Allt om staden Cannes

De flesta människor känner den berömda staden Cannes gör. Denna stad ligger i södra Frankrike på Cote d'Azur ??. Staden är också känd för sina festivaler som hålls varje år. Ut till dessa festivaler, det är en vacker stad. Nu läsa allt om Cannes i den här artikeln.

Historien om Cannes

Staden Cannes har en lång historia. Cannes var inte alltid en storstad till denna dag. I motsats till 19-talet, Cannes var en liten stad. Nu vet vi Cannes som en elit stad, men det är inte alltid så. Runt 1800, Cannes var en liten fiskeby som var beroende av fisket. Detta förändrades i den 19: e talet, då Mr Henry Peter Brougham till staden Cannes ?? ?? flydde. Detta beror på att det var en koleraepidemi i Nice och han kunde inte komma dit. Han var rädd för att bli smittad och så flydde till staden Cannes ?? ??. Henry Peter Brougham var en engelsman och politiker och hade gott om pengar. Han upptäckte hur vackra staden Cannes ?? ?? faktiskt var och byggde ett vackert hus. Detta hus är fortfarande på displayen i Cannes. Det var att få bättre med staden Cannes.
Le Cannet är en liten by norr om Cannes. Byn alltid finns kvar, men är fast byggd på 60-talet i staden Cannes. Sommarstugor byggdes 1830 som Cannes har ett subtropiskt klimat. Dessa hus ser ut som ett slott och fortfarande existerar. De slottsliknande hus har börjat falla, men snyggt renoverat.

Stränderna i Cannes

Cannes är också känd för sina vackra sandstränder. Detta var inte alltid så! Ursprungligen har staden Cannes faktiskt stenstränder. Engelsmännen har sett till att det fanns en konstgjord sandstrand. Efter att de hade byggt denna strand de bara kom ut vad ett vackert område i Cannes den hade inte. Utvecklarna närmade som Cannes och Cannes var mycket fullsatta. Nu bara Cannes har sandstränder.
Cannes är utrustad med privata stränder där du måste betala för din plats. Naturligtvis finns det också tillgång till en fri strand Plage du Midi ?? ??. Dessutom om du tips, de bästa utanför Cannes för att hitta en fin strand som Mandelieu La Napoule. Mandelieu La Napoule är rikt på stränder och mer tillgängliga som stränderna i Cannes.

Den berömda festivalen i Cannes


Cannes, dock fortfarande känd för filmfestivalen som ska hållas i maj. Sedan 1946, kommer denna festival att hållas. I år efter år, var denna film festival som hålls i den tredje veckan i maj. Med undantag för 1948, 1950 och 1968 den berömda filmfestivalen inte hölls. Varje år, därför jag besöka de mest kända personer i Palais des Festivals et des Congrès på Croisetten. Alla filmstjärnor transporteras i limousiner till den berömda röda mattan. Fans och media av stjärnorna kan se dessa stjärnor när de besteg de stora trappor. Filmproducenter att främja och får härmed avge sin film på festivalen.

Sikten Cannes

Naturligtvis kan du inte bara betala ett besök i den vackra Cannes. Här är några tips för att besöka i Cannes som du inte bör missa!

Iles des Lerin

Dessa är två öar strax utanför kusten av staden Cannes. Dessa två öar kan utforskas genom att ta båten från den gamla hamnen. Öarna som kallas Ile St Marguerite och Ile Saint-Honorat är verkligen värt att göra ett besök. Det är också mycket trevligt att besöka klostret Fort Vauben.

Le Surquet

Detta är den gamla Cannes. Inkluderar kyrkan Notre-Dame de L ?? Espérance. Denna kyrka är från år 1648 och mycket trevligt att se. Också ligger i Le Surquet ett museum: Musée de la Caste. Detta museum är i besittning av en omfattande samling av musikinstrument. Vad som också är mycket trevligt att se gamla bilder i Cannes, som även äger museet.

Boulevard de la Croisette

Detta är en mycket trevlig strandpromenad med lyxbutiker. Detta är den plats som du helt enkelt inte kan missa. Detta boulevard är också utrustad med de mest lyxiga hotellen. Här uppehålla de mest kända personer i lyxhotell. Mycket trevligt att se.

Walk of Fame och Film Festival

Walk of Fame i Cannes är också mycket trevligt att besöka. Här kan du se handavtryck av kändisar. Detta är på displayen för att Palais des Festivals et des Congres. Här kan du se direkt när filmfestivalen hålls.

Villan ?? s


Cannes Som ni kanske har läst i historien, har också villor ?? s. Denna villa ?? s finns också på displayen. Villan ?? s mot de branta sluttningarna byggts. En mycket berömd villa är Domerue villan. Målaren Jean-Gabriel Domerque byggde denna villa i 1934. Att besöka villan ber dem en liten avgift. Med en guide att besöka denna villa lätt.
En mycket trevlig stad nära Nice. Ett annat tips! Det är bäst att ta tåget om du inte behöver bilen. Cannes är lätt att nå med tåg från Nice.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha