Applikation Fråga ?? Var står ni i fem år?

Lizetta Fronberg April 24, 2016 Miscellanea 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
En anställningsintervju kan du förbereda sig för en del. De flesta HR personal och arbetsgivare är inte original i att ställa frågor. De standardfrågor som används i nästan alla intervjuer framöver, kan du förbereda. Åtta av de tio frågor du kan tänka dig i förväg. Du skulle vara klokt att få mycket information om företaget och be vanliga frågor för att förbereda sig ordentligt.
Intervjun börjar med frågan ?? Berätta något om dig själv ??. Detta är frågan om var samtalet kommer tillsammans pågår. Genom att framställa de frågor du snabbare och mer självsäker svara på frågor om din samtalspartner. När du har gett goda svar för dina känslor, kommer du att känna dig mer säker och du bättre komma till höger i samtalet.

Varför de frågar en fråga om situationen i fem år?

Intervjuaren försöker ta reda på vad dina ambitioner. Om du svarat att du vill så fort som möjligt att odla en ledande position, betyder det att du är ambitiös. Å andra sidan, kan svaret utläsas ur oavsett om du är rätt person på rätt plats. Om det inte finns någon möjlighet att växa till en ledande position, kan du också vara alltför ambitiöst för funktionen. Om du tillåter varumärken tänker inte långt före svaret kan också arbeta i din nackdel.

Vad är det bästa svaret på frågan: Var står du om fem år?

Det bästa svaret beror på funktionen. En välutbildad på en MBO-funktion tillämpar skulle vara klokt att låta på att vara nöjd med de föreslagna tullarna. Du kan t.ex. ange att du tycker är mer viktigt att du har ett jobb där du känner dig bekväm i. När en ansökan om ställning som är ovanför din nivå, ska du bara ange att du är ambitiös och ivriga att lära.

Värsta svar

Det värsta Svaret är: Jag vet inte ?? ??. Du bättre att välja en riktning. Också ett undvikande svar bör hindra du ser. Du bör förmedla att du vet vad du vill. Genom att ange att du inte vet, du säger att du är likgiltiga. Du sätter dig ner som en oegennyttig typ. Uppenbarligen ser en arbetsgivare som föredrar att inte anställda.

Ytterligare tillväxt i funktionen

I många fall är det bästa svaret fokuserad på jobbet som erbjuds. Sträva efter en position som en senior biträdande jurist. Arbetsgivaren är villiga att investera tid i dessa anställda. Svaret du ger är faktiskt att du inte ser funktionen som en tillfällig funktion. Arbetsgivaren måste investera mycket tid och pengar. En anställd som vill lämna på egen hand inom några år tillbaka erbjuder företaget ingen säkerhet.

Till slut vill jag starta eget

Många anställda har ambitionen att någonsin sätta på något för sig själva. Denna typ av mål som du inte nämna bättre i intervjun. En arbetsgivare naturligtvis inte behöver leda en konkurrent. Detsamma gäller ambitionen att dig att låta skolor. Sådana ambitioner, måste du hålla för dig. Detta kan vara en anledning att inte ta dig till funktionen.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha