Ansök Style

Victorie Wikström Februari 28, 2016 Miscellanea 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Det fungerade och du är inbjuden till en intervju. Samma dag som det är nästan klar du bestämmer vad du kommer att bära och hur du presenterar dig själv. För efter allt du bara får en chans att göra rätt första intryck. Att du bättre att inte komma för dagen och vad är bra tips för att klä dig väl för detta viktiga ögonblick?

Kläder definierar din personlighet

Det finns de som blint följa mode och alltid bära de senaste trenderna. Ofta hittar du kläder som passar din personlighet. När det gäller att klä en anställningsintervju är det plötsligt svårt. Kläder definierar bilden att arbetsgivaren kommer att få dig. i de kläder du kommer inte bara att må bra, men också säker, trevlig och professionell. Vilka färger kan du bäst bidra? Ordspråket: "Kläder gör mannen" inte existerar för ingenting. Presentera dig att avgöra i din valda klädsel för vissa icke-verbal kommunikation.

Vikten av bra kläder

Om du väljer rätt kläder, visar din respekt för dig själv utan också för din miljö. Särskilt i en anställningsintervju kommer att hända dig så bra som möjligt. Välj kläder som är obekvämt, kan du ser väldigt osäker på arbetsgivaren. Det är viktigt att söka kläder som du känner dig bekväm. Det är också viktigt att veta hur klänning etikett är inom företaget. Det beror också på den position du söker. Genom förväg titta på företagets hemsida eller fråga genom någon du känner som redan fungerar kan du ta reda på vilken klänning är brukligt. Det är viktigt att uppmärksamma detta eftersom du när du göra det första intrycket.
Vanliga misstag
Här är en lista över vanliga misstag:
  • kläder som inte är i linje med företagskulturen
  • för litet eller för stort kläder
  • gamla eller slitna kläder
  • ovårdade händer / spikar
  • alltför mycket parfym
  • stökigt eller otvättat hår

Misstag kvinnor gör
Kvinnor bär ofta en behå som är för liten så att brösten buktar eller kalsonger som drar. Bra underkläder är grunden och måste därför korrekt monterad. Se till att benet täcker är lämpligt, inte alltför utsatt. Om en del av benen är synlig observera att benen rakas. Det är föredraget att färgen på strumporna i färgen på kjolen är eller skor. Se till byxor eller kjol inte är för kort och att klyvningen inte är för djup. För mycket smycken och smink rekommenderas också inte.
Misstag som män gör
Män väljer ofta fel strumpor. Till exempel, är för kort eller färgen är inte bra som vita strumpor med en kostym. Det är bättre att välja samma färg som byxor strumpor eller skor. Skor bestämmer i hög grad din outfit, så se till att de är ordentligt rengjorda och inte slitna. Bär inte föråldrade kostymer. Gammaldags dräkter känns igen på bredden på jackan, storleken på överföringen och damm. Gamla gammaldags byxor identifieras genom röret bredd, djup och veck tyget. Se till att kläderna inte är skrynkligt, och inte lysa på grund av de många Pressning. Undvik billiga tillbehör som konstläder bälte eller en plastpåse. Observera att synliga hårstrån stickande från näsa och öron avlägsnas.

Att bygga en garderob i stil

Inte alltför färgglada att göra valet, är det bättre att välja en eller två basfärger som svart, grå, mörkblå, brun och kamel. Välj en vanlig tyg att bära året runt och är av god kvalitet. Tyget bör inte vara alltför tjock och inte av linne. Notera att assecoires är vackra och hållbara. Dessa inkluderar skor, bälten, handväska, portfölj, klocka och god kvalitet slips. Genom att välja en bra färg avgör om du ser bra ut eller inte. Bra färger gör dig fräschare och därför faller brister som en finne mindre. Med färg kan du enkelt framhäva dina goda sidor och dölja mindre attraktiva punkter. Kom ihåg grundregeln: mörka färger kamouflage och betona ljusa färger.
Små människor kan bättre absorbera allt i en färg eftersom det ger en harmonisk helhet. De accesssoires kan vara bättre att inte stora. Långa människor har fler möjligheter som lager läge och använder olika färger. Dessa är grundläggande regler som ibland undantag kan vara ganska bra.
Det viktiga är att du måste må bra i kläderna du bär så att du har ett bra utseende och är övertygad om. Sålunda är sannolikheten att intervjun går väl större.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha