, vilket innebär att det finns faktiskt över hela spelfilmen är synlig. Perspektivet motsvarar inte verkligheten, så att vyn är inte naturligt. Människorna i målningen är ofta långsträckta kroppar och relationer som inte är rätt. I manierism är omfattande användning av lätta / mörka kontraster och skarpa och aggressiva färger. Målningen karaktäriseras som över raffinerad.

Rokoko

Till rokoko, en europeisk stil perioden 1720-1760, det finns många mjuka färger, mestadels pastell som används i måleri. Människor är lekfulla, lösa former, elegant och illustreras med glädje. Det finns asymmetri och mycket arbete med ljus och mörker, med starka färgkontraster. Händelserna uttrycks mjukare och gladare än de egentligen är.

Neoklassicismen

Målningen av nyklassicism, en konstnärlig rörelse runt 1750-1825, var ofta något som undertecknar avsiktsförklaring. Coola färger användes och mannen hade den perfekta formen. Vi använde en mycket ljus. Målningarna ger dig en lugn intryck och var historisk karaktär, vilket innebär att konstnären var väl känd under antiken.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha