Andra köper eller reparera din gamla bil

Underhållskostnaderna för en bil kan inte förutsägas. Det finns ny bil ?? s ofta visar brister, och gammal bil ?? s som aldrig inträffar. En bil är dyrt att köpa, konsumtion och underhåll. Dessutom måste du också betala skatter och försäkringspremier. På grund av de stigande kostnaderna för förbrukning av bilen ?? s, kör en bil för mindre och mindre folk att spela. I fallet med svårt att upprätthålla en bil kan vara där, är det en fråga om att försöka spara mycket pengar som möjligt. Den mobila är i det fallet är viktigare än komfort. En ny bil erbjuder mer komfort, men är ekonomiskt omöjligt.

Investera i en gammal bil

Du kan bo i en gammal bil att köra bilen verkligen är helt eller tills underhållskostnaderna är för höga. I en bil med ett värde på ?? 3000 är inte tillrådligt i de flesta fall fortfarande ?? 1000 att investera. Du måste investera i en bil alltid överväga om det fortfarande kan vara avstängd till stickande pengar i bilen. En stor mängd kan investera om du kan vidarebefordra då förmodligen ett par år tillbaka med bilen.
I fall det är redan klart att det finns ytterligare kostnader framöver, du bättre försöka att handla bilen eller bara börja sälja. Merparten av kostnaden du inte vet att de får där, men det exempel, vet du däck, avgaser och andra synliga delar av bilen.

Bil först få godkännande innan en stor sväng

Många bilägare göra när du utför en hjärt-fitness även som utför ett stort sväng till bilen. Om du är osäker på om bilen är värt investeringen, kan du låta bilen gå först till MOT godkännande. Vid avslag på bilen är också rätt insikt i vad bristerna är i bilen. Om bilen är ogillat små punkter, kan du köra det. Vid behov dyra reparationer, kan du gå byta den bilen bäst.

Auto försäljning med eller utan en ny APK?

Om du inte kommer att handla bilen, men kommer att sälja till en privatperson, kommer köparen vara villiga att betala mer för bilen om det finns en hjärt-kondition är på bilen. Vid inlösen av bilen från en återförsäljare, kommer att göra ut mindre eller ens under en längre period apk verifiering är på. En privat kommer också att vara misstänksam om för en kort period APK sitter. Köpare har tidigare nämligen tanken att du säljer bilen eftersom den inte passera inspektion.

Nytt besiktningsdatum

Två månader innan den dag inspektionen, kan du ha kontroll sker. Den gamla testdatum kommer att förlängas ett år efter godkännandet. Om du lämnar godkänna bilen utanför denna period är den dag då inspektionen nytt datum för inspektionen ska utföras efter ett år.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha