Arbetstider VM Kval 2014 Orange

Ingelöf Wahlgren Februari 28, 2016 Sport 17 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
När Nederländerna spelar sina VM-kval och vänliga krukor? Nederländerna har den sista turneringen i EM tre matcher i rad förlorade. I kvalomgångarna, Nederländerna förlorade sista matchen i Sverige. Totalt Orange förlorade därmed fyra matcher i rad. Turkiet kommer också att få från Nederländerna? Turkiet nu åtminstone vet att Nederländerna inte är oövervinnerlig. Det kommer att bli som sällar femte i Sverige, Danmark, Tyskland och Portugal.

Innehåll:

 • Turkiet, alltid knepigt
 • Guus till Huus
 • Louis är det nu?
 • Turkiet tuffaste motståndare
 • Rumänien arg Nederländerna
 • Övnings burkar
 • Schema vänskapsmatcher inför VM 2014
 • Arbetstider VM 2014 kval
 • Uppdatering 16 augusti, 2012
 • Uppdatering 12 sep 2012
 • Uppdatering 14 oktober, 2012
 • Uppdatering 16 OKT 2012
 • Uppdatering 6 FEBRUARI 2013
 • Uppdatering 22 mars 013
 • Uppdatering 26 Mars 2013
 • Uppdatering September 5, 2013
 • Uppdatering September 6, 2013
 • Uppdatering September 11, 2013

Positiv sinnade supporter

Turkiet, alltid knepigt

Orange och Andorra är de enda två västeuropeiska länder i deras kvalificerade pool, Pool D. Nederländerna i kvalgruppen med Turkiet, Ungern, Rumänien, Estland och Andorra. Den första och den sista matchen är Nederländerna Turkiet som en motståndare. Turkiet månen Stars är den svåraste motståndaren i kvalturneringen för VM i Brasilien. Även Nederländerna är för närvarande i en sådan idrotts dip är att du ens att befara att Andorra och Estland Nederländerna kan unna dig några mål.

Guus till Huus

Guus Hiddink fick sparken som tränare på den turkiska landslaget. Efter skam Dick Advocaat som tränare i Ryssland börjar likna Nederländerna inte längre som en ledande fotbollsnation ses av andra länder. Bilden av Nederländerna som en topp land när det gäller fotboll förlorad för alltid. Louis van Gaal, nuvarande tränare för Orange plundrades av Bayern München på grund av nedslående resultat. Hans föregångare Bert van Marwijk har avgick som tränare efter Orange ledde någonsin spelat i värsta EM. Resultatet var förlorat tre gruppmatcher, en dramatisk fullständig flopp.

Louis är det nu?

Van Gaal hade redan varit ett misslyckat förbundskapten för det holländska landslaget. Han hotade i den nya säsongen av 2012 för att bli teknisk chef för Ajax, en klubb i sjukdomskänsla. Lagom KNVB kunde övertala honom att försöka få Orange till Brasilien. Den sista gången han coachade apelsin har inte kvalificerat sig för VM 2002. Han gjorde det för att göra något bra, eller det är avskrivna. Han kan bevisa en gång som inte bygger på slump hans framgångar från det avlägsna förflutna.
Arda Turan, antalet 14 från Turkiet

Turkiet tuffaste motståndare

År 1612 började diplomatiska förbindelser mellan Nederländerna och Turkiet. Under 2012, exakt 400 år senare, kommer Nederländerna spela sin första kvalificerade match för VM 2014 mot Turkiet. Nederländerna spelade bara åtta gånger officiellt mot Turkiet. Därav vann tre gånger, tre gånger spelade samma och förlorade två gånger. Utan guus turkar kommer att ge ett starkt team går. Skyttekung och 12 mål för landslagets Arda Turan. Han spelar för Atletico Madrid, som Emre Belözoğlu som i varv åtta för sitt land. Hamit Altintop har sju till sitt namn och spelar för Real Madrid tillsammans med sin landsman Nuri Şahin som gjorde två i tjänst i sitt land. Spanien är ett favoritland att spela i de turkiska slagklippare. Mehmet Topal kan behöva se fram emot Valencia som arbetsgivare. Spelar också en hel del turkar i Tyskland. Gökhan Töre är fortfarande bara 20, men spelar på HSV. Mehmet Ekici spelar på Werder Bremen. Ytterligare spela de flesta turkiska spelare med Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray och Trabzonspor. De turkiska toppklubbar spelar regelbundet delta i europeiska tävlingar.

Rumänien arg Nederländerna

Innan utarbetandet av schemat Nederländerna var osams med Rumänien. Bert van Marwijk, dåvarande tränare, först var i mars 2013 till spela mot rumäner. Men sedan, är Rumänien i mitten av vintern. Sedan ville van Marwijk spela mot Rumänien i juni 2013 förutsatt att om den nederländska Europamästare vore matchen skulle flyttas på grund av spel Confederations Cup. Detta är turneringen mellan vinnarna i sex kontinenter. Rumänien satte sig på plats. Man kan på allvar ta det fast att Nederländerna skulle bli europeiska mästare? Fifa har äntligen klippa knut och beslutade att datumet matchen äntligen klar med oavgjort. Matchen mot Rumänien kommer att spelas som planerat i mars 2013.

Övnings burkar

Nederländerna kommer att spela en utställning spelet innan kvalturneringen börjar. Det kommer att vara mot Belgien. Derby Nederländerna-Belgien är alltid en fest. Även Nederländerna ofta vanns av Belgien fortfarande ett derby är alltid extra spännande. Kan Red Devils den här gången sluka den holländska Lion? Eller orange vinner igen på sina skor med sina grannar i söder? I november spelar Nederländerna för femtioelfte gången mot Tyskland. Det verkar som masochistisk njutning orange finner att leda dem till slakt från Tyskland. I februari 2013 Nederländerna kommer att spela en uppvisningsmatch mot det italienska landslaget.

Schema vänskapsmatcher inför VM 2014


Arbetstider VM 2014 kval


Orange supportrar

Uppdatering 16 augusti, 2012

Nederländerna flytta efter att bli förödmjukad på EM serien genomgående dålig överlevnad. Den första uppvisningsmatch i Orange förlorade 4-2 till Belgien, ett land som för 10 år inte var närvarande vid en stor turnering. Louis van Gaal förlorar sin första match som tränare. Nederländerna kom tillbaka till 1-2 efter resten hade gått in med en 1-0. På grund av två personliga fouls, Nigel de Jong och Stekelenburg Nederländerna gav två mål borta. Red Devils var mer angelägna och en fjärde mål var oundviklig. Ljuspunkt är att inkräktarna var inte de unga som gjorde avgörande misstag som var gamla, erfarna medarbetare som kan behöva bytas en gång.

Uppdatering 12 sep 2012

Nederländerna har börjat bra i de två första kvalet. Turkiet och Ungern vanns med lätthet, trots Nederländerna söker efter ett nytt lag. Motståndare utmärkte inte annars. Särskilt förekomsten av Ungerns var rent sorgligt. Ändå stilig Louis som med ett ungt lag som har plågats av skador, vann stora segrar.

Uppdatering 14 oktober, 2012

Nederländerna har vunnit Andorra med bara 3-0. Nederländerna mot Rumänien måste visa där de sticker. Nederländerna är ett lag som fortsätter att sjunka eller sannolikt den orange fotboll nation bland världsklass spelare? Till spelarna personligen är det inte; tillhör på klubbnivå till världen. Den stora frågan alla är upptagen eller Louis van Gaal apelsin kan leda till toppen. De tre första kvalet tog det inte klargöra eftersom motståndarna var bland de mindre fotbollsländer. Matchen mot Rumänien är det första mot en verklig motståndare. Nederländerna och Rumänien båda vann sina tre första matcher i sin kvalgrupp.

Uppdatering 16 OKT 2012

Nederländerna är, efter att ha spelat fyra matcher med 12 poäng stolt på toppen i kvalgruppen. Det är Louis lyckats sätta en verklig laget efter några spel. Lens, Martins Indi, Narsingh och Rhen vara mycket stora tillgångar i orange. Rumänien var lika stark i början, men sedan inte kunde få mer bollen bra och framför allt fokuserat på att göra kränkningar. Torje, stjärnspelare från Rumänien tjänat ett rött kort genom att sparka in efter Martins Indi men fick det inte. Denna excitable sedan rätta ändras av den rumänska tränare. Rumänien såg desperat för tändstickor, men det holländska laget de rumänska hetlevrade förblev chefen med tre måls marginal.

Uppdatering 6 FEBRUARI 2013

Nederländerna spelade den 6 februari med en borta skjorta i färgerna av Willem II hemma mot Italien. Holländska laget skapade några attacker men kunde inte göra mål mer än italienarna. Det blev 1-1. Orange aldrig vunnit en uppvisningsmatch i Italien. Louis van Gaal kände hans lag hade spelat bättre än Azurri talet. Italien lyckades rädda det första halvåret fortfarande ingen buckla i ett paket smör Nederländerna, men kunde det inte tillräckligt med nytta. Under andra hälften av italienarna var långsam i loppet vilket resulterade i en equalizer i sista minuten. Orange spelare har ofta svårt att hålla koncentrationen under längre tid än 90 minuter.

Uppdatering 22 mars 013

Nederländerna, efter en svår första halvlek helt enkelt rullade Estland 3-0 och är i gruppen stolt leder med 15 poäng från fem matcher. Feyenoord Janmaat gav hjälpa Van der Vaart som fick 1-0 på sin sko. Nederländerna hade en orolig ögonblick då offside misslyckades; Estland nästan kvittera. Lyckligtvis apelsin skonas denna förlägenhet, men det tyder på att det holländska laget kämpar för att hålla skärpan med 90 minuter. Även obesegrad lätt vinna sin VM-grupp vill inte säga hur bra Nederländerna verkligen är; som endast kommer att ses mot de riktigt stora fotbollsländerna.

Uppdatering 26 Mars 2013

Nederländerna vann 4-0 i Rumänien. Detta är en otvetydig seger. Men är Rumänien egentligen inte en stor fotboll land. Nederländerna behöver inte tro att de är där. Målen från Van der Vaart och Van Persie var världsklass. Så vacker du ser dem ofta. Nederländerna hade tur med det första målet eftersom Jeremy Lens boll fångas i en farlig spelsituation. Många domare hade visslade och straffade honom med gult, vilket bevisade eldbrand Lens hade inte gjort bra. Utan lycka Nederländerna kunde ha pratat mer svårt eftersom det i onödan gav bort en hel del möjligheter i första halvlek, trots Nederländerna var överlägset det bättre laget. Van Gaal kände efter matchen, ett nytt ord om det här kortare tid orange: "nonchalantheid". Det rätta ordet is'nonchalance ". Nederländerna fick under andra halvåret straff som kyler användes av van Persie. I slutet av tävlingen tog ersätta Maher med en underbar skott på mål. Djurhållaren kan bara stoppa bollen, men han föll vid foten av den lyckliga Lens 4-0 kunde helt enkelt skriva.

Uppdatering September 5, 2013

Nederländerna är femte på FIFA världsrankingen och 85. Estland. Det borde vara en barnlek för Nederländerna. I den första konfrontationen inte görs i första halvlek. Estland fick också möjligheter som en högkvalitativ fotboll land som Nederländerna faktiskt inte skulle tillåta mot fotbolls dvärg Estland. Förhoppningsvis är det nu smidigare för om Estland får ibland kan vara en varm sommarkväll på Östersjön norra kust.

Uppdatering September 6, 2013

Nederländerna har i en dramatisk dåligt spelade spelet bara begränsa skadorna i Estland till 2-2. De visste bara två minuter efter starten och två minuter före slutet av spelet för att göra mål. Däremellan var en dramatisk nedgång. Van Persie försökte i den sjätte minuten estniska målvakt genom att spela benen men hade bollen bättre kunna ramma in i den. Denna internationella stjärnspelare visar improduktiva till orange. Han skulle vara mer värdefullt i Nederländerna när han vikta gem. Robben lyckades göra mål genom att vrida inåt och scoring med vänster. Tyvärr, hans enda trick. Sneyder blinkte i fantastiska pass, även om vissa gick till festen och han missade tre färdigt tillfälle. Lens inte slå en boll väl; det såg ut som om han sökte sin lins. Form kom i den 85: e minuten av matchen i form. Schaars var förmodligen den bästa apelsin spelare men han var bara glest på bollen. Stefan de Vrij spelas enligt alla experter en bra spel, förutom att han var ansvarig för det första målet. Martins Indi gjorde en position misstag som Estland kunde gör det andra målet. Sedan han brutalt attackerade Estlands målvakt som han verkligen förtjänade rött men endast gul. Den enda holländaren som var positivt om spelet, tränare van Gaal sannolikt alltid som något dåligt hände skrev så att han inte märkt de negativa sidorna. Vänta tills du ser videon tillbaka, Louis. Nederländerna spelas som en gammal tidning och hör inte hemma i en stor turnering. I kvalificeringsgrupp av de värsta fotbollsnationer i Europa, de är först. Vid VM 2014, är de hårda straff, om de så fortsätt att mullra på.

Uppdatering September 11, 2013

Nederländerna vann 2-0 mot Andorra. Det var det bästa resultatet någonsin av Andorra mot ett lag från toppen 10 av FIFA världsranking. Nederländerna spelade så dåligt att det är bortkastat arbete bortom ord för att göra smutsiga.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha