Aloe vera, superfood eller nonsens?

Hur är det med aloe vera? Denna produkt har länge setts som stora ljud, ett slags superfood så. Alla typer av fastigheter är skrivs cancer healing och liknande. Vad är då detta sant? Kanske alla "normala" grönsaker som du kan köpa i snabbköpet eller lika friska.

An

Aloe vera kan hittas runt Medelhavet och i andra varma klimat som liknar denna plats, som Indonesien och Nederländska Antillerna. Ursprungligen han skulle komma från den arabiska halvön. Det är gelen från bladen har använts under en lång tid, och överallt kan köpas i hälsokostbutiker. Detta behandlas i många produkter att äta eller dricka, men också i hudprodukter vård och schampo. Det finns även de som smeta ren aloe vera gel på huden för att förhindra oegentligheter eller torrhet.

Vad finns i aloe vera?

Sitter i gelén av aloe vera, förutom vatten, tjugo typer av mineraler, tolv olika vitaminer, arton aminosyror och två hundra aktiva växtsubstanser, såsom enzymer och polysackarider. Om du läser detta eftersom fabriken säker verkar vara full av alla typer av ämnen, som alla är friska på ett eller annat sätt. Men detta egentligen inte gäller för alla typer av frukt och grönsaker? De ämnen i aloe vera bättre, mer skiftande, eller mer?

Fördelar av aloe vera kan orsaka

Aloe vera vill särskilt hjälpa mot kolon och hud symtom som mjäll och psoriasis. Det sägs att växt laxerande verk och därför kan hjälpa till med matsmältningen och förstoppning. Det hjälper också växten av diabetes, högt kolesterol, muskel- och ledvärk och cancer. Den rena gel skulle vara mycket bra för huden. Detta kan användas på sår, eftersom den är antiseptisk, skyddar mot bakterier. Så aloe vera kan stoppa inflammation. På samma sätt, effekten på huden som påverkas av akne.

Superfood så?

De ovanstående egenskaperna av växten verkligen bevisas av vetenskapen. Nu är detta inte betyder att du omedelbart botade från cancer, men om du äter tillräckligt med aloe vera, men att anläggningen kan göra en skillnad. Detta är dock endast fallet om du använder färska och rå aloe vera. Om en produkt innehåller aloe vera, som vanligtvis inte tillräckligt för att verkligen förändra någonting. Aloe vera kan ses som en superfood, till skillnad från många andra "supermat", eftersom den medicinska effekten har bevisats vetenskapligt. Men inte falla för lögner marknadsföring som vissa produkter innehåller aloe vera och därför måste du köpa dem. Bara ren aloe vera kan göra något för dig.
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Var kan jag köpa de bästa aloe vera kapslar som ger ett gott resultat för huden?

Jag vet inte, jag personligen använder någon aloe vera.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha