Annonser på din webbplats, hur mycket du tjänar med AdSense?

Med Google AdSense kan du tjäna lite pengar, när du har en webbplats. Finns det annonser på din webbplats. Som vi alla vet de annonser som du stöter på alla typer av webbplatser. Men hur de fungerar och hur mycket kommer en sådan sak på? Kan du tjäna verkligen något med det eller mot praxis? Där du måste räkna med om?

Vad är Google AdSense och hur fungerar det?

AdSense är Googles annonsplattform. I stort sett alla annonserna via Google AdSense-programmet kan placera hans eller hennes hemsida. Sedan får du när kallas AdSense-publicist en andel av intäkterna. Styrkan i detta system är att du själv har lite att göra. Du bör se till att det är reserverat på vissa ställen på din webbplats utrymme för annonsenheter. Du kan välja mellan olika storlekar annonsenheter, beroende på din webbplats struktur. Sedan kan du fokusera dig på din egen hemsida och försöka öka antalet besökare.

Google placerar annonser

Den faktiska placeringen av annonserna är helt görs av Google. Google tittar på din webbplats och fastställt vilken typ av annonser som bäst passar in. Dessutom kan du ha någon inverkan på annons ämnen. Således kan det vara att du föredrar annonser på specifika frågor inte står på din sida. Dessa kan sedan blockera via ditt Google AdSense-konto. De pengar du tjänar mest med besökare som klickar på en annons och därmed gå till webbplatsen för annonsören. På den tiden, betalar annonsören ett belopp som Google. Av detta belopp får du som AdSense-publicist en viss procentsats.

Och hur mycket kan du tjäna?

För många online-annons hända okänt territorium. En fråga som har ställts snabbt är: "Hur mycket kan du få?". Detta är naturligtvis omöjligt att säga i förväg. Det finns dock några siffror där du kan gå ut av det. Till något med dig måste förstå vissa grunderna. Dessa fall gemensamt bestämma hur stor inkomst du kan tjäna med Google-annonser.

Hur intäkterna bestäms?

För det första är antalet besökare som besöker din webbplats av stor betydelse. Fler besökare till din webbplats, innebär en större chans att folk kommer att klicka på en annons. Inside AdSense kallas antalet visningar eller sidor. Nästa, antalet klick av intresse. Varje klick också spåras genom Adsense. Förhållandet mellan antalet sidor och antalet klick, klick-through-rate ", eller kallas CTR. Den andra viktiga faktorn är det värde som är värt ett klick på en annons. Detta är CPC, eller "kostnad per klick" nämns.

Variation i CTR och CPC

Uppenbarligen kommer dessa faktorer inte vara konstant. Den enda dagen du locka fler besökare än den andra. Antalet personer som klickar på en annons och värdet av en sådan klick kommer att variera kraftigt. Men du ser på ett större antal besökare och ändå vissa perioder genomsnitt uppstår. Således kan du fortfarande i allmänna ordalag säga något om den faktiska förväntade intäkter.
Click-through-rate
Den genomsnittliga CTR räntan är ofta runt 3%. Mycket lägre än 2% är inte vanligt och högre än 5% kommer inte ofta förekommer under långa tidsperioder och närvaro.
Kostnaden per klick
CPC Höjden är att säga något svårt. Detta faktum är också kopplat till den typ av reklam och vilken typ av produkt eller tjänst som erbjuds. Om mer pengar är inblandade, annonserna är oftast värda mer. De flesta klick är cirka tio till tjugo cent. Men också klickar på mer än femtio cent eller ens en euro gemensamt. Tyvärr, ibland får du klick som bara några cent värt. I genomsnitt kan du även se här vissa trender, men som är beroende av annonsen att ämnen passar din webbplats. Du kan tänka på i genomsnitt ett tjugotal cent. Men det kan också vara tio cent högre eller lägre.
RPM-värde
AdSense en praktisk nummer används, nämligen RPM. Denna term kommer från engelska "varv per minut", eller varv per minut. Antalet rotationer visas normalt i tusental och som är den förening som går här. Google AdSense är här eftersom mängden pengar innebär kommer du att tjäna per 1000 sidvisningar. Anta att du hade 500 besökare har tjänat på en dag och totalt 3 euro. Din RPM för den dagen skulle vara 6 euro, eftersom du har tjänat omvandlas 6 per tusen besökare.
THE RPM är en enkel lösning på din CTR och CPM till tusen besökare. Nyttan av detta värde är att du kan lätt över ett stort antal besökare en indikation på hur väl du gör det. Den ibland stora variation som du ser i enskilda CTR- och CPC-värden, alltså något jämnas ut. RPM är i allmänhet mellan fem och åtta euro.

Hur mycket kan du tjäna med AdSense?

Den största faktorn är antalet besökare. Beroende på ämnet för din webbplats, kan RPM variera något, men du kommer snart att se att du ser en viss genomsnitt över en längre period uppstår. Detta kan vara fem euro, men också tio euro. Du förtjänar så fem till tio euro för varje tusen besökare som kommer till din webbplats. Och om du har en låg eller högt varvtal, vill du öka din inkomst, det drar fler besökare det bästa tillvägagångssättet. Kan du lyckas locka 500 besökare varje dag, sedan göra det en månadsinkomst på ?? 75 och ?? 150 möjliga.

Slutsats

Angivna belopp och procentsatser är realistiska medelvärden. Under korta perioder, såsom en dag eller vecka, kommer du ofta se stora skillnader. Även med låga antalet besökare till variationen kommer att vara stor. Så titta särskilt i tider som en månad och besökare nummer i tusental. Dessutom kommer ämnet för din webbplats spelar också en roll. Vissa ämnen lägger mer värdefulla än andra annonser. Och andelen besökare som faktiskt klickar blir varierar i olika typer av motiv. Därför är det möjligt att de resultat du skaffa dig frångå de belopp som nämns här. Men i stort sett kan du dra slutsatsen från dessa belopp och procentsatser, när du bestämmer dig för att börja använda AdSense.
(0)
(0)
Nästa artikel The Prodigy

Kommentarer - 1

Varje början är svår, men jag böjer ner på mitt mål.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha