Anti-aging: hur man hittar den?

Anti-aging: hur man hittar den?

Serum resurfaçants, plumping krämer, anti-wrinkle vård ... Det finns många anti-aging med flera dygder, men hur man väljer dem? Svara med hudläkare Anny Cohen-Letessier.

Health Magazine: "Finns det en vård anti-aging skönhet för alla åldrar? "

Anny Cohen-Letessier "Många krämer kallas" rynka "eller" anti-aging ", de är, framför allt, fuktgivande. Och väl hydrerad är det viktigaste att hålla vacker hud. Det är också den första gest rynk, från 25 år. Hydration är fortfarande faktiskt mest effektiv barriär mot torrhet och åldrande hud. Applicera sedan fuktkräm morgon och kväll.

Från 30-35 år, kan ditt val bäras till hudkräm anti-rynk aktiva som har lagts till. Däremot ålder inte definiera vilken typ av grädde du väljer, som vissa kvinnor börjar ha rynkor vid 28 års ålder medan det i andra, de första tecknen på åldrande visas endast 40 år ...

Efter 35 år, uttryck rynkor är närvarande och huden regenererar mindre lätt. Det är då nödvändigt att stimulera förnyelse av epidermis själv genom att tillämpa en nattkräm i tillägg till din dagkräm. Vid 50 år och äldre, är din hud fåror grävde, den är tunnare och grov. Du måste fortsätta att generöst återfukta att ge näring och förtäta. "

Health Magazine: "Vad aktiva substanser måste vi fokusera på anti-aging krämer? "

Anny Cohen-Letessier "Provitamin, vegetabiliskt kollagen, vitamin A, risprotein, silke ... Det finns en mängd tillgångar baserat på mål som laboratorierna vill nå. Men förvänta dig inte ett mirakel på huden. Skötsel helst, syftar till att minska uppkomsten av rynkor och inte av truck ditt ansikte!

De två grundläggande tillgångar är vitamin C och fruktsyror. De förbättrar texturen och lindring av huden, ge det tillbaka sin lyster och gör det möjligt att kämpa mot fria radikaler. Dessa aktiva ingredienser är särskilt rekommenderas om din hud är tunn eller reaktiv.

Därefter kommer hyaluronsyra som återställer elasticitet till din hud.

Retinol, ett derivat av vitamin A, men mindre irriterande, stimulerar cellförnyelsen, jämnar ut fina linjer och ökar tjockleken på din hud. Den används ofta i vården efter ålder 20, prevention, eller från 35 års ålder när huden är skrynkligt tidigt.

De energigivande behandlingar är perfekt att ge ett uppsving för din hud. De stimulerar blodcirkulationen och väcka tråkiga hy.

Som för försiktig med aktivt syre och omega 3 och 6, fungerar de huvudsakligen på utstrålning din hy. "

Health Magazine: "Ska vi välja en specifik anti-aging behandling beroende på vilken typ av varje hud? "

Anny Cohen-Letessier: "Anti-aging krämer områden finns tillgängliga för olika typer av hud, men det är inte så mycket en kamp. Naturligtvis finns det alternativ på marknaden för dessa kriterier, men ju mer du ålder, är mer torr din hud. Resultat: anti-fet hud krämer är verkligen inte prioritet för kvinnor efter 50 år.

Valen kommer allt slå på farmaceutisk omsorg. Det finns ingen åldrande, men åldrande. Så det finns inte en typ av vård, men en mångfald av behandlingar som kan tillämpas vid olika tider på dagen på olika delar av ansiktet. Och gäller skötsel, kan tillgångarna kombineras med varandra i enlighet med efterfrågan på varje person.

Kom ihåg att den grundläggande rättsakten att ha och behålla en vacker hud är förebyggande, i förgrunden en hälsosam livsstil. "

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha