Antroposofisk medicin

För att förstå vad antroposofisk medicin, behöver vi lära känna Rudolf Steiner. Enligt antroposofin sjukdomen är en störning mellan två jämvikter. I antroposofisk medicin, finns det tre behandlingsmetoder. I Nederländerna finns det ett antal antroposofiska läkare.

Rudolf Steiner

För att förstå vad antroposofisk medicin, behöver vi lära känna Rudolf Steiner. Rudolf bodde i Österrike och föddes 1861. Vid 14 års ålder var han redan mycket intresserad av matematik. Han studerade i Wien och specialiserat sig på fysik, kemi och matematik. Senare gick han arbeta på Goethe Arkivet. Han studerade metoder för Goethe. Goethe hade ett antal vetenskapliga böcker till hans namn. Rudolf börjar föreläsa om problemen mellan den mänskliga viljan och vet människan. År 1912 kallar han sin undervisning antroposofin.

Antroposofisk medicin

Enligt antroposofin sjukdomen är en störning mellan två jämvikter:
  • Nerv sensoriska system som är destruktiv.
  • Metabola-lem system som är konstruktiv.

Människan är en organism med ett antal aspekter:
  • Den övre polen: den innehåller medvetandet, sinnet och nervsystemet sinnen.
  • Den mellersta stolpe: det inkluderar andnings- och cirkulationssystemet
  • Den nedre pol: det innehåller benen och rörelsen, musklerna, tarmarna, magen.
Antroposofisk medicin är inte motståndare till vetenskapliga medicinen, men vill vara något här.

Behandlingsalternativ

I antroposofisk medicin, finns det tre behandlingsmetoder. Antroposofiska läkare inte bara titta på kroppen, men också till livet loppet av patientens sätt att tänka etc. Då läkaren bestämmer vilken behandling alternativ som är bäst för patienten. Dessa behandlingar kommer inte att ersättas, men många sjukförsäkring, har de tagits med i ett kompletterande paket. Så den som vill utnyttja den antroposofiska medicinen, är det klokt att ta ut extra försäkring.

Läkemedel

Läkaren kan ordinera medicin. Ofta detta antroposofiska läkemedel. Dessa är läkemedel som är gjorda i enlighet med ett visst system. Växtdelar som finns i läkemedel, är viktig för dess funktion. Anläggningen skall ha ett gott liv komposition, såsom klimat där han stod, miljö, andnings etc. antroposofiska läkemedel alltid baserade på naturliga ingredienser gjorde inga syntetmaterial. Detta orsakar också svällda biverkningar. Företaget Weleda grundades bland annat av Rudolf Steiner, och numera produkter för kroppen och cirka 3.500 droger.

Naturlig terapi

Antroposofisk medicin är också inriktad på naturterapi. Denna kan bestå av en näringsterapi, vid vilken en är föreskrivet en viss diet. Syftet är att rena kroppen. Vidare finns terapier med vatten, luft eller ljus, men också med värme. Dessa fyra element kan man också hitta i naturen och har en positiv effekt på människans sinne. Naturlig terapi tillhandahålls av en hel del människor, avsaknaden av en antroposofisk läkare. Naturlig terapi är hundra år gamla och har redan beskrivits tidigare Rudolf Steiner var inblandad i detta.

Konstterapi

Dessutom är konstterapi hundra år gammal, och inte uppfunnits av Rudolf själv. Även konstformer används till exempel i Zen att rensa sinnet. Det faktum att detta har en positiv effekt på kroppen, det var redan klart. En av de antroposofiska konstterapier eurytmi. Detta är en dans som påminner om balett. Måla frälsning och frälsning skulptera hans målning och skulptera, men med en positiv effekt. Detta är därför inriktat på sinnet. Det finns också en sådan sak som frälsning tal.

Antroposofiska läkare

I Nederländerna finns det ett antal antroposofiska läkare. Dessa är kopplade till värdeökning Association of Antroposofiska Care. Genom denna webbplats kan du också enkelt hitta en antroposofisk läkare. Först fråga din hälsa försäkringsgivare att återbetalas om hur detta läkemedel innan du kommer att stå för överraskningar.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha