Allt om socker djur + recept

Runt december har tiden kommit åter till god mat och fest. Den första parten är den stora Sinterklaas. Många godis kommer sedan att visas. Även djur socker och pepparkakor är mycket populära, godis djuren myror söta men i allmänhet uppfattas som mycket smakrik. Den här artikeln förklarar hur du kan göra godis djuren och vad är historien bakom godisdjur.

Om godis djur:

Historia av godis djur:
Socker Beasts är verkligen något av det förflutna. Socker Beasts åts på fester och var mycket dyra. Detta berodde på att de inget socker hade uppfunnits i Nederländerna. Detta gör att socker från utlandet måste transporteras till Nederländerna. Kostnaden för enbart transport av socker redan var mycket dyra. Tidigare godis djuren var ofta fattiga familjer bland de dyraste gåvor som man kan få vid jul. Sedan i Nederländerna konstaterades i sockerbetor minskade priserna på socker. Det fanns mer och billigare socker i Nederländerna och därmed också minskade priset på socker djur. Numera godis djur kostar nästan ingenting.
Socker Beasts idag:
Många godis vad nu existerar, är godis djur på barnen mindre kända. Socker Beasts görs oftast i fabriken eftersom det kan finnas många på en gång produceras. Priserna är lägre på grund av hög produktion och kan vara en konditor som också ibland godis djur gör det nästan omöjligt att konkurrera. Att konditorer socker bestar kommer idag så nästan ingen mer.
Beasts är söta socker myror eftersom det finns en stor mängd socker. Det är klokt godis djur endast på fester som jultomten att äta så mycket godis ot är mycket bra för oss.
Du kan också göra dina egna godis djur, det är vad receptet nedan.

Recept candy djur

Leveranser:
  • 12 matskedar socker
  • 4 msk vatten
  • Aromer: vanilj, citron, kakao eller hallon
  • Siffror och former

Förberedelser:
Steg 1:
Rengör alla fett. Formerna hålls bäst så kall som möjligt att härda socker buggar snart i en snabbare takt.
Steg 2:
Blanda socker med vatten och ta långsamt till koka. Om du har valt för kakao eller snabbkaffe till smak kan du lägga det rätt och låt koka med. Låt detta koka i ca 5 minuter.
Steg 3:
Se om en droppe av blandningen som ni just har kokt hårt ord i kallt vatten är bra, koka det kort annars har gjort fram till denna brunn.
Steg 4:
Om du har valt en annan smak än kakao eller snabbkaffe lägga aromen som kastrullen från värmen.
Steg 5:
Häll smeten i formarna och låt det härda. Om socker odjuret kyls och hårt, han är av och du kan börja njuta av den.
För mer information, vänligen kontakta: Robbyf denna person vet hur man gör godis djur.
(0)
(0)

Kommentarer - 2

För att göra socker bestar jag gör allting första fria fett. Hyllorna för godis djuren går först minst 24 timmar i vattnet. Fett är uteslutet. Jag vet hur de måste göra, har du min bild att använda. Jag skulle vilja det om mitt namn skulle vara på plats om länken till webbplatsen för gruvan.

Hej Robby, hittar du en länk till webbplatsen, och tack för ytterligare information.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha