Arbeta med blommor och växter

Blommor ger en sommar känsla. Och för att bevara det, man kan plocka blommor och torkning. Då kan man göra stora saker med det, såsom att göra kort eller brevpapper, scrapbooking runda semester bilder, göra målningar och dekorera lådor. Även lufttorkade kronblad är användbara, men du har dem tillbaka in först fukta med ånga.

Plockning

Tänk på att om du plocka blommor, måste du alltid något bijhebben att stickande i dem omedelbart. Detta kan vara en bok eller en speciell växtpress. Du kan också stickande blommorna i en plastpåse hemma och de fortfarande sätta kort i vatten före torkning, men omedelbart process ger fortfarande de bästa resultaten. Ta dem eftersom det, då de ofta vissna innan du kommer hem med. I så fall väljer de bästa blommorna i slutet av din promenad. Blommor du välja den bästa tidigt på morgonen, men se till att inget regn eller dagg hänger upp. Också alltid blommor eller växter efter för att se om det finns några hål i sniglar eller andra insekter. Sin att plocka dem om du då ändå kasta.
Är du på semester och se vackra blommor, kom ihåg att vissa arter är skyddade och får inte plockas. Också titta på giftiga växter och blommor.
Är du en lekman, kan du gå ditt bästa för att forskning på området eller i din egen trädgård. Enkla blommor och blad har också leverera vackra scener och kan bearbetas enkelt. Exempel är prästkragar, blad av hortensior, röda löv på hösten, gul bok löv, etc. Glöm inte det gröna! Gräs, ormbunkar, sugrör, grenade bladen etc. också ger utmärkta resultat, antingen ensamma eller i en komposition.

Torkning och lagring av blommor, blad och växter

Det enklaste sättet är att köpa en speciell växtpress. Men du kan göra dem själv. Till exempel, helt enkelt genom att ta två tjocka bitar av kartong och låg i mellan läskpapper eller tidningspapper. Du kan alla hålla ihop med snöre, gummiband eller twist nötter. Du kan göra det hemma mellan en telefon, en annan stor bok, tidning, silkespapper ... och sedan något tungt att sätta sådana böcker eller tegel. Materialet bör under alla omständigheter vara högabsorberande, så ingen glättat journalpapper eller löv. Du kan också gå och köpa speciella filterpapper i hobbybutik. Notera att, filterpapperet måste ligga på båda sidorna av det föremål som skall torkas.
Stryk böjda kronblad så platt hand. Var noga med att inte skada juice som släpps på bladen kommer bruna fläckar. Placera blommorna och stjälkarna redan torkas i rätt form när de är mycket sköra och kan inte flyttas.
Ljus och luft kan påverka färgen på tork blommor och växter, så täcker allt väl. Hur långa blommor och växter måste torkas, beroende på art. Kontrollera regelbundet meddelandet.
Lagra de torkade blommor och växter kan hända mellan gamla tidningar eller i en telefonbok. Lätt tryck inställning och mestadels torrt!

Och sedan ... att arbeta!

Använda som bas för kompositionen bästa pastellfärger, ger bäst effekt. Även mörka färger kan användas för lätta blommor, men då de inte är genomskinlig. Ställ en komposition tillsammans, var försiktig när du flyttar: torkade blommor är mycket bräcklig. Man kan utgå från gräs, gröna blad eller gul hö där och sedan färgade blommor på pinne, eller så kan du arbeta med blommor i olika nyanser av en färg och sedan en sorts gör den siffran. Möjligheterna är obegränsade.
Använd lim som drar inga sladdar och som är flytande. Använd inte för mycket lim, ta det med en tandpetare eller trästicka. I hobby finns butiker också lim pennor till salu, som man kan arbeta extremt noggrann. Se till att inget lim ligger under blommor / växter. När du arbetar i lager, först det undre skiktet limning, sedan fortsätta ner werken.Is sammansättning, sätta något tungt på där en natt, så att allt kommer att ligga ganska platt.
Blommor och växter under helgdagar utläsa kan också bidra till att försköna fotoalbum. Om du gör bara förutom bilderna opkleeft, kan de skadas. Det är därför bättre att klistra dem på papper och laminering. Så de är skyddade och det kommer att pågå i flera år! Du kan också göra dem ett försprång på vissa sidor i albumet.

Finishen

Handlar det om biljetter, då kan du göra en lista om sammansättningen, eller rektangulära, så smal som möjligt för ett bra resultat, antingen ovala eller runda passepartout. Du kan också använda blommor för att skapa en ram. Eller att göra en trevlig mini-bukett i ett snitt vas eller burk.
Om du gör brevpapper, men befarar att det kommer att skadas genom in och ut ur omslaget, då kan du göra en kopia av den och använda den kopia för att skriva på eller runt skapelsen. På så sätt kan du även skapa bakgrundsdokument. Genom att kopiera mörkare eller ljusare kan du göra olika varianter av papper.
Man kan med den fina sammansättningen göra ett bokmärke som kan vara mjuk så att blommorna inte är skadade. Tänk också tabletter. Dessa kan göras på samma sätt också.
Av en större sammansättning kan göra en målning som du kan göra för att rama in och hänga på väggen. Små gratulationskort kan ramas in och hängas väl.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha