Andre Hazes, DRE

Timan Hagerstrom Februari 27, 2016 Miscellanea 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Andre Hazes var en holländsk folksångare i 70- och 80-talet var mycket populär. Han föddes i Amsterdam den 30 juni 1951, dog den 23 september 2004 i Woerden.

Hans stora Träffar:

  • Lonely This Christmas
  • Lite kärlek
  • Jag menar ?? t
  • Vi älskar Orange

I början,

Andre Hazes var i unga år upptagen med musik. När Andre 1959 på Albert Cuyp marknaden sjöng att få pengar till varandra för en present till sin mor, han upptäcktes av Mr. Kraaykamp. Snart var att se de unga Andre Hazes på tv i helgen Show av Avro. Men han aldrig riktigt tog fart.

Framgången

När Andre var en lite äldre, han återupptäcktes av Willy Alberti. Detta var 1976. För detta Hazes hade många jobb, men nu var han en bartender och sjöng ibland. När hans enda Lonely Julen kom ut detta var en stor hit. Han senare hade också ett par framgångsrika singlar som mamma och De Vlieger.

Hans egen musik

Trots många erbjudanden Andre Hazes bestämde sig för att bli ännu en gång bartender. Han ansåg att det var viktigt att han kunde vara upptagen med sin egen musik. Den platenmaatschappuh EMI 1980 gav den möjlighet att göra det. Efter träffen ?? Little Love ?? Andre var en stor stjärna. Härefter många framgångar med under några singlar som ?? Vi älskar Orange ??.

Fler framgångar

I 90 Andre Hazes fortsatte att göra lyckade träffar. Tack vare hans framgång, han var mycket populär med pressen. Tyvärr var detta särskilt tabloidpressen att Andre porträtteras som en berusad. Spänningen i deras förhållande kom i pressen diskuteras ofta som han slogs ned som en dålig make.

Politik

År 2002 Andre Hazes in politik. I kommunen De Ronde Venen vann han ett råd säte. De övriga parijen var inte så nöjda med partiet Andre Hazes hade satt och det fanns en hel del kritik. Detta säkerställde att Hazes sitt säte till sitt förfogande i samband med hans hälsa.

Hälsa

Det var allmänt känt att Andre Hazes inte leva ett hälsosamt liv. År 2004 hade han problem med hans öra. Han kunde knappt höra sig själv och flera konserter ställdes in. I september 2004 Andre Hazes är att bli antagen till sjukhuset. Han dog där av hjärtsvikt.

Avskedsceremoni

Fyra dagar efter hans död, det fanns många människor vid avskedsceremonin av en av de största holländska folksångare. Genom TV var att följa ceremonin ägde rum i Amsterdam Arena. Detta lockade mer än 6 miljoner tittare. Många konstnärer som utförs eller höll tal.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha