Alltid trött ?? arbetsbelastning och karriär

För många är det en kamp för att få på morgonen upp ur sängen och gå till jobbet. Utmattad satte dem på kvällen i soffan framför TV: n, sputtring energi motorn. Trötthet är ett mycket brett begrepp. Den kan vara en signal om att en bör organisera bättre liv, men också helt enkelt ett tecken på begynnande infektion, såsom influensa. En latent depression eller kronisk sjukdom meddelar sig ofta med trötthet. Trött och brist på energi på arbetsplatsen kan vara ett symptom på att jobbet är sjuk och att det är hög tid för en ny social utmaning. I detta sammanhang, energi jämförbar med pengar. De talar ut och omkring ?? särskilt i dessa stressande, hektiska och dyr tid ?? men du kan vara så svårt att få och hade inte tillräckligt på det bankkonto. Dessutom kan brist på energi ha så många orsaker som det finns stjärnor som lyser i natthimlen.

Innehåll

 • Orsaker till trötthet ?? av depression till anemi
 • Fysisk träning
 • Mental utmattning
 • Guzzlers i arbetet
 • Trötthet av negativa tankar
 • Mediciner?
 • Koffein och alkohol
 • För upptagen ?? Time Management
 • Andra jobb?
 • Till läkaren

Orsaker till trötthet ?? av depression till anemi

Mental utmattning är en av många skäl på grund av arbete tryck eller en karriär där man ständigt på tårna för att gå. Till stor del har detta att göra med det faktum att den mentala faktorn mer och mer i förgrunden är stativet när det gäller verksamheten på arbetsgolvet. Inte antalet arbetade timmar är av största vikt, men det arbete där man sätter ribban högre och högre och distraktion har vidgats genom området. Genom många andra orsaker till trötthet, såsom sömnlöshet, anemi, hjärtproblem och krypande depression, kan intensiteten i det arbete de utför bara vara droppen som får bägaren att rinna. Orsakerna till trötthet kan relatera till och ha en stor inverkan på arbetet man gör.
Praktiskt taget alla orsaker till trötthet är direkt eller indirekt för att få botten av en eller flera av följande fem huvudgrupper:
 • Neurologiska sjukdomar, psykogen faktorer och mediciner. Såsom muskeldystrofi och myasteni, med överföringen av nervimpulser till musklerna står på spel. Depressiva symtom också i samband med att vara trött. Många mediciner har trötthet som en bieffekt.
 • Metaboliska sjukdomar. Exempel innefattar diabetes, Addisons sjukdom, och en för långsam sköldkörtelaktivitet.
 • Maligna utväxter. För tillväxten av tumörceller krävs mycket energi.
 • Syrebrist. Ett exempel på detta är anemi. Dessutom är hjärtsvikt och lungsjukdomar kända.
 • Konvalescens. Det gäller i synnerhet infektionssjukdomar, där tröttheten beror på den fysiologiska aktie energi som förbrukas för återvinning av till exempel skadad vävnad.

 • Fysisk träning

  En man kan också fysiskt hårt arbete. För tungt fysiskt arbete under en längre tid har en intensiv trötthet i hans kölvatten. Trötthet som inte kommer att gå precis som det igen. Det är en utmattning som även kännetecknas av apati. Den lokala muskeltrötthet har att göra med biokemiska och cirkulatoriska förändringar i muskelfibrerna. Detta är förenat med nedsatt funktion och så småningom sjukdomskänsla med psykisk utmattning. Fysiskt är för trött är resultatet av en alltför hög fysisk arbetsbelastning, där muskelbelastningen är oftast alltför statiskt, inte växelvis. Buller, värme, lågt blodsocker och uttorkning är faktorer som bara förstärker trötthet. Som med mental utmattning, inträffar en interaktion mellan centra i hjärnan, som resulterar i:
  • Minskad vakenhet.
  • Koordinationsstörningar.
  • Långsam reaktionshastigheten.
  • Försämring av koncentration.

  Mental utmattning

  Tungt fysiskt arbete och fysisk trötthet som kommer med det, hör allt till det förflutna. Det finns dock, mental trötthet har tagit sin plats. Som nu sitter hela dagen på vägen, såsom förare och representanter lastbils kommer att uppleva en mental ansträngning som är lika ansträngande som tungt fysiskt arbete. Detta gäller även många kontorsjobb. Det är en trötthet som ligger på samma sätt med en komplett med muskelsmärta, nedsatt mental skärpa, och så vidare. Den mentala faktorn arbetskraft blir allt virulent i framtiden. Arbetsbördan är i själva verket högre. Anställda bedöms på hur de presterar på kortast möjliga tid. Flexibilitet när det gäller antalet arbetstimmar kommer att uppskattas. Jobb är svåra, komplicerade, man måste intensifiera sina ansträngningar för att fortsätta att prestera på önskad kvalitet. Mental trötthet orsakade en ond cirkel av symtom som sömnlöshet, irritabilitet, stretching koncentration, stress ... och intensivt trötta.

  Guzzlers i arbetet

  Det finns otaliga tips för dag på jobbet för att hålla mer energi. Allteftersom tiden går till sängs och få upp en halvtimme tidigare, fem minuter av yoga och frukost tyst. Du behöver inte jaga och båtar att komma i tid på jobbet. Problem och frustrationer i privat och arbetsmiljö matar också energi. Lösa dem, se att komma ut. Lägg dem högt på prioriteringslistan eftersom de sörpla energi. Gå sport. Det är tröttsamt, det är sant, men du får den energin tillbaka. Sätt på morgonen stretching övningar. Gå till yoga eller tai chi. Det ger frid i ditt liv. En enkel åtgärd för utmattning på arbetsplatsen regelbundet kasta kallt vatten i ansiktet. Tanken är att stänkande vatten sprider negativa joner runt ansiktet och som aktiveras därifrån och få en bättre humör. Trött hela hans bokhyllor fulla skrivit. Internet är packad med dem. Grasduin där en gång. Låt dig inspireras. Prova åtgärder. Vad som fungerar för en, när du kan få motsatt effekt.

  Trötthet av negativa tankar

  Mentala spänningar håller kroppen i ett järngrepp, och är ofta resultatet av en negativ tanke spiral. Några av de faktorer som avgör funktion i det dagliga livet är:
  • Positivt tänkande. Framgångsrika människor har alltid välkomnas av bly. Från professionella idrottare till krishanterare. Håll realistiska. Det borde inte vara så är du sa följande: ". Hopplöshet existerar inte om dåren finns axlar att flytta"
  • Håll dig motiverad. Omotiverad Heid lika avskogning. Då kan du riva dina egna styrkor.
  • Har förtroende. Tro på sin förmåga är avgörande för framgång. Tro på dig själv, även om miljön är skeptisk till vad du vill åstadkomma.

  Mediciner?

  Många mediciner har allvarliga biverkningar. Kunna receptbelagda läkemedel verkligen behöver? Prata om det med din läkare. Tar du en hel del smärtstillande medel, har du ofta huvudvärk eller andra symptom? Försök att ta reda på orsaken. Kanske problemen relaterade till arbetet. Sömntabletter orsakar baksmälla, som för mycket alkohol. Antihypertensiva och hostmediciner är också ökänd i detta avseende.

  Koffein och alkohol

  Några koppar kaffe på morgonen kan du ge energi. Men om du dricker kaffe hela dagen, kan effekten bli kontraproduktiv. Energiinnehållet i koffein, är vilseledande. Och alkohol inte sover du vill.

  För upptagen ?? Time Management

  Som arbetar med tidsfrister och i många fall brist på tid, vet allt om det. Tiden är knapp och kostar pengar. Att bevara freden, är mycket viktig time management. Fördjupa dig en gång där. Lär dig att formulera mål och fastställa prioriteringar.

  Andra jobb?

  Människor som arbetar de inte gillar, är att beklaga uppriktigt. Är det sant för dig? Det är kanske dags för introspektion om du inte kan finna frid i nuvarande karriär. Dags för en annan karriär. För många, det låter skrämmande. Speciellt om du har en inteckning och tre barn att försörja. Ändå är det alltid värt att överväga. Gör det i etapper. Gå redan studerar på kvällen och förbereda sade stunder temporärt hålla det aktuella jobbet. Se möjligheterna. Våga kasta det i ditt sociala liv en annan strategi. Det finns så mycket att göra i den här världen, det finns så många utmaningar.

  Till läkaren

  Trötthetskänsla kan vara ett tecken på att du inte har ditt liv för att det sker en förändring i lutning är att du måste ordna ditt liv på olika sätt. Men det kan också vara så att du lider av en latent infektionssjukdom eller kroniskt tillstånd. Se din läkare om symptomen kvarstår trötthet. Särskilt om tröttheten är associerad med bland annat:
  • Pain ">
   • Smärta.
   • Brist på aptit.
   • Oförklarlig viktminskning.
   • Dåsighet.
   • Depression.
  (0)
  (0)

  Kommentarer - 0

  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha