Apple: friska + mycket bra om du vill gå ner i vikt

Ibland är de enklaste sakerna i livet är viktigare än man kan tro vid första anblicken. Apple faktiskt är också i denna kategori. Medan många människor tror att särskilt de mer exotiska och dyra typer av grönsaker är mycket frisk, är äpple en lika bra källa av vitaminer, fibrer, enzymer, antioxidanter och fytonäringsämnen som är bra för dig.

Även om du vill gå ner i vikt, är äpplet ett utmärkt val. Ett äpple ger ca 60 kalorier, men ännu viktigare, massor av bra kolhydrater fibrer. Detta innebär att du inte lätt att fett kommer att vara, eftersom fibrerna förhindrar din kroppen lagrar socker som fett. Och som med bananer är fallet, du får långvarig energi äpplen ...

Apple under bantning

Men som med allt: för mycket är aldrig bra. Vissa varianter av den berömda "apple diet" är därför inte en bra idé ... eftersom medan du äter så många äpplen som din kropp kommer att lagra överskottet frukt socker ensidig verkligen som kroppen fettreserver.

Det finns också ett äpple diet där du äter ett äpple innan var och en av dina måltider, för att säkerställa, så se till att du äter mindre under måltiden. Äpplet kost är av fin kvalitet och i teorin kan mycket väl vara effektiv i viktminskning och viktminskning. Bara ett äpple innan varje större måltid, så tre äpplen per dag. Enkelt, men potentiellt mycket effektivt. Även om det naturligtvis finns det också något som talar för sort!

Varför Apple är hälsosamt

Här är några positiva hälsoeffekter som sammanfattar varför Apple är så hälsosamt:

 • Ett äpple innehåller 10% av den dagliga rekommenderade mängden kostfiber; som vi observerade i genomsnitt i Nederländerna äta för lite fibrer är ett bra komplement. Fibrer säkerställa en god ämnesomsättning och förhindra ett antal cancerformer.
 • I äpplen är pektin; Pektin har en renande och avgiftande effekt och ser till att tungmetaller som bly och kvicksilver tas bort från din kropp.
 • Äpplen innehåller både lösliga och olösliga fibrer; Detta innebär att du kommer att sänkas LDL-kolesterol.
 • Äta äpplen under graviditeten minskar risken för astma hos barn avsevärt; Detta framgår av en färsk studie om effekterna av äpplen. Detsamma gäller för att äta äpplen av små barn.
 • Ett äpple ger C-vitamin och antioxidanter. Om du också äta huden, får du många hälsosamma ämnen i som hjälper ditt immunsystem att fungera optimalt mot vissa sjukdomar. .

Som ni kan se äpplen mycket frisk, trots att de är relativt billiga. Om till exempel en eller två äpplen en timme innan du äter sova, undvika du cravings av ohälsosamma saker.

Mer om äpplen

 • Appel: wegnemer eller orsaken till hunger?
 • Är ett äpple frisk? 5 fakta om äpplen
 • Apple & Diet äpplen för att hjälpa till med viktminskning
 • Fruktjuice tjocknar; så juice är ohälsosamt?
 • Äppelcidervinäger: du kan gå ner i vikt med äpple vinäger bas?
 • Äppelcidervinäger och viktminskning: effekten av kolesterol kapslar +
 • site Dieter Lista: Bional Apple Slim
 • site Dieter Lista: Riemini Appelazijn Bantning Kapslar
 • Recept för bakade kanel äpplen med nötter
 • Somrig recept för Apple spenatsallad

Slutligen

Äpplen skulle inte bara eliminera hunger tack vare de många fibrer, men kan också orsaka hunger av syresammansättningen. Forskning visar X 'aptitnedsättande "och forskning visar Y' aptit stimulerande" Yttrandena på den berömda äpplet därför fortfarande ganska splittrade.

Även om närings- och nyttiga näringsämnen i äpplen är inte alla håller med. Så man alltid säger ofta att äpplen är inte så näringsrik som man tidigare trott och sagt. Tja, äta enstaka äpple för vitaminer, fibrer och antioxidanter, som fortfarande är bättre än en påse droppe, som består av tomma kalorier ...

Vad tycker du om äpplen? Bra eller dåligt för att förlora vikt? Äta eller inte äta under en kalorifattig kost? Hongerstillend eller aptitretande? Dela dina åsikter nedan och slutsatser på äpplen och gå ner i vikt! Äpplen är läcker! Åh kära, lycka till! Xa din klasskamrat.

(0)
(0)

Kommentarer - 32

Jag är mycket ledsen att jag inte kan äta äpplen eftersom jag är allergisk mot björkpollen. Det är inte heller sant att jag när jag äpplen jag äter står fullt allergi, men jag märker att när jag äter äpplen, jag får min livlösa och trötta känsla och lätta allergiska reaktioner som halsont ... Det är därför jag försöker äpplen och juice med äpplen så undvika mycket som möjligt, men ibland jag dricker ibland juice varhelst äpplen sitta i. Jag skulle nu bättre äpplen undvikas helt eftersom det kan vara möjligt sämre resultat på lång sikt om jag skulle göra det ibland äta något baserat på äpplen?

Tills det finns en faktisk äpple allergi är etablerad, är detta verkligen en chansning ... Min fru var testas för födoämnesallergier sista är genom ett hudtest på hudläkare och de visar ganska allergiska mot äpplen. Inom 15 minuter har du nästan 100% säkerhet om du är allergisk mot äpplen.

Äpplen, lovely! Nästan varje dag en ... Kul att se hur väl de är inte för dig. Mina barn inte kommer att få astma. 😛 Marielle, jag läste nyligen att Santana äpplen mindre orsaka allergiska reaktioner hos ca 75% av befolkningen. Kanske värt ett försök?

Hej Marielle, En är att förfina processen äpplena mot olika typer av allergier. Hör gärna av dig med Nursery Fleuren. Kanske har de redan något om de kan göra något med det i framtiden.

Förra sommaren jag åt riktigt för många äpplen. Det fanns en påse med äpplen per dag genom. 😳 Ibland även något mer. Jag är verkligen ett äpple missfoster. Datorn jag äter alltid äpplen. Jag kan då koncentrera sig bättre ... lite för mycket tror jag. Det är också lite dåligt för tänderna, du får för mycket syra på tänderna, gör dina tänder inte få mycket tid att återhämta sig.

Jag äter ibland mer än sex äpplen om dagen är inget fel med det. Är väldigt hälsosamt! Och läckra. Och naturligtvis måste du också äta andra saker och inte bara äpplen ... och skit är skrivet om vissa kvinnliga kroppsdelar ... barnslig säga!

De ribalden kommentarer har tagits bort; Tack för varningen!

Jag äter tre äpplen om dagen. Men inte hur du äter dem. Jag smetar choklad på det, det är bara bra!

Jag äter på morgonen till 07.30 en sandwich med kalkon och gå till skolan. Under eftermiddagen, jag äter ingenting. Då är jag till 04u20 hem, spred jag en smörgås eller 4. Sedan går jag till gymmet en timme varje dag. Efter fitness jag äta kvällsmat igen, men är det vad jag gör? Jag vill också gå ner i vikt och vara lite bred.

Bästa Appelke, Vad du gör är inte riktigt frisk. Det är bättre att äta något varannan timme och sedan, naturligtvis ingen godis. Men till exempel en smörgås med mager fyllning. Eller en banan när du börjar träna. Nu måste du sitta alldeles för mycket tid mellan dig och dina fyra frukost smörgåsar sent på eftermiddagen. Titta på internet allt du behöver / kan äta om du tränar varje dag och vill vara bredare.

Du kan också äta äpplen innan läggdags? Äppelskivor med ananas mix ... Förra gången jag bara ananas innan läggdags, äta därifrån ... Men nu läste jag att äpplen är också bra för viktminskning, så.

Äpplen är bra att hålla ditt kolesterol och triglycerider och hur många dagar tar det att fungera? Jag dricker så även om niomånaders ingen alkohol. Och så äter två äpplen med skal en dag ...

Oj, det är sju äpplen IDD en hel del. Jag sitter vid 4 ... haha! Jag tyckte det var redan mycket. Men de är IDD trevligt va?! Våra barn äter dem för mycket. 😀

Jag älskar äpplen! Tyvärr jag äter för mycket. 😥 Om 6/7 en dag ...

Mitt namn är Sunita. Hur mår du? Jag vill veta mer om dem äpplen. Är de verkligen bra för viktminskning och en del för äpplen? Jag vill gå ner i vikt, men vad ska jag göra? Bye .........

Varför skulle det vara för mycket, 7 äpplen om dagen?

Jag tror att en oskalade apple före måltid är bra, så om en 2-3 per dag.

Ett äpple aldrig göra det till en fullständig varm måltid. Vad du kan göra är att ta en liten bit av en varm måltid med kött, och en annan äpple. Men bara tre äpplen om dagen du blir mycket svag och kan göra lite.

Tja, jag vågar de brukar ta någon äpple. Jag tror jag börjar bli fett. Patetiskt va? Men nu har jag äter ett äpple om dagen. Särskilt den röda är läckra!

De kommentarer som skrivs här är allt annat än vänlig och ganska oförskämd, lite respekt för kvinnor vänta

Jag städade upp i röran. Tack för din kommentar.

Jag äter två äpplen om dagen, oskalade. Det hjälper sätta min triglyceridnivåer. Jag dricker ens nio månader, ingen alkohol.

Man, äpplen är bara super! låg i kalorier, rik på vitaminer etc. Perfekt för en bra kost.

Jag äter bara äpplen på sommaren eftersom jag tror att de är de bästa. Och på vintern jag äter mandariner. 😳

Kom ihåg att konsumera massor av äpplen är förödande för dina tänder. Fruktsyror de innehåller kan påverka tandemaljen. Gör det inte! Jag äter en om dagen, mer än tillräckligt när du också konsumera en banan eller kiwi. Har du även som lite variation!

När du äpple ophebt även skölja munnen med vatten. Tips på min tandläkare, något naturliga balansen av en chans eller så ...

När på natten jag vaknar, vilket ofta händer, jag äter bara ett par bitar av Jonagold. Då ska jag sova i den igen. Ingen helhet, då du för mycket tid och väcka dig. I andra äpplen eller annan frukt jag har denna effekt är mycket mindre. Redan driver en halv banan för ibland. Och Goudrenet är inte så illa. För tänderna är naturligtvis mindre!

Jag äter ungefär fyra äpplen om dagen haha. Är de friskare än grönt? Jag brukar äta Elstar.

Också läckra: äpple klimp. Skalade kärn äpple med kanel strö. Täck med folie mikrovågsugn och sedan 2,5 minuter i mikrovågsugn. Servera med lite vaniljsås Optimel. Delicious!

På inrådan började idag med en "Apple dag. Jag kan bara äta grönt Granny Smiths. De ser till att du har rengjort tarmar. Det är också klokt. Jag har varit ganska på toaletten.

Doe är normalt barn! Äpplen är boulder väldigt hälsosamt!

Tack för tipsen! Jag gör därför en skoluppsats om äpplen.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också