Användbara resurser och tips för trädgården

Tips för trädgården. För att upprätthålla en vacker trädgård och väl ibland inte ens behöver mycket. Med små saker de vackra växter kan uppstå och hanteras med mycket enkla åtgärder, stora verk. Växter kan lätt skyddas mot frost, rosor är vackra med ett bananskal. Dessa är bara enkla trädgårdsarbete tips men de fungerar mycket bra. Några tips för trädgården i rad.

Skydda växter från frost

Unga plantor skyddar mot den första frosten kan vara mycket lätt. Föreläggas att en liter vatten en tesked av alkohol och en sked glycerin. Gör denna blandning i en ren sprayflaska. Spraya de unga plantorna med blandningen och de är skyddade från frost.

Fångst tvestjärtar

Att fånga dessa konstiga lång inställsam djur tar inte mycket. Ta en kastrull och lägg i det mycket halm. Stäng den med ett rutnät och vrid potten. ?? På natten, hänga upp potten, lite ovanför marken säkerställer att samla alla tvestjärtar i potten. Då kan de mycket väl tjäna som bladlöss catcher. Nära en anläggning med dessa skadedjur tvestjärtar fånga dem och äta dem med hud och hår.

Odla vackra kronärtskockor

Som bred och så köttig kronärtskockor kommer att växa, kan detta lätt ändra inställningar. Om en ung kronärtskocka en match det måste införas genom stammen. Detta måste vara direkt under kronärtskocka själv. I stället för en lång kopia skapar på detta sätt en bred, köttiga frukter.

Färgade rosor av banan

I bananskal är mycket kväve, järn och magnesium. Vem vill vackra rosor med massor av färg begrava skalen på basen av rosenbuskar.

Sniglar hus jaga

För att bli av med sniglar hem, är det tillräckligt att lösa upp 100 g kopparsulfat i 10 liter vatten. Vem växterna besprutas varje kväll med blandningen kan vara säker på att det inte finns någon slagg som hittas. Tre dagar före skörd eller slutar spruta. Grönsakerna också mycket bra tvättning för att avlägsna koppar.

Enkelt avlägsnande grenar

Vid slutet av sommaren, många växter måste beskäras. Det ger en hel del avfall och det är ibland inte lätt att få allt tillbaka tillsammans. Men det finns en lösning: ta ett gammalt lakan och placera den under anläggningen som ska beskäras. När jobbet är gjort, har tältduken vid de fyra hörnen som fångas tillsammans och töms i avfallsbehållaren ekologiskt.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha