Anonym surfning göra det

Vollmar Lundgren Februari 27, 2016 Miscellanea 13 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Anonym surfning är för anonym surfning eller gå inkognito på internet. Regeringen och stora företag blir allt grepp om våra surfvanor och inte alla serveras härav. Du behöver inte direkt något att dölja när du surfar anonymt.

Det är ofta en känsla av frihet som vi gillar upplevelse på Internet. På denna sida kommer du att lära dig att använda internet anonymt och utan någon övertar din identitet.

Skäl att surfa anonymt

Det finns olika skäl att surfa anonymt. Surfa anonymt förbli oupptäckta surfa anonymt eller inte ge dem all information webbplatser. En webbplats kan också upptäcka vilken webbläsare, vilket operativsystem och vilken IP-adress du använder. Om du surfar anonymt endast delade information om VPN-nätverk eller proxyservern med en webbplats.
 Om det finns begränsningar för användningen av Internet kommer också att vara attraktivt att surfa anonymt. Du är inte bundna av reglerna i en webbläsare och kan surfa anonymt på vilken webbplats du vill. I efterhand är det inte att se om du har besökt vissa webbplatser och du är omöjliga att spåra. Självklart, kan vem som helst göra en inspelning av din skärm eller filma din skärm. Det är aldrig 100% säker på att du surfar anonymt och uppenbarligen inte avsedd att missbruka anonymitet.

Anonym Internet

I vissa länder är det olagligt att använda vissa webbplatser och är regel snarare än undantag att använda internet anonymt. Var fängelset när du besöker vissa webbplatser och, naturligtvis, är du mycket mer vaksam än vanligt.
 Ibland anonym Internetsökning någon annan anledning. Om du vill visa innehåll från YouTube eller Netflix till exempel i en viss geografisk plats som inte kan vara möjligt. Genom anonym surfning kan du enkelt justera det geografiska läget och se det material som du vill se.
 Om du inte surfa anonymt, är det ganska lätt för utomstående att ta reda på vilka webbplatser du besöker och vem du är. Detektionsförmågan är varierad och gör det möjligt att upptäcka vem du är och var du är.
 Det är naturligtvis anonym surfning, i vissa fall en nackdel. När någon bedriver brottslig verksamhet i anonymitet är det omöjligt att avgöra varifrån och av vem dessa aktiviteter.

Hide IP-adress

Dölja IP-adress är i princip vad du behöver för att vara anonym. Inkognito presenterar i webbläsaren är inte tillräckligt om du vill vara anonym. IP-adressen gör det möjligt att identifiera dig när du är här och inte ändra detta alltid syns. Du har också andra alternativ måste stickande en pinne här. För att gå djupare in i detta, är ett antal metoder förklarade att du förblir anonym.

Hur kan du surfa anonymt?

När du använder ett VPN-nät, är det möjligt att välja mellan olika IP-adresser. Via krypterade anslutningar, är det omöjligt att avgöra vem du är och från vilken plats du använder internet. En VPN-nät är oförklarliga av någon lekman och det kräver viss kunskap för bästa resultat och en garanti för anonymitet. I grund och botten surfar du lägger en VPN-nät till en annan dator och datorn i kontakt med en VPN-nät är omöjliga att spåra. Krypterade anslutningar gör det möjligt att fritt surfa och helt anonymt. En proxyserver är varianten som är också allmänt valt. När du arbetar via en proxyserver, använd en server som används av flera på nätet.
Proxyservrar
 Proxyservrar är en ofta valda alternativet för att dölja IP-adressen. Att besöka en webbplats datorn inte kontakt via en webbplats och placera din första kontakt med en proxyserver. Genom en webbplats ser ut som det här sättet eller om du är proxyservern och det är oklart vem som använder proxyservern. Du kan enkelt besöka blockerade webbplatser via en proxyserver eller bypass censur på annat sätt. Användningen av en proxyserver är mycket enkel och via Internet finns det tiotusentals servrar för att använda gratis via webbläsaren. Tyvärr är det inte möjligt att fastställa med en proxyserver, vad som händer med dina uppgifter. Proxyserver vet vem du är och du vet inte vad som händer med uppgifterna. Det är en fråga om förtroende mellan användaren och proxyserver. Gradera en proxyserver i detalj för att bestämma huruvida eller inte miljön är säker.

VPN-lösningar

Numera finns det olika VPN-lösningar för att vara aktiva via Internet. HideMyAss och Cyberghost är stora leverantörer av VPN-proxyservrar som du kan surfa anonymt. Företagen har ett stort nätverk av olika servrar runt om i världen. Hastigheter är utmärkt och det finns tillräckligt med bandbredd för att använda VPN som vanligt internet. Budget cirka € 5, - per månad om du vill surfa anonymt med en fin hastighet.
 Tjänsterna kommer med en hel del garantier och den garanterar rättssäkerhet i anonym surfer. Naturligtvis finns det gratis lösningar för anonym surfning, men garantier och stöd alltså inte få. Samtidigt är hastigheten inte alltid optimalt huruvida systemen är inte alltid användarvänlig.

TOR

Ser du inte en proxyserver eller VPN-nät som den idealiska lösningen för att surfa anonymt? Sedan finns det TOR. TOR står för "The Onion Router" och är ett nätverk som är tillgängligt för alla och drivs av frivilliga. Nätverket är en samling av annan server och nätverket säkerställer att kommunikationen mellan dessa servrar är helt anonymt.
 Du kan använda Tor för att dölja IP-adress, men när du anger eller lämna nätverket, är det möjligt att ta reda på vem du är. En säkerhetsexpert från Sverige har till exempel visat att e-postadresser och lösenord från nätverket finns fisk av användare. Det är viktigt att kryptera meddelanden när du använder TOR, eftersom den inte nätverket inte själv. TOR kan användas via ett speciellt optimerad webbläsare som hämtas via nätverket. Det finns ett antal viktiga regler för användning av den här webbläsaren. Till exempel om du laddar ner insticksprogram är det fortfarande möjligt att förråda din plats.

Slutsats

Varje form av anonym surfning finns fördelar och nackdelar. När du går till en betald version fullständig säkerhet förefaller det bästa alternativet, men det är fortfarande inte 100% idiotsäker.
 Om du vill förbli anonym på Internet är det osannolikt att du kan använda den bästa av de alternativ som visas. Chanserna är större att du kommer att förbli anonym när du använder ett VPN-nät, proxyserver eller TOR nätverket. Väg alternativen ner till oss att göra det bästa beslutet.
 Tänk på att de åtgärder du tar över en säker anslutning kan också avslöja din identitet. Kreditkortsinformation, en gatuadress eller liknande information visar omedelbart vem du är.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha