Arbete och skyddslagen

I väntan på införandet av arbetsförmågan Act 2013, kommer lagen att arbeta och stöd som redan förändrats betydligt under 2012. Det kommer att finnas nya regler för personer som ansöker om socialbidrag, men också för människor som redan har en social trygghetsförmån.

Avskaffande av att investera i Unga lagen

Det går per den 1 januari 2012 i WWB. Ungdomar som erbjuder arbete baserat på WE som körs i 2012, mycket väl kan avsluta det. Det kommer att bli en rehabiliteringsanläggning för WWB. Utdelning från hösten 2012 enligt reglerna för WWB.

Ungdomar som söker stöd måste första fyra veckorna söker arbete

Ungdomar mellan 18 och 27 kan endast ansöka om socialbidrag efter att de har aktivt sökt fyra veckor att arbeta. Denna sökning Fristen börjar löpa den dag då rapporten från CWI. Från juli 2012 ungdomar bör också undersöka möjligheterna till utbildning.

Införandet av familjeförmån

Från och med januari 2012, den så kallade familjebidrag ?? ?? presenterad. En välfärd för hela familjen. Du måste ansöka om denna fördel om familjen och inkomsterna för alla familjemedlemmar räknas. En familj kan bestå av: partners, mindre och vuxna barn, vuxna partners, vuxna barn, föräldrar. Därtill skall förbli undantag, såsom en förälder, barn eller syskon som måste vårdas. Dessa applikationer kan begära sin egen välfärd. Han eller hon måste då uppfylla olika villkor. Efter beslut av kommunen. För familjer på 31 December, 2011 fått flera sociala förmåner, en övergångsperiod till den 1 juli 2012.

Införande av inkomsttestet för hela familjen

Från och med 2012 anser att inkomsten för alla familjemedlemmar räknas för välfärden. Detta finns några undantag, inklusive resultat från en Wajong nytta och intäkter från elev hemmaboende barn i åldern 18 år eller äldre för att en viss maximal.

Kommunerna kan begära ett bidrag för stöd

Kommunerna kan vara en ersättning önskan människor på välfärd. Denna kan bestå av obetalda aktiviteter som är till nytta för samhället. Här finns ett antal villkor, men inom kommunerna kan själva bestämma vilka gör upp arbetet.

Strängare krav på bosättning utomlands

Det finns effektiva från 2012 strängare krav på bosättning utomlands. Människor upp till 65 år på högsta välfärd fyra veckor per år utomlands. För över 65 med en extra inkomst bestämmelse som tretton veckor per år.

Intäkter specialarrangemang

För vissa särskilda bestämmelserna från 2012, en inkomst på 110% av socialbidrag. Högre får inte sänka den. De relevanta reglerna är: långsiktig ersättning, särskilt stöd till särskilda grupper, kollektiv ytterligare sjukvårdsförsäkringar till kommuner plus ett bidrag till premiekostnader, Citypass och olika sociokulturella bekvämligheter området. För befintliga fall omfattas av övergångsbestämmelser. 110% av inkomstgränsen gäller inte enskilda särskilt stöd.

Striktare Befrielse att söka ensamstående föräldrar

År 2012, för att strängare krav för ensamstående föräldrar erhålla ett undantag från skyldigheten att söka arbete. Du måste ansöka om dispens sig i samhället och uppfylla följande villkor: ensamstående äldre, 27 år eller äldre, yngsta barn under fem år, helt ta hand om detta barn. Undantaget gäller från 2012 till fem år. Kommunen, tillsammans med den berörda personen en handlingsplan som syftar till att öka sysselsättningsmöjligheter och kommer att granska den regelbundet.

Nytt system frigör inkomster ensamstående föräldrar

Ensamstående föräldrar på välfärd och en deltidsjobb får behålla 12,5% av sin inkomst i upp till 30 månader i följd, med ett maximalt belopp på ?? 120, - per månad. För att göra detta kan kräva ett antal villkor. Dessutom, från 2012 skattelättnader från skattemyndigheterna har dragits av från ersättningen.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha