Alkohol och idrott

?? Den tredje hälften ?? är en ökänd hälften. De flesta idrottare går efter matchen i matsalen för en öl. I matsalen sedan parroted om tävlingen. De tävlande kan då fira sin seger eller deras nederlag Mjuka. Konsumtionen av alkohol har sina för- och nackdelar. Denna artikel kommer att läsa vad dessa finns fördelar och nackdelar.

Medelhavet

Människor från Medelhavet verkar ha mindre hjärtsjukdom. Detta är inte från början uppenbart, eftersom deras matvanor tenderar att vara fetare än västerlänningar. Om vi ​​tittar på matvanor i Medelhavet, ser vi att nästan varje vin är berusad med måltid. Till alkohol är en positiv effekt, tillskriven förebyggande av hjärt- och kärlsjukdomar. Studier har visat att detta är korrekt.

Hjärtsjukdom

Såsom angivits tidigare, det finns studier om sambandet mellan alkohol och en lägre förekomst av hjärtsjukdom. Alkohol verkar för att minska risken för en hjärtattack. Detta beror på att alkohol orsakar venerna mindre snabbt igensatt. I vår kropp har vi två typer av kolesterol, LDL och HDL. Mängden HDL i blod ökas genom vår alkohol. Vidare säkerställer alkohol att hastigheten minskas till LDL. För nedbrytningen av LDL HDL behövs. HDL transporterar LDL från blodet till levern. I levern LDL bryts sedan ned. Det är viktigt att LDL bryts ned i viss utsträckning, såsom LDL orsakar venerna igensättning.

Ålderdom

Kommer fortfarande att vara en positiv effekt av alkohol på våra kroppar när vi är en dag äldre. De som missbrukar alkohol senare i livet mentalt skarpare än människor som dricker ingen alkohol. En undersökning visar att 1A2 glas alkohol per dag orsakar mentala förmågor senare i livet kommer att bevaras bättre. Alkohol orsakar hjärnorna är bättre blödning. Även här LDL- och HDL-historia. Alkohol tvättar om det var artärerna rena.

Vad är alkohol som ger skydd?

Antioxidanter skyddar kroppen mot hjärtsjukdomar. Dessa antioxidanter finns framför allt i vin, men även i andra alkoholhaltiga drycker. Vinet framställs av druvor och i skinn av dessa druvor kallas flavonoider, som är antioxidanter. Antioxidanter att oxidation uppstår i vår kropp.
LDL reagerar med syre i vår kropp. Detta möjliggör för oxidation. Oxidation, och dessa i sin tur säkerställer att kärlväggarna är skadade. Dessa skador är mikroskopiska stora, dessa små sprickor kan LDL och andra material fånga. Så småningom kommer de att vara så stor att kärlen igensättning, och som ett resultat, till exempel, en hjärtattack. Oxidationen förhindras eller begränsas av antioxidanter.

Den andra sidan

Uppnå en högre ålder kan påverkas positivt av måttlig alkoholkonsumtion. Om det inte ligga kvar på en måttlig alkoholkonsumtion, är vår kropp skada. Denna skada orsakas när det varje dag mer än två glas alkohol är berusad. Vår ämnesomsättning är förstörd av alkohol. Detta beror på att alkohol har en skadlig effekt på upptaget, transport och förbrukning av kroppen för oss som viktiga näringsämnen. Nedan förklarar vilka effekter alkohol har på kroppen.

Muskler

Musklerna i vår kropp behöver syre för att fungera korrekt. Vårt cirkulationssystemet och vår hjärtslag säkerställa detta. Efter konsumtion av alkohol, blodkärlen blir bredare. För att det fortfarande att se till att våra muskler får tillräckligt med syre tillförs måste utföra vårt hjärta mer arbete. Om vi ​​då också måste räkna ut våra hjärtan ?? varv ?? göra. Som ett resultat vi levererar prestanda.

?? Muskel Socker ??

Muscle Socker lagras i vår lever och är energileverantör av våra muskler. När alkohol konsumeras där, bör detta så snart som möjligt för kroppen. Vår lever gör detta möjligt. Denna process är också nödvändigt muskel socker. När vår lever gör detta, inte har förmågan att skapa nya muskler socker. Våra muskler är offer här. Konsekvensen av detta är att prestandan minskar. Mängden socker i blodet minskar så att vi blir yr eller i värsta fall förlorar medvetandet.

Mjölksyra

Under träning mjölksyra frisätts. Som urin mjölksyra är en nedbrytningsprodukt. Återigen, är en vädjan till vår lever, bör det rena vår kropp nämligen igen. Om vi ​​därför har druckit alkohol, det finns en ansamling av mjölksyra i musklerna plats. Som ett resultat, trötthet och en ökad risk för kramp.

Kall

Kroppstemperaturen sjunker snabbt när vi dricker alkohol. Vid första får vi en känsla av att vara varmare när vi har druckit alkohol. Detta varmare orsakas av vidgning av blodkärlen. Det är också överens om att vi förlorar mer energi snabbare, resultatet blir kortare. När vi sport längre och när det är kallare, finns det en ökad risk för hypotermi.

Trager vara

När vi konsumerar ett glas alkohol enkla åtgärder som inte kommer att bli mycket påverkas. När vi tränar, det är ett samarbete mellan våra sinnen och lemmar, är chansen att något går fel här är större än i enkla handgrepp. Med två glas alkohol per sprint hastighet har kör på 10% och hoppstyrka 5,8% tillbaka.

Fett

Vårt blod alkohol kommer upp efter det rötas. Genom blodet sedan in den i vår lever. Samtidigt dricka våra lever arbetar redan på avgiftning av vår kropp, måste alkoholen tas bort. Detta kräver en hel del energi från levern och andra vitala funktioner i levern är då inte äga rum. Behandlingen av fett är en av dessa uppgifter. Eftersom levern är involverad i bearbetningen av fettalkoholen saktas, således stora mängder av små fettdroppar ligger i levern. Efter alkoholen är från levern, kan vara behandling av fetter. Med regelbunden och överdrivet drickande dessa fettdepåer kan orsaka leversjukdomar och sjukdomar. Dessa har långsiktiga effekter.

Riskgrupper

Måttlig alkoholkonsumtion är 1A2 glas varje dag. Idrottare kan inte vara bättre att dricka alkohol varje dag. Dessutom gravida kvinnor och personer som tar vissa mediciner helst inte dricka alkohol. För dessa grupper fördelarna med alkohol väga uppväger nackdelarna.

Hur mycket kan du dricka nu

För personer som inte omfattas av risken gäller följande. 1A2 alkoholhaltiga drycker för män och en för kvinnor, per dag, eller snarare varje dag. Med ett glas, ett ölglas, vin stroke eller snapsglas avsett.

?? Den tredje hälften ??

På grundval av det föregående stycke kan ges ett antal tips, när det gäller kombinationen av dryck och sport. Drick kvällen innan en match skulle föredra ingen alkohol. Två nätter inte dricka alkohol krävs för en viktig match eller turnering. ?? Den tredje hälften ?? behöver inte avskaffas. Dricka en eller två alkoholhaltiga drycker efter matchen är inte ett stort problem. Efter matchen är det viktigt att fuktförlusten först läggs till läskedrycker. För att kompensera förlusten av fukt genom att dricka mer alkohol är inte ett bra alternativ, med tanke på att alkohol drar fukt från kroppen. Dessutom är det också viktigt att fylla på förlust av kolhydrater igen. Detta kan göras genom att äta en banan, en brödskiva med pålägg eller en AA High Energy.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha