Antioxidanter minskar risken för allvarliga tillstånd

Människor som följer en kost rik på antioxidanter har betydligt mindre risk att utveckla allvarlig sjukdom. Antioxidanter neutraliserar fria radikaler i andra ord stoppa deras skadliga effekter.

Vad är fria radikaler?

En fri radikal är en atom eller molekyl som har en bindningsförmåga ännu outnyttjad. Sådan oanvända bindnings möjlighet kan ses som ett slags krokar som gillar att förstå något. De skadar andra molekyler eftersom de drar elektroner med sina krokar. Fria radikaler är därför med rätta radikalerna eller terrorister i kroppen: de undergräver biokemi av människokroppen.
Fria radikaler produceras i regel vid normal ämnesomsättning. De är dock mycket extra produceras i en sjukdom. Var och en av tänd, till exempel, producerar ett stort antal fria radikaler. Därför underminerar sjukdomar skadliga och de kroppen, även efter det att du är bättre.

Tysta jagare

En tyst jagaren är en atom eller molekyl med ett oproportionerligt stort antal elektroner. Dessa atomer eller molekyler är mycket instabila och reagerar vid varje tillfälle med molekylerna av friska celler. Varje interaktion med en hälsosam molekyl kan skada frisk cell.
De skador som de tysta jagare ses som en möjlig orsak till många sjukdomar som försämringen av kroppen resultat som:
Alzheimers sjukdom, artrit och andra autoimmuna sjukdomar, cancer, eksem, diabetes grå starr, emfysem, hjärtsjukdomar och hjärtinfarkt Minskad immunsvar genom åldring, infektioner i tarmarna, njursjukdomar, levercirros, Parkinsons sjukdom, för tidigt åldrande, demens och neurologiska degeneration , Stroke, och virusinfektioner, däribland AIDS.
Lyckligtvis, antioxidanter verkar vara bra fighters från de tysta jagare. De är motsvarigheten till fria radikaler. En antioxidant kan ta emot en extra elektron eller att utfärda, och kan stänga av en fri radikal på det sättet. Varför antioxidanter är avgörande för god hälsa.
Antioxidanter är ämnen i livsmedel som används av kroppen för att skydda den mot fria radikaler. Till exempel är C-vitamin en viktig antioxidant, att du inkluderar färsk frukt och grönsaker, men även mini vita E som förekommer i till exempel vegetabiliska oljor, vetegroddar, mandel och spenat.
Några av de antioxidanter som produceras av kroppen själv. Dessa antioxidanter innefattar substanser glutation och urin mycket. De flesta antioxidanter bör dock definitivt du äter genom mat.
Antioxidanter skyddar mot skador på blodkärl, bidra till att optimera blodflödet till hjärtat och hjärnan, försvara sig mot cancerframkallande DNA-skador, bidra till att minska risken för kärlsjukdom och demens. Kort sagt, kan antioxidanter bidrar till hälsan och vara ett förebyggande medel mot sjukdomar.
Obs: Människor som tar antioxidanter i form av tillägg, minska risken för allvarliga sjukdomar.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha