Applicera ögonskugga: 5 tips för nybörjare

Ögonskugga är en bra produkt. Men för att vara ärlig: Applicera ögonskugga är inte så enkelt. När jag först sätta i ögonskugga, var jag övertygad om att det skulle se underbart ... Precis som jag hade sett på TV med någon. När jag slutresultatet tittade i spegeln, tyvärr var jag tvungen att konstatera att jag hade skapat den perfekta leta efter mig i Carnival klä ut sig till pandor ... Bara att gå ut på detta sätt inte var ett alternativ. Applicera ögonskugga kan med rätta kallas en färdighet som du måste behärska genom att öva. I den här artikeln, att fem ögonskugga tips för nybörjare hjälpa dig att komma igång med förvärvet av ögonskugga. Du kan också under några YouTube-videor där du kan se exakt hur andra får ögonskugga.

1. Använd en primer / bas

När jag först gav ögonskugga, gnuggade jag mina ögon bara glad full av lila och jag tänkte, voila. Inte så. Det är bättre att först applicera en primer dvs ögonskuggsbas innan pågår med färg. Genom denna primer förblir din ögonskugga är en hel del bättre och du kan också blanda färger lättare på ögonlocket.

2. Välj rätt färg ögonskugga

Att skapa ett vackert utseende med ögonskugga, är det mycket viktigt att välja rätt färg ... Speciellt om du precis har börjat med ögonskugga. Börja helst inte direkt med brunt eller svart ögonskugga, eftersom det faller enormt. Anger ögonskugga bara inte helt proportionell eller på rätt plats, kommer du se att med mörk ögonskugga så extra bra. Tips: Försök att starta en gång en ögonskugga färg som motsvarar en ljusare nyans av din ögonfärg. Anta att du har blå ögon, prova några ljusblå ögonskugga. Kommer du att dina ögon kommer att se ännu blåare. Ögonskuggor precis motsatt färg på din ögonfärg, för övrigt också skapar en mycket trevlig effekt, men det är mer avancerad. Läs hela artikeln makeup färg vs färg för att bestämma vilka färger passar din hud.

3. Använd flera färger

Ögonskugga är ofta en hel del bättre om du har två eller flera färger ögonskugga blandas med varandra. Tips: Att träna du kan mycket väl använda en ljusare och mörkare version av samma färg. Till exempel, ljusgrå och mörkgrå. Applicera den ljusaste färgen på insidan av ögonlocken och använda den mörkaste färgen på utsidan. Använd sedan en grov borste för att blanda färger tillsammans.

4. Köp en bra ögonskugga

Du kan verkligen inte omedelbart köpa en oogschaduwset av minst 50 euro, men du kommer att tycka att alla billiga ögonskugga bleknar oftast mycket snabbt. Slöseri med pengar och arbete så. En något dyrare ögonskugga håller längre sitta och ha en djupare färg. Du kommer därför får oproportionerligt mer för pengarna. Billiga ögonskugga annars vara perfekt för nybörjare att öva.

5. Se hur andra får ögonskugga

Naturligtvis kan du lära dig en hel del från andra när det gäller att tillämpa ögonskugga. Du kan först ordentlig titt på hur ögonskugga ser på andra. Om skuggan exakt? Vilka färger används? Och så vidare. Klicka här för att se bilder ögonskugga via Google Images. Youtube finns också gott om tutorials och instruktionsfilmer för att tillämpa ögonskugga. Här är några.

^ Detta är Mascha van Beautygloss.nl. Hennes blogg är ett måste och är fylld med skönhet tips.

Ytterligare tips för att tillämpa ögonskugga?

Tycker du att det är svårt att göra ögonskugga? Eller du kan ha ytterligare tips för att göra det lättare för andra? Låt mig veta nedan!

(0)
(0)

Kommentarer - 4

God morgon, har du ett bra tips att göra härliga två olika ögonlock? Min vänstra ögonlock när jag var lite sömn eller någon annan orsak fetare än mig rätt ögonlock. Hur kan jag göra med mig vacker ögonskugga utan att vara alltför uppenbar? Jag själv bruna ögon.

Mycket bra att veta, men var ska man köpa det där först?

Google går bara "Eye Primer" eller "Eyeshadow Primer" ...

Hitta tipsen mycket användbar, kanske för att arbeta i framtiden i kosmetika industrin. Vill du veta mer om stiftelsen och concealers och rodnar. Se tipsen ivrigt framåt !!! Tack på förhand.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också