Alternativ till dyra sprit: läckra drink mix

Många människor dricker i stället för öl eller vin en cocktail eller blandad dryck. Dessa är ofta mycket dyrare, är det ofta på grund av att drycken är mycket dyrare än öl eller vin. Men det finns billigare sätt att njuta av en blandad dryck. I den här artikeln beskrivs alternativ till dyra alkoholdrycker. Så du kan dricka utan att orsaka alltför mycket smärta i plånboken.

Blandade drycker

Drinkar är mycket populära. Eftersom de är välsmakande, och det finns i alkohol de drack en hel del på helgerna. Inte bara unga flickor, som många tror, ​​dryckerna är populära, äldre människor eller killar som drink mix. Drinkar är en kombination av en eller flera drycker kompletteras med färsk eller juice, såsom cola, apelsin läsk eller apelsinjuice. Eftersom drinkar späds med en alkoholfri dryck kan ofta fortsätta att dricka dessa drycker utan att behöva vara här mycket berusade.
Blandare kommer i många typer, märken är Passoa, Malibu, Pisang och Bacardi. Många av dessa märken är ganska dyra. Detta innebär att det är priset för ett glas dryck upp. I genomsnitt du betalar i Nederländerna cirka 5 euro för en blandad dryck i ett highballglas. Detta kan vara billigare!

Baileys

En välbekant men dyr dryck är Baileys. Detta är ofta berusad snyggt, på klipporna eller blandas med kaffe. De viktigaste delarna av sin whisky och Baileys grädde. Det är en irländsk likör. Baileys ska aldrig kombineras med kolsyrade drycker dricka, svarar den med varandra, vilket skapar en hård klump i magen där du kan bli mycket sjuka.
En flaska Baileys av 0,7 liter kostar på Gall & Gall 17 euro. Detta är en hel del pengar och det kan vara billigare. Ett billigt alternativ finns på Lidl-butik. Här flaskor "Whisky Cream" köpa 0,7 liter för ca 4 euro. Detta sparar 13 euro.

Malibu

Malibu är också en mycket berömd drink. Detta blandas ofta med cola. Malibu är en av de rom och exotiska smaker som kokos. En flaska Malibu 1 liter kommer att kosta 18 euro. En förfalskad version av Malibu, El Picu, inklusive försäljning på Albert Heijn. En flaska El Picu finns i 0,7 liter och kommer att kosta dig än 5,80 euro. Omvandlas till en gallon gör en gallon El PICU du 8,27 euro. Detta sparar nästan 10 euro per liter Malibu.

Passoa

Passoa är en av de mest konsumerade drycker. Det kombineras ofta med apelsinjuice eller orange. Passoa har smak av exotiska frukter och är en av de likörer. Kostar en flaska Passoa 0,7 liter 13 euro. En förfalskad version av Passoa passion. Passion är i många stormarknader till salu. I denna artikel kommer vi tittat på passion Siebrand, har detta märke mer "nepvarianten" drink. Kostar en flaska Passion på 0,7 liter 4 euro. Detta sparar så € 9.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha