Aromaterapi under tecknet av Skytten


I en tidigare artikel om astrologi aromaterapi har vi sett hur det kan baseras på riktlinjer för astrologi att få aromterapi rättsmedel som fungerar synergistiskt med karaktärsdrag i skylten. På detta sätt, fördelarna med användningen av eteriska oljor gör det möjligt att uppnå full harmoni med sig själva, vilket naturligtvis ger fördelar för vår psykiska välbefinnande och därmed också den fysiska. De zodiakens tecken uttrycks med speciella karaktärsdrag som svarar positivt på egenskaperna hos de motsvarande aromatiska essenser. Låt oss ta reda på vad är de eteriska oljorna som rekommenderas för stjärntecken Skytten.

Planeten Jupiter, som styr det, ger denna eld tecken egenskaper andliga och intellektuella, djupa värderingar och entusiasm. Häftig och nyfiken, är Skytten prospektering och erövring. Den gränslösa nyfikenhet leder de infödda i tecknet ständigt på jakt efter nya erfarenheter och kunskaper på alla nivåer: kulturella, geografiska och personliga. Skytten är den som alltid söker nya mål att nå. Stor idealist, är i allmänhet mycket tolerant, men självförtroende och medfödda optimism gör det ibland lite "naiv eller arrogant. Älskare av idrott och friluftsliv, infödingarna av skylten tenderar att hålla sig i god form, men ändå oftast misslyckas med att avstå från nöjen god mat.

De eteriska oljorna som rekommenderas för tecknet för Skytten är de som stimulerar andlighet och meditation, såsom myrra och rökelse, som skall användas för miljö diffusion. Ljus smaksatt med dessa essenser kommer att vara det perfekta valet för en stunds meditation. Infödingarna av skylten är särskilt känsliga för störningar som påverkar de nedre extremiteterna; Därför, för att förhindra problem och främja blodcirkulationen i benen, kommer att vara till stor nytta aromamassage med en olja framställd genom tillsats till bäraren essenser som stimulerar blodcirkulationen och delar, såsom kryddnejlika, kamfer, enbär eller timjan. För detta ändamål är det också mycket användbar violett, som skall användas, men i mycket små mängder och för massage kväll. En aromterapi bad beredd med en blandning av 5 droppar eterisk olja av enbär och 3 droppar var och en av essenser av apelsin, citron och cypress, är både avkopplande och uppfriskande, och har viktiga positiva effekter på huden.

(0)
(0)
Nästa artikel Rabatt dödar

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha