Anti-rynk behandlingar: mindre och mindre djupa rynkor

Adalbert Holmgren Februari 29, 2016 Hälsa 67 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Rynkor är en oundviklig följd av åldrandet. Helt förhindra hudens åldrande är omöjligt, men lyckligtvis finns det en hel del naturliga anti-rynk behandlingar, som du kan boka bra resultat. För att säkerställa att du får färre rynkor eller befintliga rynkor mindre djup eller försvinner helt. Vilket anti-rynk behandlingar och åtgärder verkligen fungerar bra? Och anti-rynk behandlingar kostar dig ingenting eller mycket lite? Ingen vill vara äldre eller med andra ord: Alla skulle vilja bo i ung och fräsch så länge som möjligt. Även om tiderna, tyvärr, kan inte stoppas, finns det lyckligtvis lösningar som kan ge betydande förbättring.

Naturlig behandling med fruktsyra

Många anti-aging produkter innehåller nu fruktsyror. Fruktsyror finns i naturen också, eftersom frukter innehåller naturlig fruktsyra. Speciellt ananas är mycket lämplig för en färdig hud mask med fruktsyror. Du kan mosa ananas fint och blanda med yoghurt för en enkel och fräsch mask. Låt blandningen stå i 5 till 10 minuter för en omedelbar nytt utseende. Tvätta sedan bort masken med ljummet vatten och sedan använda din vanliga hudvård till ditt ansikte.

Anti-rynk behandling med ansiktsmassage

En enkel ansiktsmassage är en av de bästa anti-rynk behandlingar som finns. När du möter ett par gånger i veckan, massera med cirkelrörelser du stimulerar naturliga kollagenproduktionen och kommer att få ditt ansikte mer volym. Befintliga rynkor minskar och kan till och med försvinna helt. Förbättrar cirkulationen i ansiktet, orsakar nya rynkor är mindre troligt. Håll för en heltid och du kommer definitivt se resultat från dina ansträngningar. Och det kostar också ingenting.

Färre rynkor genom en ren hud

Det låter otroligt, men färre rynkor du får börja med huden daglig rengöring av smuts och makeup rester. Så investera i en bra och inte alltför aggressiv produkt för att rengöra ansiktet med den och använda den både morgon för att upprätta och på kvällen innan sängen. Rynkor bildas är nära relaterad till inflammation i huden och när du går mot acne och hudinflammation, så att du också se till att det finns färre nya rynkor kan förekomma i huden. Inflammation förebyggande är förebyggande mot åldrande.

Biologiska anti-rynk behandlingar från skåpet

Vissa människor svär vid en blandning av gurkmeja pulver med sockerrör juice. Detta är en gammal indisk metod för att klara sig i ansiktet från rynkor. Ett annat hem botemedel är kokosolja som håller huden smidig. Även proteiner verkar ha en speciell effekt på huden i ansiktet. Speciellt rynkor under ögonen tycks vara mindre synliga, om du vet vad protein sprider under ögonen. Honung och ingefära gör huden fastare och hårdare. Vodka med fänkål verkar äntligen vara en annan beprövad recept för att göra din hud lyster och slå rynkor.

Naturlig lyft- och anti-rynk behandling genom att justera din kost

Dr Perricone gjorde forskning om sambandet mellan mat och åldrande och utlöste en revolution med sin bok "The Perricone recept", där han drog slutsatsen att livsmedel kan orsaka inflammation och kan orsaka vätskeansamling i ansiktet. Eftersom detta leder till för tidigt åldrande, utvecklade han Perricone diet facelift rynkor och slapp hud åldrande går. Genom att äta en hel del lax och grönsaker och socker, alkohol och kolhydrater låt stå, du ser inom tre månader reborn ut.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (1)
Halvar Lindroth
  Like 1   Dislike 2

Sov på en siden örngott verkar också vara bra som en anti-rynk behandling på grund av sido innehåller aminosyror återfuktar huden. Förhindrar också rynkor jämnhet kan hjälpa det!

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha