Allergi genom vattenbrist

Dehydrering är en orsak till allergi. Du kanske har aldrig tänkt på bara ett vätskebrist yttrar sig genom att inte få en torr mun eller törst. Även om kroppen är uttorkad fortsätta att arbeta spottkörtlarna. I själva verket, spottkörtlarna är de sista organ, som lider av uttorkning. Det är mycket troligt att det finns många andra sjukdomar för ljus framträda inför en lider av muntorrhet. En av dessa sjukdomar är allergi.

Innehåll:

  • Allergi på grund av uttorkning
  • Varför skapar histaminer för allergier?
  • Pollen
  • Drick 7 glas vatten
  • Också mjölk du torka ut
  • Salt är hälsosamt
  • Använd organiskt salt
  • Medicin, vatten och salt
  • Allergi Attack
  • Oraffinerad saltet är super friskt

Allergi på grund av uttorkning

Hur allergi kan vara ett resultat av uttorkning? I kroppen spela en mängd olika processer sker är kontinuerlig och har allt att göra med varandra och är i förbindelse med varandra. När kroppen är för lite fukt administreras i form av vatten, då blir det mer fritt histamin. Därför kan man se vatten som en histamin-hämmare. Genom att åstadkomma kroppen av vatten, finns det mindre risk för uttorkning och därför mindre risk för histaminbildning. Varför är denna uppmärksamhet på histamin så viktigt? Den ordinarie läkare ofta ordinerar läkemedel för histamin i allergiska reaktioner. Eftersom histamin inte bara säkerställer att kroppen förblir skyddad från fullständig uttorkning, men det garanterar också att det finns en ökad risk för hudutslag, allergisk svullnad, eksem och klåda.

Varför skapar histaminer för allergier?

Vita blodkroppar spelar en viktig roll i immunsystemet och det är normalt att säkerställa att ämnen som kan orsaka allergiska reaktioner kommer att oskadliggöras. Vita blodkroppar, är emellertid känsliga för histamin. Därför kan ett överskott på histamin vara aktiviteten hos immunsystemet kan allvarligt äventyras. Kroppen kan inte motstå mer variation av främmande substanser och skapar en allergisk reaktion mot ett visst ämne. Detta allergisk reaktion, i princip spåras tillbaka till alltför stor förekomst av histamin. Och histamin är tillbaka i kroppen eftersom det har en vattenbrist. Sålunda leder uttorkning till allergi.

Pollen

Människor som är allergiska hösnuva patienter kallas för hämtning. När en person dricker tillräckligt med vatten, är pollen tvättas bort genom tårkörtlarna. De tårkörtlarna skölja både ögat och näsan ren. I fallet med en fukt underskott för lite tårvätska kommer att finnas tillgängliga där. På detta sätt skyddar kroppen själv; beslutet att spendera mindre tårvätska till förmån för mer viktiga livsfunktioner såsom underhåll av livskraft hjärnor. Det finns en god chans att om du vet någon med hösnuva, skulle denna person få hjälp om han eller hon börjar dricka sju glas vatten per dag.

Drick 7 glas vatten

De som dricker sju glas vatten 250ml, tar nästan två liter vatten per dag för sig själva. Detta är inte bara bra för allergi. Vatten är mycket hälsosamt och främjar nästan alla kemiska processer i kroppen, ända ner till matsmältningssystemet. Vi finns för 75% vatten; det innebär att vi bör dricka mycket vatten för att hålla våra kroppar intakta. Tyvärr, vi gillar västra moderna människan motsatsen. Vi dricker drycker där vi torka ut som kaffe, te, alkohol, läsk, nektar, sirap och mjölk. Om en drink är socker innebär att din kropp använder mer vatten för att smälta än vätskeintaget. Kaffe och te kommer att göra dig uitplast allt snabbt, särskilt svart te. Dessa drycker ger inte en ökning av fukthalten i kroppen. Alkohol är ännu värre. Detta material garanterar även att du uitplast mer än du dricker. Att dricka alkohol är att be uttorkning problem.

Också mjölk du torka ut

En del människor kan inte tro att mjölk verkar uttorkning. Det fungerar så här: mjölk är en dryck som är full av näringsämnen som du behöver bara en del. Kom ihåg att mjölken är faktiskt avsedd för kalvar. Människor kan dricka mjölk utan måste filtrera bort onödiga ämnen. För denna process behövs en stor mängd vatten, eftersom det finns för människor en mängd olika onödiga ämnen i mjölk. Vi behöver mer fukt som behövs för att smälta mjölk än det finns i mjölk. Därför behöver mjölken inte bidra till den samlade balansen vatten; det orsakar uttorkning, även om det inte är nästan lika mycket som alkohol.

Salt är hälsosamt

Hosta kan vara en allergisk reaktion mot ett visst ämne. Salt är ett läkemedel för allergipatient, i kombination med vatten. När en person med allergi hosta, och kan göra något för att undertrycka sin hosta, måste han göra ännu salt på tungan och dricka sedan vatten. Hostan försvinner helt. Det visar direkt och uppenbart att vatten och salt väl vid astma. Förutom dricksvatten, är det viktigt att ha tillräckligt med salt för att ta. Dricksvatten kan som en bieffekt är nämligen att se till att avlopp fler mineraler.

Använd organiskt salt

Man kan, i stället för saltkorn på tungan nedåt kan stoppa användningen av saltet eftersom det bara finns natriumklorid, syntetiskt jod och klumpförebyggande medel. Mycket bättre är att använda Himalaya salt och Celtic havssalt. Detta är utöver till natriumklorid 84 andra mineraler och spårämnen. Detta gör du behöver för en sund kropp. Det är även så att serum av blodet innehåller mycket samma som mineraler oraffinerat havssalt. Notera att havssalt säljs i snabbköp men i själva verket är det inte; det är endast natriumklorid som strippas av alla friska mineraler. Friska salt som innehåller alla mineraler och spårämnen finns på ekologisk butik.

Medicin, vatten och salt

Vem har allergier och mediciner som används definitivt inte klokt att sluta ta droger och i dess ställe att dricka vatten och äta hälsosamt salt. Vad du gör är detta: du bara ta dina mediciner men tar en daglig glas vatten mer, tills du sitter på sju glas om dagen. Nästa, ta din dagliga sju glas vatten varje dag av ditt liv. Dessutom får du se till att du nu äter tillräckligt salt. Dessutom är det viktigt att se till att du plockar upp färska frukter och grönsaker i din dagliga kost, kan du inte göra det. Vid något tillfälle, kommer kroppen att märka att det finns tillräckligt med fukt så att histaminproduktionen sjunker. Sedan kan du rådgöra med din läkare beslutar att inte använda antihistaminer eller andra droger mer.

Allergi Attack

I fallet med en allergi attack, är det viktigt att omedelbart ta ett par glas vatten, eventuellt i kombination med några korn organiskt salt. Det kommer att normalisera svar av kroppen till läkemedlet. Fördelen med salt är så tuff slem lösas. Slembildning i näsa och lungor minskas om man använder tillräckligt med salt.

Oraffinerad saltet är super friskt

Tvärtemot vad forskarna brukade tänka salt är ohälsosamt inte bara är det sant att de flesta människor ensidigt natriumklorid i form av bordssalt eller salt mat, och det är verkligen ohälsosamt. Använda Celtic havssalt kommer att orsaka mer salt i den naturligt förekommande skyddande lung fukt inuti, vilket slem knappast få en chans. När allt upplöser saltet limmet lungan. Salt gör luftvägarna. Vem vill bevis på att salt löser slem måste åter samtidigt med en täppt näsa salt blandas med vatten och blöta detta; inom nolltid kommer näsan öppen. Detta är en naturlig, icke-farligt och billig slemlösande i motsats till den dödliga drogen Otrivin, som säljs som en nasal slem upplösande medel.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha